Σελίδες

Σάββατο 19 Απριλίου 2008

Διαγωνισμός αφίσας για το Φεστιβαλ Ιθακης 2008

Πολύ ωραίο το θέμα του φετινού (7ου) διαγωνισμού αφίσας της Iθάκης Δέκα Εικόνες για την Ιθάκη 2008. To deadline των συμμετοχών είναι την 31 Μαΐου 2008 ενώ τα βραβεία είναι €900, €600 και €500 αντίστοιχα για τις τρεις πρώτες θέσεις.

Ο διαγωνισμός καλεί φέτος τους συμμετέχοντες να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη και να μιλήσουν για τα όνειρα τους, για τις φανταστικές παραστάσεις και τα συναισθήματα που αναπαράγει ο ανθρώπινος νους κατά τη διάρκεια του ύπνου, είτε για τους στόχους, τις επιδιώξεις, τις ελπίδες και τις επιθυμίες τους. Η έννοια του «ονείρου» μπορεί να χρησιμοποιηθεί κυριολεκτικά ή μεταφορικά, να είναι η αφορμή ή ο κεντρικός άξονας της αφίσας.

Οι 10 καλύτερες συμμετοχές θα τυπωθούν σε πανό διαστάσεων 2m x 60cm και θα κρεμαστούν στην παραλία της Iθάκης για ολόκληρο το καλοκαίρι, ενώ οι δημιουργοί τους θα φιλοξενηθούν στο νησί το σαββατοκύριακο των εγκαινίων αυτής της ανοικτής έκθεσης. Ο διαγωνισμός θα συνοδεύεται και φέτος από παράλληλες εκδηλώσεις σχετικές με το θέμα του.

Στο διαγωνισμό μπορεί να συμμετάσχει κάποιος με ένα ή δύο έργα. Η τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί είναι ελεύθερη (γραφιστική σύνθεση, ζωγραφική, illustration, φωτογραφία, κολάζ, κόμικ κλπ.). Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να αποστείλουν τα έργα τους μέσω του http://www.tenimages.org/call.php?aa=8

Tα διαγωνιζόμενα έργα θα πρέπει να έχουν διάσταση 40εκ ύψος x 12εκ πλάτος και να αποσταλούν σε ηλεκτρονικό αρχείο pdf ή jpeg, ανάλυση 360 dpi (μέγιστο μέγεθος αρχείου 10MB) μέσω τις αντίστοιχης σελίδας του website.

Περισσότερες πληροφορίες:
www.tenimages.org
ithaca (at) thedesignshop.gr

απο εδω: -->> http://nassoskappa.blackwhitemag.net/?p=1355

Δεν υπάρχουν σχόλια: