Σελίδες

Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

Σοβαρέ δηλώσεις

Ogunsoto dilwseis (me ypotitlous)



http://www.youtube.com/watch?v=8inqsMGf1_U

-->> το πέτυχα σε αυτή την πολύ καλή σελίδα:-->>
http://bishopwulfila.blogspot.com/2008/05/blog-post.html

5 σχόλια:

georgeap είπε...

Μπορει οι δηλώσεις να είναι αστείες, και μπραβο στον Ογκουνσότο που έμαθε και λίγα Ελληνικά, αλλά η φωτογραφία της μαιμούς στο τέλος, είναι αισχρή.
Ντροπή.

Rodia είπε...

Σε μένα πάλι, η εικόνα του πίθηκου στο τέλος, έδωσε την εντύπωση ότι δείχνει πόσο εύκολη είναι η γλώσσα μας, ότι καθένας μπορεί να τη μάθει. Δεν το είδα ρατσιστικά το θέμα.
Η σάτιρα γενικά είναι σκληρή και δεν είναι σωστό να σατιρίζονται πρόσωπα που βρίσκονται σε αδυναμία...
Ενας ποδοσφαιριστής όμως, κάθε άλλο παρά κατατάσσεται στους αδύναμους ανθρώπους, έτσι δεν είναι; Από αυτή τη σκοπιά, το βλέπω πλακατζίδικο το βιντεάκι! :)

GiorgosPap είπε...

Ουτε εγώ θα έβαζα το βιντεο στο blog μου αν πίστευα ότι υπήρχε ζήτημα ρατσισμού ή γενικά χυδαίότητας προς τον Ογκουνσότο.

Οι γνωρίζοντες τα του ποδοσφαίρου ξέρουν οτι είναι γενικά ένας συμπαθέστατος σε όλους παίκτης και όπως είπε και ο George, άλλοι είναι τόσα χρόνια Ελλάδα και δεν κάνουν ούτε τον κόπο να μιλήσουν ελληνικά.

Sarasides είπε...

Επί της ουσίας:
Ο κεντρικός επιθετικός του Εργοτέλη, διαμαρτύρεται διότι δόθηκε εις βάρος της ομάδος του πέναλτι, στο τελευταίο λεπτό του αγώνος.
Ελληνικά μπορεί να μην έμαθε, Ελληνική νοοτροπία έμαθε!

Νομίζω είπε...

Όπως το βλέπω, η μαϊμού σε συνεργασία με τους ειρωνικούς τίτλους που χωρίζουν τα 2 μέρη του βίντεο και τους υπότιτλους κάθε άλλο παρά κολακευτική είναι.

Σε μία γρήγορη αναζήτηση η περσόνα του youtube που φιλοξενεί το βίντεο απλά έχει σαχλαμάρες.

Εύχομαι καλό βράδυ.