Σελίδες

Σάββατο 19 Ιουλίου 2008

ξεκόλλα ρε μαλάκα (Phevos) google -->> αποθηκευμένη σελίδα

Μετά από μια ανασκαφή στο google, βρήκα στην αποθηκευμένη σελίδα το ποστ με τίτλο "ξεκόλλα ρε μαλάκα" που είχε ανεβάσει στις 28 Ιουνίου 2008 ο Phevos στο μπλογκ του http://spinachvatican.wordpress.com/ και για κάποιο λόγο το έσβησε. Θεώρησα υποχρέωσή μου να το ψάξω και να το ανεβάσω, επειδή είχα ήδη παραπέμψει σε αυτό μέσα από τις "Σημειώσεις" μου -στήλη αριστερά, αρ. 186. Δεν μου αρέσει να παραπέμπω στο πουθενά, έτσι, τώρα θα διορθώσω το σύνδεσμο, να βλέπουν κάτι τι όσοι ευαρεστούνται να πατάνε αυτά τα κουμπάκια. Το πιστό αντίγραφο του ποστ, πλήρες, με την εικόνα του:

ένα ακόμη αρχέγονο πρόβλημα θα αναλυθεί σ αυτό το μπλογκ πλούσιου κοινωνικού προβληματισμού και διαστρεβλωμένης αντιμετώπισης του κόσμου.

οι άνθρωποι κολλάν, τι τα θέλετε, προβληματική κατασκευή. Κολλάν άσχημα, επίπονα. όταν κολλάν παύουν να 'ναι παραγωγικοί (ζήτω ο καπιταλισμός). όταν κολλάν συνήθως δεν είναι δημιουργικοί. όταν κολλάν είναι σπαστικοί.

δεν κολλάν με πράγματα/άλλουςανθρώπους/καταστάσεις αλλά με ιδέες που σχηματίζουν για τα προαναφερθέντα. Και εκεί ακριβώς έγκειται το πρόβλημα. γιατί αν είμαστε κολλημένοι με τα πράγματα στην υπαρκτή τους διάσταση τότε με τη πρώτη στραβή που θα γινόταν θα λέγαμε "καλή σας νύχτα" αλλά τώρα δημιουργούμε ιδεατά μοντέλα όπου η συνεχής δικαιολόγηση προκύπτει αβίαστα μέσα από δήθεν πραγματικά στοιχεία που βγάλαμε απ τον κώλο μας.

αν μπορούσαμε να ξεκολλήσουμε με κάποιο χάπι ή κάποια επέμβαση τότε η ανθρωπότητα θα προχωρούσε επιτέλους προς τον πυρηνικό όλεθρο.

____________________
-->> να σκέφτεστε πριν κατεβάσετε ένα ποστ. Δεν είναι όλοι εξπέρ στην... μπλογκοαρχαιολογία!
-->> στοιχεία αναζήτησης στο google:-->> ξεκόλλα ρε μαλάκα (Phevos)
-->> ανοίξτε την αποθηκευμένη σελίδα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον

Rodia είπε...

Παρακαλώ :)
η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν μη φάω κάνα βρισίδι! ;)