Σελίδες

Σάββατο 5 Απριλίου 2008

πρωταπριλια διαρκειας

Απιστευτα πραγματα συμβαινουν. Ο Απριλης κανει πλακα, αυτοσαρκαζεται. Το τελευταιο του κατορθωμα: Καροτσακι λαικης γεματο, τιγκα στα ζαρζαβατικα λεμε, εκλαπη απο αγνωστο σε λαικη αγορα κεντρικης περιοχης της πρωτευουσας. Η ιδιοκτητρια του (γεματου) καροτσιου εβαλε τα κλαμματα. Οι μαναβηδες εσπευσαν να δωσουν δωρεαν μικρες ποσοτητες ζαρζαβατικων να ταισει την οικογενεια της. Παλι καλα που υπαρχουν ευαισθητοι μαναβηδες. Προτεινω να στειλουμε στη Βουλη μερικους. Τους βουλευτες που θα αντικαταστησουν να τους στειλουμε στη λαικη να συνεχισουν εκει το θεαρεστο εργο τους: να πουλανε βρουβες.

4 σχόλια:

KitsosMitsos είπε...

Όσο αυτό με τις βρούβες, θα συμφωνήσω απόλυτα!
Καλημέρα.

Ανώνυμος είπε...

Οι βουλευτές είναι οι μανάβηδες πολυτελείας.Πουλάνε πολύ πράγμα μιλάμε.Και ζαρζαβατικά και λάχανα και βρούβες.Μόνο σωστή πολιτική δεν πουλάνε αλλά εδώ θα είμαστε εμείς και θα τους περιμένουμε.Θα μάθουν αι από πολιτική(την σωστή πολιτική βέβαια και όχι αυτήν που υπερασπίζονται χρόνια τώρα).

Την καλησπέρα μου...

ATHENA είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΙΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΣΑ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΛΕΜΕ

Rodia είπε...

~~Κιτσο και island, το ποστ εστιαζει στην κλοπη καροτσιου με ζαρζαβατικα, να βλεπουμε που εχουμε φτασει δλδ. Αυτο κολλαει με την αναφορα στους βουλευτες μας, χαρη στους οποιους φτασαμε οπου φτασαμε ως κοινωνια. Η ευαισθησια των μαναβηδων δειχνει (γνωμη μου) οτι αντιστεκομαστε ακομα στην ανευρη και ψυχρη οικονομικοκεντρικη σταση ζωης που θελουν να μας επιβληθει, αντεχουμε και προβαλλουμε την ανθρωπιλα μας.

~~ΑΤΗΕΝΑ, το εστειλα στο buzz, θα το ανεβασω και στις "Σημειωσεις" μου. ΤΡΟΜΕΡΟ. Τι να πει κανεις...