Σελίδες

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

Zeitgeist (ελληνικοί υπότιτλοι)

Η μεγαλύτερη ιστορία που ειπώθηκε ποτέ



το βίντεο εδώ: -->> http://video.google.com/videoplay?docid=-7671298400447638082

(πρώτη ανάρτηση 29/10 - ανανέωση ημ/νίας)

11 σχόλια:

Laplace είπε...

TO 2 POY BGHKE PROSFATA ME ELLHNIKOUS PU THA TO BROUME?
KALHMERES

Rodia είπε...

Υπάρχει σχετικό κλαμπ στο Facebook.
αυτό:-->> ZEITGEIST, THE ULTIMATE TRUTH! The REAL MATRIX!!

ange-ta είπε...

http://ange-ta.blogspot.com/2008/07/zeitgeist.html

Ανώνυμος είπε...

Λίγο στην αρχή είδα από το ένα όταν το ανέβασε ο Ζάφοδ και ανατρίχιασα. Ξέρεις που μπορώ να την κατεβάσω με ελληνικούς υπότιτλους ώστε να την δω κάποια στιγμή με χρόνο και ηρεμία;

Rodia είπε...

Παιδιά,
Αυτή που δίνω είναι με ελληνικούς υπότιτλους!
Δεν την είδα ολόκληρη ακόμα, αλλά νομίζω ότι περιλαμβάνονται και τα δυο μέρη μια και διαρκεί περίπου 2 ώρες...
Πατείστε το σύνδεσμο να τη δείτε και να την κατεβάσετε. :)

ps είπε...

fobero! eyxaristo !

Ανώνυμος είπε...

Θά᾿ θελα να αναφερθώ στο πρώτο μέρος, Ροδιά, και συγχώρεσέ με που παρεμβαίνω και εδώ... Αλλά θαρρώ όλοι έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε κάτι που μας προσφέρεται δημόσια.

Λοιπόν όλη αυτή η ιστορία με τα ζώδια και την ιδέα ότι ο Ιησούς δεν υπήρξε ποτέ μπορεί να παρουσιάζεται ως καινούργια με εντυπωσιακό οπτικοακουστικό υλικό, αλλά είναι πολύ παλαιά και έχει αναιρεθεί πλήρως από κορυφαίους ερευνητές. Η εντυπωσιακή παρουσίαση δεν είναι τίποτε άλλο από ένα παραφουσκωμένο μπαλλόνι συμπυκνωμένης αποκρυφιστικής ανοησίας. Φυσικά ο καθένας ό,τι θέλει πιστεύει.
Δεν θα αναφερθώ σε τίποτε άλλο παρά στον τρόπο που παρουσιάζει την έννοια της κόλασης και τη συμπληρώνει με τη φράση ότι ο Θεός μας αγαπάει, ενώ ακούγονται καγχαστά γέλια.
Οι δημιουργοί αυτού του βλακώδους βίντεο δεν μπορούσαν να τοποθετήσουν καλύτερη απόδειξη για τα τερατώδη ψεύδη τους από αυτό το στοιχείο. Φανέρωσαν αμέσως ποιοί είναι και πόση επιστημονική αξιοπιστία θα μπορούσαν να διεκδικήσουν: Ένα μεγάλο, πραγματικά πολύ μεγάλο... μ η δ ε ν ι κ ό. Τίποτε περισσότερο.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία,
Σταύρος Μποζοβίτης

Ανώνυμος είπε...

Εδω το 2 με ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους και on line παρακολούθηση...:)

Ανώνυμος είπε...

http://video.google.com/videoplay?docid=3939065265540201542

Εδω ... καταραμενη ταχυτητα...

Ανώνυμος είπε...

Αν θέλετε να το κατεβάσετε στο PC σας,
www.keepvid.com
και ακολουθήστε τις οδηγίες :)

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να πω κ εγώ τη γνώμη μου στον Σταύρο. Σταύρο έχεις δίκιο η ιστορία με τα ζώδια κ τον Ιησού είναι παλιά, κ φυσικά ευρέως παραδεκτή ως αληθινή, όπως παλιά είναι κ η ιστορία πως δεν υπάρχει απολύτως καμία απόδειξη πως ο Ιησούς είναι ιστορικό πρόσωπο. Κανείς συγχρονος του δεν έγραψε ποτέ τίποτα γι αυτόν κ εδω θυμίζω πως τα 4 ευαγγέλια είναι χρονολογημένα μεταξύ του 84 κ 120μ.Χ. επίσης χωριό Ναζαρέτ δεν υπήρχε στην αρχαία Ιουδαία κ επίσης οι Ρωμαίοι είναι γνωστο πως έκαναν την απογραφή πληθυσμού κάθε 1ο Σ.Κ. του Μάρτη, άρα ο Ιησούς αν γεννήθηκε κάποτε ήταν Μαρτης κ όχι Δεκέμβρης κ καταγόταν από κάπου αλλού μια κ Ναζαρέτ τότε δεν υπήρχε (Ναζαρέτ υπάρχει μόνο στη συγχρονη ιστορία μας. Θυμίζω πως σε όλλες τις πολιτισμένες χώρες του κόσμου στα πανεπιστήμια στο μάθημα της ιστορίας ο Ιησούς είναι μυθικό πρόσωπο.Π.Χ. ΚΟΙΤΆΞΤΕ βιβλία του Eugene E. Whitworth, ιστορικός- μελετητής θρησκειών κ πρύτανης. Ευχαριστώ πολύ Πέτρος