Σελίδες

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2008

η φωτιά στη Βαρυμπόμπη και η αυτορύθμιση στη ΝΕΤ

Πριν από μια ώρα ο ρεπόρτερ ενημέρωνε για την πυρκαγιά της Βαρυμπόμπης, «δεν υπάρχει κίνδυνος» έλεγε «μη τρομάξει ο κόσμος» και άλλα ωραία και καθησυχαστικά. Ο κοινοτάρχης Κρυονερίου εμφανίστηκε στο τηλέφωνο και είπε ότι η φωτιά απέχει 100 μέτρα από τον οικισμό του Κρυονερίου.
Τώρα δα μόλις, ο εκφωνητής λέει (αφού άκουσε τον αντινομάρχη που μιλούσε από το Κρυονερι και έλεγε ότι η φωτιά καίει σπίτια, στέγες, κλπ) ότι μπορεί και να μην ισχύει η πληροφορία και ρωτούσε ξανά και ξανά τον αντινομάρχη αν έχει οπτική επαφή με το μέτωπο της φωτιάς, τη στιγμή που ο άνθρωπος δήλωσε ότι βρίσκεται μπροστά στη φωτιά. Κατόπιν, μιλώντας με το ρεπόρτερ που βρίσκεται στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης, τον ρωτάει αν είναι αλήθεια πως κινδυνεύει το Κρυονέρι!
Μύλος!
Τέτοια αυτορύθμιση χρειάζεται και στα μπλογκς... Να προσέχουμε να μη τρομάζει ο κόσμος και να καίγεται η γούνα μας ομαλά και με ρέγουλα.

3 σχόλια:

Sarasides είπε...

Ανεξαρτήτως της αυτορύθμισης της ΝΕΤ, που πάντα είναι χαμηλών τόνων(...) εγώ πέρασα στις 3.45 από το σημμείο. Η γέφυρα της Βαρυμπόμπης ήταν κλειστή. 500 μέτρα από την εθνική ένα μέτωπο ενός χιλιομέτρου ξεκινούσε από το ύψος της ACS μεχρι το ξενοδοχείο ΧΧΧ. Φαινόταν να ελέγχεται, αλλά ....

Maria Mikro Analogo είπε...

Έτσι, έτσι. Πρέπει να κάνουμε κι εμείς το ίδιο, έχεις δίκιο. Να κάνουμε και εκλογές στο τέλος να ησυχάσουμε.

Rodia είπε...

Μια... αποτέφρωση μας σώζει! (γενικώς)