Σελίδες

Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

Η αδηφάγος βαρύτης

Το μυστικο για την καταπολεμηση της αδηφαγου βαρυτητος ειναι η αντισταση στη βαρεμαρα, τη βαριεστημαρα, στη ρηση «βαρεθηκα πια» και στο «δε βαριεσαι». Διαφορετικα, αν δεν υπαρξει αντιστασις, ολο και πιο κατω θα μας τραβαει μεχρι να μας φαει το μαυρο χωμα. Η αδηφαγος βαρυτης δεν ειναι τιποτε αλλο παρεκτος η ελξη της γης που ασκειται σε ολους τους οργανισμους, σε ολα τα υλικα πραγματα.

Για τουτο το πνευμα μοναχα αντιστεκεται σθεναρως, ιπταται ως λαμπρη κονις και ως δροσερος ευωδης αηρ -τουτεστιν σαν χρυσοσκονιτσα και σαν δροσερο ευωδιαστο αερακι.

Το μυστικο αυτο κατεχεται απο μερικους, οι οποιοι το μοιραζουν δεξια (κι αριστερα, βεβαιως!) επειδη ειναι κατι τι που οσο μοιραζεται τοσο αυξαινει. Αποδειξη ο μεγας φαραωνικος μαγειρος και βυζαντινολογος μπλογκοχωριανος Πετεφρης -απο τους χοκους ποκους επισκοπους ειναι, αλλα δεν τον πειραζουν και τοσο οι ανακριβειες!- οστις εορταζει σημερον την ημεραν της ελευσεως του εις τα γηινα τοπια.

Εορτασμος πληρης, με παρτυ για φιλους, τουρτες, ουρι παραδεισια και αλλα. Οι αναφορες σε χοληστερινες -φτου φτου διαλεπαρεσε διαοτσε, που θα μου χαλασεις τη μερα!- και αλλα αιματολογικα καταλοιπα, κρινονται ως ανευ ουσιας και ενδιαφεροντος.


ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ !!! :-)))


(οχι που θα το γλιτωνε το τσιτατο μου!)

4 σχόλια:

ΠΕΤΕΦΡΗΣ είπε...

Πώς έλεγε ο ντεΝίρο στον Μπίλι Κρύσταλ;
you....you....yo're shomethenk...you....

faraona είπε...

Ροδια

Νασαι καλα.

lemon είπε...

Πωπωωω... μπράβο ροδιά, μπράβο.
(Αυτή η πρώτη σου παράγραφος ιδίως...).
Να τον χαιρόμαστε τον εορτάζοντα-όπως τον χαιρόμαστε ήδη!

Vagelford είπε...

Να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου στον εορτάζονται.

Επειδή όμως είμαι λίγο άρρωστος με αυτά τα πράγματα, πρέπει να εκφράσω την ένσταση μου περί αδηφαγίας της βαρύτητας... (ο καθένας με τη λόξα του :p)