Σελίδες

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

Εδω το καλο Video: Τι εγινε παιδια..? Μας πιασανε..?

Παλιοτερα, ειχα δει/ακουσει σε σοβαρα ΜΜΕ οτι η κ. Μαργαριτη ειναι μια τρελη δικαστινα. Μπορει και να εχουν δικιο, γιατι «απο παιδι κι απο τρελο μαθαινεις την αληθεια», οπως λεει η παροιμια.

Μεταφερω το ποστ απο τον πολιτη -->>

Οσο ασχολούνται όλοι με ΜΑΚΗ-ΛΑΚΗ-ΘΕΜΟ-ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ και λοιπούς, η κυβέρνηση και τα media στέλνουν στον Καιάδα την αλήθεια.

Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στα φόρα παρτίδα Κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.

Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι "μεσάζοντες") σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο μεσα σε δικαστηρια!

Βρε παιδια, αυτα ειναι φοβερα πραγματα!!!

Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων. Ομως, η προσωπική ασφάλεια του κ. Καραμανλή φρόντισε να την απομακρύνει βίαια, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στο YouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ενδειξη "Embedding disabled byrequest").


Δειτε το βιντεο στο Υoutube-->>


http://www.youtube.com/watch?v=jglCyU8TPJw

Η ειδηση αναρτηθηκε στις 24/1/2008 στον ιστοτοπο:
Greece-Salonika
Για την συγκεκριμένη είδηση αναφέρουν και τα blog:
neolaia.gr
Γιώργος Μαργαρίτης
magicasland
vrypan
Ο πολιτης
hereticrepublic-gr
kourdistoportocali
και μια διαφορετικη ματια απο:
Vagelford
____________________
ΣΗΜ. για το συγκεκριμενο θεμα ενημερωθηκα απο Λονδινο.

-->> UPDATE, 11 Feb 2008 -->> το αρθρο στην εφημεριδα Το ΒΗΜΑ, 26/06/2005, Σελ.: A10, Κωδικός άρθρου: B14498A101, ID: 271007, οπου, κατω απο τον τιτλο -->>
Ολοι οι «ένοικοι» του Μαξίμου
αναφερονται -μεταξυ αλλων- και τα εξης:

6. Γραφείο Οργάνωσης και Διοίκησης.

Πρόκειται για το πλέον πολυπρόσωπο γραφείο, το οποίο έχει έξι διαφορετικά τμήματα: Διοίκησης, Σχέσεων με τους Πολίτες, Γραμματείας, Τύπου, Δημοσίων Σχέσεων και Τμήμα Ασφαλείας με επικεφαλής αξιωματικό της Αστυνομίας και δύναμη, τα μέλη της οποίας δεν ανακοινώνονται για ευνόητους λόγους. Στο ίδιο γραφείο υπάγεται επίσης η Υπηρεσία Διοικητικής Μέριμνας, στην αρμοδιότητα της οποίας «ανήκει η φροντίδα της προετοιμασίας και η εκτέλεση των προγραμματισμένων επίσημων γευμάτων, δεξιώσεων και κάθε είδους εκδηλώσεων». Στην πλήρη ανάπτυξή του και με εξαίρεση τη δύναμη του Τμήματος Ασφαλείας, το οργανόγραμμα προβλέπει τη στελέχωση του εν λόγω γραφείου από 63 άτομα (προϊστάμενος, 10 ειδικοί σύμβουλοι και συνεργάτες, ιδιαιτέρα γραμματεύς, τρεις ειδικοί γραμματείς, 34 μετακλητοί, δύο καθαρίστριες, ενώ στην Υπηρεσία Διοικητικής Μέριμνας προβλέπονται θέσεις διαχειριστή-επιστάτη, βοηθού διαχειριστή-επιστάτη, τριών ηλεκτροτεχνιτών, υδραυλικού, ξυλουργού, μαγείρου, τριών σερβιτόρων, τεσσάρων καθαριστριών, τεσσάρων επιμελητών, κηπουρού, δύο εργατών, δύο τηλεφωνητών και ελαιοχρωματιστή.

Προϊσταμένη του γραφείου είναι η κυρία Στυλιανή Δελή, που έχει υπό τη δικαιοδοσία της 35 άτομα. Σε θέσεις ειδικών συμβούλων υπηρετούν οι κυρίες Ντόρα Βυζοβίτου (με απόσπαση από τη Βουλή), Μαρία Μαργαρίτη (απόσπαση από το Ελεγκτικό Συνέδριο Γρεβενών), Μαρία Γατή, Μαρία Γαλανού, ο κ. M. Λιακόπουλος, ενώ προσφάτως ανακλήθηκε ο διορισμός του κ. Αντ. Γιαννόπουλου. Μετακλητοί υπάλληλοι είναι οι κκ. Γρ. Δουμάνης, X. Τσάκαλος, X. Γκιόκας, K. Ναϊδάς, X. Δούβος, Π. Σταθάς, Δ. Αγγελής, οι κυρίες Μαρία Χριστοπούλου, Θεοδώρα Δραγανίγου, Αλεξάνδρα Κρυστάλλη, Χαρίκλεια Νέτη, Ιφιγένεια Λυράκη, Αφροδίτη Σταμούλη, Ευαγγελία Παρασκευά, Ελεωνόρα Εξηντάρη, Ιωάννα Ρουμπέση, Μαγδαληνή Ασλάνογλου, Πολυξένη Λιακοπούλου, Μαρία Κυριαζή, Ειρήνη Ζαρκινού, Ελένη Τενεδίου, Γεωργία Γκόνη, Ελενα Χατζηανδρέου, (της οποίας προ ημερών ανακλήθηκε ο διορισμός), Ειρήνη Σπυροπούλου, Γεωργία Γιαννοπούλου και Βαρβάρα Γεωργαντή ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο ανακλήθηκε ο διορισμός της κυρίας Ειρήνης Παταργιά. Υπηρετούν ακόμη τέσσερις με απόσπαση, οι κκ. I. Σγαρδέλης, X. Σκαρμούτσος, Γ. Αποστολόπουλος (από την ΕΥΔΑΠ) και η κυρία Ελένη Κωστάκη (από το υπουργείο Οικονομικών) που ασκεί επίσης καθήκοντα ιδιαιτέρας γραμματέως του Πρωθυπουργού.

