Σελίδες

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2008

επικειται νεα πολεμικη συρραξη στα Βαλκανια. Για ποτε λετε..?

Το ψυχανεμιζομαι και το γραφω για να μη το ξεχασω. Το θεμα φαινεται να δρομολογειται να ξεκινησει πριν απο τη ληξη της θητειας του κ. Μπους. Απο που ακριβως θα ξεκινησει, ειναι το ζητουμενο. Για Κοσσοβο το βλεπω πιθανοτερο. Κοτσυφι για κοτσυφι δεν θα μεινει λεμε. Υπαρχουν ανθρωπινα οντα που αποστρεφονται το κελαηδημα των πτηνων...

-->> Επαιξε πολυ στα ευρωπαικα καναλια το σιριαλ "πονεμενοι κοσσοβαροι εκδιωκονται απο τις εστιες τους" τη στιγμη που μαινοταν ο πολεμος στη περιοχη. Μονο εμεις γνωριζαμε οτι βομβαρδιζεται η Σερβια, οι αλλοι ευρωπαιοι ειχαν βαθεια μεσανυχτα -τοτε.
-->> Επαιξε και το σποτακι με την κεφαλη του Κλιντον στο κεντρο των Βαλακανιων και τις γυρω χωρες να αναφλεγονται διαδοχικα -της δικης μας συμπεριλαμβανομενης. Δεν παιχτηκε πολυ, μονο λιγο, οσο να μας μενουν μερικες αμφιβολιες αν πραγματι το ειδαμε.
-->> Ειναι και οι συμφωνιες για ενταφιασμο πυρηνικων και αλλων τοξικων αποβλητων σε χωρες της περιοχης, που εχουν δρομολογηθει πριν το '90 (αν δεν κανω λαθος) και που σημερα εχουν γινει πραξη.
-->> Ειναι και τα οπλα (παραγωγη και εξαγωγες) της Σερβιας -τον παλιο καιρο.
-->> Η ενδυναμωση Βοσνιας, Ερζεγοβινης και (κυριως) Κροατιας, παιζει και αυτη.

Τοσος ντορος πια για να φαγωθει μια χωρα! Σβηστε τη απο το χαρτη ωρε κατσαπλιαδες κι αφηστε ησυχους τους ανθρωπους.

..κι οταν -με το κακο- τελειωσει το Κοσσυφοπεδιο και ισοπεδωθει η Σερβια, σειρα παιρνει το Βαρδαρι με τα δημοψηφισματα.. Εμεις, σε ποιο κουδουνι μπαινουμε..?.. Πριν ή μετα τη Βουλγαρια..?..
(η Τουρκια μπαινει τελευταια, να γλειψει τα κοκκαλα)

UPDATE: -->> Ξεχασα τη στρατιωτικη εκπαιδευση των ΟυΤσεΚαδων σε ειδικα διαμορφωμενα "ορεινα" τοπια της αμερικανικης ηπειρου, καθως και τις διαφορες "παραστασεις" των φωνασκουντων μακεδονων (εκ Σκοπιων) στην Αυστραλια. Εμεις, τοτε (10ετια '80, νομιζω) κοιμομαστε βαθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: