Σελίδες

Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟ... ουφφφ!

Χτες, 3 Απριλιου 2008, ελαβα μια ηλεκτρονικη επιστολη απο τον inlovewithlife, που εγραφε:

Παιδιά σόρρυ που καταχρώμαι το χώρο αλλά θα ήταν όμορφο να αναδημοσιεύατε αυτό:

http://whispering-planet.blogspot.com/2008/04/blog-post_7640.html

Σε 20 πόλεις ταυτόχρονα θα κατέβουν τα ποδήλατα στο δρόμο. Ελάτε κιόλας. Ξεθάψτε το ποδήλατό σας και φουσκώστε τα λάστιχα. Θα είναι η πιο τρελή πορεία, που θα έχετε κάνει ποτέ. Σφυρίχτρες, περούκες, μουσική, συνθήματα, γέλιο, διαμαρτυρία κτλ.

Είναι από αυτά που φιλοδοξούν να αλλάζουν ό,τι μας πικραίνει καθημερινά γύρω μας, μόνο που αυτή τη φορά αναλαμβάνουμε δράση εμείς οι ίδιοι.

Ευχαριστώ - inlovewithlife

ΥΓ. Μαζικές ποδηλατοπορείες σε όλη τη χώρα γίνονται από το 2005. Απλώς αυτή θα ξεπεράσει κάθε πρόβλεψη.


Σημερα, πριν απο λιγο, αποδειχτηκε προφητικο το υστερογραφο της επιστολης αυτης. Τα φοβερα και τρομερα μπλογκοσφαιροπαιδα arxediaMEDIA αποφασισαν να δρασουν! Με αφισες, κλπ, ολα τα σχετικα δλδ.

Tην Κυριακή 6/4 θα πραγματοποιηθεί η Μεγάλη Ποδηλατοπορεία (Πεδίον του Άρεως, 12:00) με τα κλασσικά αιτήματα (αναστολή απαγόρευσης μεταφοράς ποδηλάτων σε ΜΕΤΡΟ, Ηλεκτρικό και ΟΣΕ, κατασκευή ποδηλατοδρόμων κλπ).

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια το arxediaMEDIA και άλλες 8 ανεπιτήδευτα δραστήριες ομάδες της πόλης συμπράττουν ώστε την Κυριακή να λάβει χώρα το πρώτο guerilla -mobile- street party στην Αθήνα!! (βασικά έχει προηγηθεί και αυτός ο πιλότος σε μικρότερη βέβαια κλίμακα). Αυτό θα πει ότι ένα άρμα κατασκευασμένο ειδικά γι αυτό το σκοπό (όχι αυτοκινούμενο), φορτωμένο με ηχητικό εξοπλισμό μεγαλύτερο των 2000W, τροφοδοτούμενο από γεννήτρια και επανδρωμένο με επίλεκτους guerilla-djs θα βολτάρει στην πόλη (ξεκινώντας από το τέλος της ποδηλατοπορείας) αλλά θα "τα στήνει" και εδώ κι εκεί. Τί άλλο να πούμε; Η κατάσταση μιλάει από μόνη της:


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ !!!

(arxediaMEDIA),
space, facebook (Kormoranos), space, facebook(Vinyl Microstore)(Urban Disco)(ListenUP!)(Radiobubble)(MUZAK7)(d2)

RECLAIM THE FUN !!



MORE INFO, AFISA E.T.C. -->>
http://arxediamedia.blogspot.com/2008/04/what-street-party.html

ΣΗΜ. ερε και να ημουν 10 (δεκα, οχι περισσοτερα, μην ειμαι υπερβολικη) χρονακια μικροτερη!...

Δεν υπάρχουν σχόλια: