Σελίδες

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Τα μπάνια του ΛΑΟΣ

Το ποστ εξαντλείται στον τίτλο του, αλλά γράφω και δυο λογάκια. Τα λογάκια θα μπορούσα να τα είχα γράψει προχτές ή και αντίπροχτες, αλλά δεν ήθελα να υποτιμήσω τη νοημοσύνη των αναγνωστών/τριών μου ή να νομίσει κανείς ότι την υποτιμώ, για τούτο περιορίστηκα σε ένα σχολιάκι σε φιλικό μπλογκ. Η νοημοσύνη, βλέπεις καλέ μου αναγνώστη/τρια, είναι κάτι τι που βρίσκεται σε διαρκή ανατίμηση, η αξία της είναι υψηλή όσο και αν στο Χρηματιστήριο ΕΛληνικών Σημαντικών Αξιών (ΧΕΣΑ) έχει πέσει κατω από το ταμπλό και δείχνει κατά τη... Πλεηστεσιόκαινο Εποχή! Φταίει η βαρειά αρχαία κληρονομιά που τη τραβάει προς τα κάτω.

Ελεγα, που λες, να γράψω ότι η ψήφος που θα δινόταν στις αμμουδιές και στα βοτσαλάκια των παραλιών μας (οι οποίες παρεμπιπτόντος κερδίζουν πάντα και χωρίς ευρωεκλογές) απλώς θα ενίσχυε το κόμμα του ΛΑΟΣ. Επειδή όμως θα με ρωτούσατε "γιατί και πώς" και θα γινόταν μύλος εδώ μέσα και ξέχασα τα μαθηματικά που ήξερα (αν και είμαι επίσης του πολυτεχνείου, όπως είναι και μια τύπισσα -δε θυμάμαι το όνομά της- της ΝΔ που το διατυμπάνιζε χτες στο καναλι της ΝΕΤ), ώστε να κάνω πίνακες και να το εξηγήσω επαρκώς, το γράφω τώρα μόνο για μένα. Για να θυμάμαι πόσο προφητικές σκέψεις μπορεί να κάνει ο εγκέφαλός μου. Ε, αυτή είναι η αξία της πείρας.. εχμ... όχι να το παινευθώμεν, αλλά διαθέτομεν ολίγην -μια πρέτζα, όχι παραπάνω!

-->> μια και πήρα θάρρος, διατυπώνω την επόμενη προφητεία μου για τις επόμενες εκλογές, τις βουλευτικές:
1.1. Πρωτο το ΠΑΣΟΚ. Επειδή θα χάνει ψηφοφόρους η ΝΔ, επειδή θα πηγαίνει όλο και πιο κάτω, όχι επειδή θα ανεβαίνει το ίδιο. Θα έγραφα μερικές συμβουλευτικές οδηγίες, αλλά δεν θέλω να επέμβω στα εσωτερικά του κόμματος.
1.2. Πρώτη και πάλι η ΝΔ, αλλά σε σύμπραξη με το ΛΑΟΣ. Μην απορείτε, έχει αρχίσει να ψήνεται το πράγμα. Ηδη ο πρόεδρος Καρα Τζα Φύρερ (βάζει νερό στο κρασί του και) τα βρίσκει με τον πρόεδρο Καρ Αμαν Λη -είδα δήλωσή του περί του δικαιώματος μιας χώρας να αυτοπροσδιορίζεται...
2.1.Δεύτερος (θα μπορούσε να είναι) ο ΣΥΡΙΖΑ με τις εξής προϋποθέσεις: να αποφασίσει να βάλει στο μούσκιο όλα τα αμπελοφιλοσοφούντα μορμολύκεια, μαζί και το βαρύθυμο πρόεδρό του.
2.2. Επειδή δε βλέπω να κάνει κάτι τέτοιο ο ΣΥΡΙΖΑ, αναγκαστικά δεύτερη η ΝΔ, εκτός αν έρθει πρώτη μαζί με το ΛΑΟΣ.
3.1. Τρίτο το ΛΑΟΣ, εκτός αν έρθει πρώτο σε σύμπραξη με ΝΔ. Πάντα επιστρέφουν οι άσωτοι...
3.2. Στη περίπτωση που 1η ΝΔ+ΛΑΟΣ και 2ο ΠΑΣΟΚ, τρίτο έρχεται το τιμημένο ΚΚΕ+ΤΑ+ΜΠΑΝΙΑ+ΣΟΥ+ΛΑΕ
4.1. Τέταρτοι οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ (και ΟΙΚΟΛΟΓΡΙΕΣ) διότι θα πλακώσει πολλή δουλειά εδώ πέρα, μετά τους βωβούς, τις πυρκαγιές και τα πριόνια ερχονται και οι γκολφατζήδες...
4.2. Αν δεν κάνει κάτι τι (όπως π.χ. μια ριζική αναδιάρθρωση) ο ΣΥΡΙΖΑ και αρκείται στη 4η θέση *διαμαρτυρίας*, δεν τον βλέπω να τη κρατάει ούτε αυτή.

5. Επειδή ζούμε στο ΕΛλαντάν, τη χώρα των παραισθήσεων, όλα είναι πιθανά, ακόμα και η ανάδυση ενός νέου ελπιδοφόρου σχηματισμού, ενός σχηματισμού αποτελούμενου από πολλές τάσεις, που θα εκφράζει ανοιχτά τη δυσαρέσκεια και την ελπίδα. Ενα κόμμα, ας πούμε, Ελληνικής Δυναμικής Αριστεράς.

-->> διακινδυνεύω άλλη μια προφητεία: Αν πρώτη η σύμπραξη ΝΔ+ΛΑΟΣ, μάλλον δεν τη βγάζουμε καθαρή τη 4ετία -χωρίς όπλα, παλάσκες, κλπ εννοώ.

-->> και μια πρόβλεψη για Πρόεδρο Δημοκρατίας: http://www.youtube.com/watch?v=EzgbEJSIVpU

6 σχόλια:

L'Enfant de la Haute Mer είπε...

Τα Banania του ΛΑΟΣ

pølsemannen είπε...

Κυβέρνηση ΝΔ-Λάος με πρόεδρο δημοκρατίας Μητσοτάκη;

Βοήηηηθεια!!!!

(Τουλάχιστον τότε μπορεί να βγει η Καϊλή αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ)

Ανώνυμος είπε...

Κάποιαν στιγμ'ην, καλή Ροδιιά, θα μας περάσει ο πόνος για μιαν "νέαν αριστεράν" και θα γεννηθεί κάτι το αληθινά νέον, δεν μπορεί.

Rodia είπε...

~~L' enfant, Banania niania niania! :)

Rodia είπε...

~~Polsemannen, λες να έχουτε σεις οι άντροιδες αυτή την ευτυχία;

Rodia είπε...

~~goas, με αυτό το πλευρόν κοιμώμεθα λέμε... :)