Σελίδες

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008

εκεινος κι εκεινη και τουμπαλιν

 Εκεινος μπερδευεται. Δεν μπορει να καταλαβει τι του ζηταει. Αδυνατει να αποκωδικοποιησει το βλεμμα της. Η ερμηνεια του χαρακτηρα της ειναι πανω απο τις δυναμεις του. Τοσο μυστηριο του ειναι ακατορθωτο να το αντιμετωπισει, για τουτο και γοητευτικοτατο. Διασκεδαζει πολυ μαζι της.

Εκεινη τον βρισκει κατωτερο των προσδοκιων της. Ποτε του δεν θα καταφερει να την καταλαβει. Ολα τα θελει μασημενα. Μπροστα της ειναι ενα χαρτι που τα γραφει ολα -χαρτι και καλαμαρι. Κανενα μυστηριο. Κανενα παινιδι. Καμια παρεκκλιση απο το "σωστο" και αναμενομενο. Αυτο καταντα βαρετο.

Πως ειναι δυνατο να συνυπαρχουν ομαλα και σε βαθος χρονου αυτοι οι δυο ανθρωποι;

4 σχόλια:

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Κι όμως τα αντίθετα είναι που έλκονται. Βαρετό καταντά το ίδιο.

Rodia είπε...

Εκεινη βαριεται και μενει. Εκεινος, αν βαριοταν, θα ειχε φυγει. Αυτο δεν ειναι αποριας αξιον..? Μυστηρια πραγματα...

zisis είπε...

για τον ίδιο λογο που μένουν μαζί πολλά ζευγάρια , δεσμεύσεις, παιδιά, φόβος μοναξιάς , παραίτηση γενικώς . συχνά πιστεύω πως εθίζονται στη μιζέρια και τη δυστυχία , γουστάρουν πραγματικά αλλιώς καταστάσεις σαν αυτή που περιγράφεις θα κατέληγαν σε χωρισμό λογικά, ποτέ όμως η λογική υπερισχύει στη σχέση.

faraona είπε...

Μια χαρα τους βρισκω.Ο καθενας στον δικο του κοσμο.
Ε!καποιο λογο θαχει κι αυτη για να μενει.Το πιθανοτερο θαρρω ειναι οτι ο λογος αυτος ειναι οτι βαριεται να τρεχει για καινουργια σχεση.
Το φτου μανα΄μ κι απ την αρχη δεν ειναι κι ευκολο πραγμα.
Σε φιλω.