Σελίδες

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Eurovision 2010 - Τα τραγούδια που μου άρεσαν

Τα δυο δεν κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό, μόνο το ένα έφτασε χωρίς να πάρει καμμιά ιδιαίτερη θέση. Νομίζω τελικά ότι αυτό το πανηγυράκι είναι μια προέκταση της "πολιτικής" ζωής, όπου ο καθένας ψηφίζει με βάση κάποιο -πραγματικό ή φανταστικό- στενό συμφέρον. Εμένα μου άρεσαν αυτά τα τρία τραγουδάκια, για δικούς μου λόγους. Τα βρίσκω ρυθμικά και χαριτωμένα, τραγούδια που μπορεί να σου γίνουν "κόλλημα" για ώρες ή και μέρες, τραγούδια που είναι δυνατό να τραγουδιούνται τελοσπάντων!
..και να χορεύονται..

Ακούστε τα περισσότερο, αποφεύγοντας να τα... βλέπετε! Καλή ακρόαση :))

Slovenia - Eurovision 2010


http://www.youtube.com/watch?v=rvRVERB-0hc

Netherlands - Eurovision 2010


http://www.youtube.com/watch?v=-pE4gLOjTN8

Romania - Eurovision Song Contest 2010


http://www.youtube.com/watch?v=RPi-zcW9gic

Δεν ξέρω πόσο ευχαριστήθηκε η κυρία Μέρκελ για το βραβείο που κέρδισε (χαριτωμένη η μικρή Λένα, δεν λέω) η χώρα της με τόσο οικονομική παρουσία μαλιστα, όσο οικονομική μπορεί να είναι η αποστολή ενός τραγουδιστή μονάχα, δεν γνωρίζω τα παρασκήνια και δεν έχω γνώμη. Μπορώ όμως να φανταστώ μια κυρία Μέρκελ μάλλον δυσαρεστημένη που θα αναγκαστεί του χρόνου να μπει στα έξοδα της διοργάνωσης του διαγωνισμού... Εκτός αν θέσει τη Eurovision σε καινούργια καλούπια λιτότητας!!!
______________________
Η σειρά παρουσίασης εδώ είναι η σειρά με την οποία τα άκουσα.

1 σχόλιο:

grsail είπε...

Η Ουκρανία μάλλον σου ξέφυγε, για άκουσέ το (με διαβασμένους τους στίχους).
Επίσης το τραγούδι της Λένας δεν ήταν απλά χαριτωμένο. Διάβασε τους στίχους του, εμπεριέχουν φρεσκάδα και πραγματική έμπνευση.

ΥΓ. Α! να μη ξεχάσω να συμπληρώσω ότι άλλη μιά φορά γίναμε ρεζίλι των σκυλιών ... ΟΟΟΠΑΑΑΑ !!!