Σελίδες

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

Επιτέθηκαν τα ΜΑΤ σε ειρηνική Διαδήλωση στο Σύνταγμα...



http://www.youtube.com/watch?v=VD7gI95Ownk

From: menace82
About:
Κάθε βράδυ στο Σύνταγμα, από την δευτέρα 8/12/08, μαζευόμαστε και κάνουμε μια ειρηνική διαδήλωση. Στις 13/12/2008 έγινε μία ειρηνική διαδήλωση. Φωνάζαμε συνθήματα, τραγουδούσαμε, μέχρι που, γύρω στις 12 το βράδυ, μας περικύκλωσαν τα ΜΑΤ. Τους είδαμε ότι είχαν προετοιμαστεί, φορόντας μάσκες και μετά, χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι, προσπαθούσαν να διαλύσουν την ειρηνική διαδήλωση με χημικά (παρεπιπτώντος, επειδή έφαγα το χημικό στην μούρη, δεν μπορείτε να φανταστείτε πως πονάει) και ξύλο με τα γκλοπ. Δύο κοπέλες και ένα παλληκάρι πήγαν στο νοσοκομείο, η μία κοπέλα και το παιδί λόγω άσθματος, και η άλλη λιποθύμησε από το χημικό και την έδειραν. Ένα παιδί το βάρεσαν στο κεφάλι, και ένα άλλο το χτύπησαν στα πόδια.

Την προηγούμενη νύχτα, γύρω στις 2:00, που τελείωσε η προηγούμενη διαδήλωση ήσυχως, είχαμε μείνει μιά ομάδα 10 παιδιών μπροστά από την Βουλή και ετοιμαζόμασταν να αποχωρήσουμε. Εκείνη την στιγμή, προς εκπλήξεως μας, βλέπουμε τον Παυλόπουλο, μαζί με την φρουρά του, να έρχεται προς το μέρος μας και να μας λέει ότι έτσι πρέπει να γίνονται οι διαμαρτυρίες, ειρηνικά και ότι τον συγκινήσαμε.
Τα σχόλια δικά σας...

via www.radiobubble.gr

«Βίντεο από την ειρηνική/καθιστική διαμαρτυρία μαθητών έξω από τη Βουλή των Ελλήνων το βράδυ του Σαββάτου 13/12/2008. Η κοπέλα που ψεκάστηκε στο πρόσωπο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η γουρουνοποίηση του ανθρώπου σε όλο της το μεγαλείο.
Οι πολίτες δεν έχουν δικαίωμα στις ειρηνικές διαμαρτυρίες...»

σημειώνει ο Ευριπίδης Αγγελόπουλος και δεν έχω να προσθέσω τπτ

Δεν υπάρχουν σχόλια: