Σελίδες

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

η ΓΑΛΕΡΑ σας προσκαλεί να βάλουμε όλοι μαζί «Γκολ στη Φτώχεια»

Μπάλα στο Σύνταγμα!

Τι: Τουρνουά ποδοσφαίρου και ενημέρωσης

Π ότε : Σάββατο 25 Οκτωβρίου, Ώρα: 11.00 – 16:00

Πού: Πλατεία Συντάγματος

Το Σάββατο 25 Οκτωβρίου, η πλατεία Συντάγματος θα μετατραπεί σε γήπεδο ποδοσφαίρου! Η Ελληνική Ομάδα Αστέγων θα είναι εκεί από το πρωί για παίξει μπάλα με ομάδες βετεράνων διεθνών ποδοσφαιριστών, ομάδες του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμοιβόμενων Ποδοσφαιριστών και ομάδες δημοσιογράφων, για να βάλουν όλοι μαζί γκολ στη φτώχεια, τον κοινωνικό αποκλεισμό και τις εξαρτήσεις.

Όλα αυτά στο Τουρνουά Ποδοσφαίρου και Ενημέρωσης που διοργανώνει το περιοδικό ΓΑΛΕΡΑ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Ελληνικής Ομάδας, η οποία θα συμμετάσχει και φέτος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων (Μελβούρνη, 1 – 7 Δεκεμβρίου).

Η σέντρα θα γίνει στις 11.00 π.μ. και το τουρνουά θα κρατήσει ως τις 15.00. Εκτός από ομάδες βετεράνων ποδοσφαιριστών, στο ξεχωριστό αυτό ποδοσφαιρικό τουρνουά θα συμμετάσχουν ομάδες αποτελούμενες από άστεγους, πρόσφυγες και πρώην εξαρτημένους που είναι ενταγμένοι όλοι στο πρόγραμμα «Γκολ στη φτώχεια» του περιοδικού ΓΑΛΕΡΑ, ομάδες δημοσιογράφων από τον Nova Σπορ FM και την SportDay, την INTERAMERICAN , τον ΟΤΕ , τα κέντρα απεξάρτησης «18 Άνω» και «Θησέας», το ΚΕΘΕΑ «Παρέμβαση», την «Αναγέννηση» του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αθηνών, παιδικές ομάδες της Ακαδημίας «Προμηθέας», φίλοι της Γαλέρας και πολλοί άλλοι.

Στην πλατεία Συντάγματος θα υπάρχουν επίσης ειδικά περίπτερα, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται για το 6ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων αλλά και για το έργο των φορέων που δραστηριοποιούνται στον τομέα υποστήριξης των συνανθρώπων μας στους οποίους απευθύνεται η πρωτοβουλία.

Κύριοι και πολύτιμοι υποστηρικτές της πρωτοβουλίας είναι το Ίδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, ο Δήμος Αθηναίων (χάρη στους οποίους εξασφαλίστηκε η πλατεία Συντάγματος) ο Δήμος Πειραιά και το T.T. Hellenic Postbank - Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

O OTE, η INTERAMERICAN , η ASATEAM Sports Business και ο κινηματογράφος Mikrocosmos, ως υποστηρικτές, είναι και αυτοί στην πρώτη γραμμή της καμπάνιας.

Το γήπεδο που θα στηθεί στην πλατεία είναι μια ευγενική χορηγία της Street Soccer PR events και του Νίκου Σαργκάνη.

______________________
Εμένα γιατί κάτι δε μου πάει καλά; Ανέκαθεν ήθελα να τσιτσιδωθώ στο Σύνταγμα, οπότε, να προτείνω και μια γιορτή με τίτλο «στρηπ-τηζ συνταξιούχων» μήπως γίνει το όνειρό μου πραγματικότητα; ε, τι λέτε;

Αυτό που θα συμβεί το Σάββατο -και που έχει ήδη συμβεί και αλλού- δεν είναι το άκρον άωτον της ξεφτίλας; Πρέπει δλδ να παίξουν μπάλα οι άνθρωποι ΓΙΑ ΝΑ τους δώσουν σημασία οι αποπάνω, ΓΙΑ ΝΑ επιβεβαιώσουν την ύπαρξή τους;

Θα το δεχόμουν ευχαρίστως, αν αντιμέτωποι στο παιχνίδι ήταν αξιοσέβαστα μέλη της "υψηλής" κοινωνίας, δλδ κάτοικοι των Β.Π. που θα ευαρεστηθούν να κατέβουν λίγο χαμηλότερα, κατά Σύνταγμα μεριά. Αλήθεια, γιατί δεν γίνεται το τουρνουά στην Ομόνοια; Πέφτει πολύ μπας-κλας μάλλον.

-->> ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ, αλλά μάλλον απάνθρωπο λέμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: