Σελίδες

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Η ομορφιά δεν συγχωρείται



..και.. ποιοι είμαστε εμείς να τη συγχωρήσουμε; Ανθρωπάκια είμαστε πανάθεμά μας!
Ινδάλματά μας ας εχουμε τα ανέραστα ποταπά ανθρωπάρια, που εκλέγουμε κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση, ως επί το πλείστον. Αφού μας αρέσει να ζούμε στη χαρμολύπη μας, ε, αξίζουμε τη μιζέρια και να μη παραπονιόμαστε. Την εχουμε κερδίσει με το σπαθί μας.

4 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Κι αυτή πληρώνει τη διαφάνεια που θέλει να φέρει η κυβέρνηση.

Φιλαλήθης είπε...

Κάποτε ένας συνυποψήφιός της ,ο Ευτύχης ,είχε πεί με σπουδή προσπαθώντας να αποσπάσει κανένα ψηφουλάκι...
"...είμαστε υπέρ της ομορφιάς της πολιτικής και όχι υπέρ της ομορφιάς των προσώπων..."
Φυσικά και πήρε τα παπάρια μου!

Λιακάδα είπε...

Αργησε...
Δεν μπορεις να μαχεσαι υποτιθεται τη φοροδιαφυγη και να παριστανεις πως δεν ξερεις οτι ο ιδιος σου ο συζηγος με τον οποιο υποβαλεις κοινη δηλωση στην εφορια χρωσταει τα μαλλιοκεφαλα του σε αυτην ! Αν δεν διερρεε στον τυπο δεν θα υπεβαλε παραιτηση ! Τα ομορφα ματια της δεν ειναι αλλοθι! Την παραιτηση την υπεβαλε οταν εγινε σουσουρο και μονο τοτε!
Αυτες τις αυθαιρεσιες , και πολλες αλλες τετοιου ειδους πληρωνει ο καθενας απο μας!
Αλλος γ@μ@ει κι αλλος πληρωνει τη νυφη!
Νομιζεται ειναι αρκετο να παραιτηθει? Μηπως ειμαστε επιεικεις στα ομορφα της ματια? Σκεφτηκε κανεις σας γιατι τα τελευταια ακινητα ο ΤολιΒ. τα αγορασε στο ονομα της? Μην μου πειτε πως δεν ηξερε η κ. Γκερεκου!
Ηξερε πιστευω ..
Δεν ειναι θαλεγα τοσο "αθωο" κοριτσακι οσο θελει να εμφανιζεται ...

Rodia είπε...

Καλα, μη βαρατε ολοι μαζι! ;)
Αυτο που κριτικαρω ειναι οτι ενα σωρο φαταούλες αλωνιζουν, μπορει να εχουν βγαλει εκτος Ελλαδας τα λεφτα που εκλεψαν και να επιστρεψουν μετα βαΐων και κλαδων, και ειναι πολιτικα "προσωπα" που ολοι τα γνωριζουμε... και ο λαχνός επεσε στον Τ.Β. και ουτε καν στο Γ. Νταλαρα που χρωσταει και πολυυυυυ περισσοτερα.. 100 μυρια, λενε..
Το πορισμα; οι συζυγοι των "κυριων" αυτων (Τ.Β. και Γ.Ντ.) μπηκαν στη Βουλη. Μαλιστα.
Βεβαιως, οι αλλοι με τα δις ειναι εκτος χωρας και τωρα προσκαλουνται να επιστρεψουν με 50% φοροαπαλλαγη.. Ωραιοτατα λεμε.. Τι να πω.. εχω μπουκωσει απο τη μποχα. Αυτη του συζυγου της Αντζελας ειναι η λιγοτερο βρωμικη, για τουτο θυμωνω. Δεν.. φρεσκαρουμε(!) ενα ψαρι που ζέχνει κοβοντας την ακρη της ουρας του.. ναι;