10 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Λυπάμαι, αλλά το κατέβασαν το βίντεο. Φαίενται προσβάλλει τον κύριο πρωθυπουργό μία ένδειξη διαμαρτυρίας. Προτιμά να χρησιμοποιεί για επίδειξη τη γυναίκα του, τα ΜΑΤ και όσους άλλους, αλλά όχι διαμαρτυρίες και μάλιστα τόσο ισχυρές.

Rodia είπε...

Δεν κατεβηκε το βιντεο, αποδειξη οτι μπορεις να το δεις εδω περα. Απλως, δεν επιτρέπεται η μαζική διανομή του. Επιληψιμο βεβαια και αυτο. Δειχνει την "ευθιξια" μερικων μερικων...
(εδω καραβια χανονται, βαρκουλες αρμενιζουν)

ILIAS είπε...

Όποιος πάει κόντρα στο ρεύμα, όποιος βγάζει τα άπλυτά τους στη φόρα, όποιος εναντιώνεται στο βρώμικο σύστημά τους, πρώτα προσπαθούν να τον ωγάλουν τρελό. Αν δεν τα καταφέρουν έχουν και άλλους τρόπους, ξέρουν καλά τη δουλειά τους.

Χαρακτηριστικά σου αναφέρω. Είχα μια πρώην γκόμενα που ο μπαμπάς της ήταν μεγαλοδικαστής σε σύνταξη. Σόρρι για το γκόμενα, αλλά είναι ο επιεικέστερος χαρακτηρισμός για να μην πω τίποτ'άλλο. Όσο πάλευα δεξιά και αριστερά και έκανα διάφορες δουλειές, αυτή έξυνε τα νύχια της. Της πρότεινα να αρραβωνιαστούμε και μου είπε εσύ δεν έχεις σταθερή δουλειά εγώ καθόλου, άστο καλύτερα.

Μετά έμαθα οτι ο μπαμπάκας της έδινε χαρτζηλίκι 2000 το μήνα σ'αυτή και άλλα 3000 το μήνα στην αδερφή της ( 35αρα άεργη )

Σήμερα χωρίς καθόλου προϋπηρεσία και με ένα κωλοπτυχίο του 5,8 είναι διορισμένη μόνιμα στο Υπ. Παιδείας

Την καλησπέρα μου

pølsemannen είπε...

Μία μεταρρύθμιση ογκρατέν στο 4, μία γιαλαντζί τσαμπουκαλίκι στους δαβατζήδαι στο 8, ένα διδακτορικόν μαϊμουδέ αλά γκρεκ στο 12 και τον λογαριασμό στον μαλάκα με το γιουνάν φές...

Ευχαρισθώ.

Vagelford είπε...

Rodia, δες λίγο στο blog μου για αυτό το θέμα. Βρήκα σε ένα δημοσίευμα στο Βήμα κάτι που ίσως έχει ενδιαφέρον.

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτή η καταγγελία αληθεύει,νομίζω πως έχουν ξεπεραστεί τα ορια της ανο(τ)χής μας.
Κρατάω μια μικρή επιφύλαξη για την αλήθεια της καταγγελίας,μέχρι να γίνει κάποια διασταύρωση της πηγής.
Το πέρασα με λινκ στο μπλογκ μου.

SKonte είπε...

Ama ekatontades anilikoi kakopoioithikan sexoualika sigoura kapoios ap aytous olous tha mporouse na to kataggelne? e?

SKonte είπε...

kai kati allo... i maziki dianomi tou den epitrepetai diladi to embed pou lene, epidi etsi to ithele aytos pou EVALE to video sto youtube. ante re adaeis

Zorba the Greek είπε...

Παράξενο που δεν είχε βάλει κρυφές κάμερες ο Μάκης στα υπόγεια του δικαστηρίου Γρεβενών. Πως του ξέφυγε;

Rodia είπε...

~~SKonte, ευχαριστουμε για την ενημερωση περι διανομης του βιντεο :-) ε, σιγα σιγα μαθαινουμε...
Οσο για τη καταγγελια πραξεων βιας απο τους παθοντες, διατηρω επιφυλαξεις. Εδω π.χ. μενουν χρονια γυναικες να κακοποιουνται χωρις να καταγγελουν, υπαρχουν "μεμονωμενες" περιπτωσεις παιδιων κακοποιημενων κατ' εξακολουθηση και οι συγγενεις και γειτονες "δεν ξερουν τιποτα", και αλλα πολλα... Ξερεις, η βια φερνει συναισθηματα αυτοταπεινωσης, περισσοτερο ντρεπεται το θυμα απο το δραστη. Δυστυχως.

Πραγματικα, παιδια, ειναι δυσκολο να το πιστεψω, αλλα αν λαβω υποψη τις ζαρντινιερες π.χ. που επιτιθενται, ολο και πιο ευκολο γινεται!
;-)