Σελίδες

Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

ΓΣΕΕ των εργαζομένων ή των εργοδοτών..?


6 σχόλια:

mindstripper είπε...

Πόση λύπη ρε γαμώτο...

Τί να πω τώρα; Να πω άντε να δούμε τί θα δούμε σήμερα; Και να το πιστέψω; Ακόμα και που θα πάω να ψηφίσω, η ελπίδα μέσα μου έχει πάθει αναιμία.

Σε φιλώ, να είσαι καλά Ροδιά μου.

Rodia είπε...

Μη το βάζεις κάτω, βρε συ.. Stay on the scene! :))
Η ζωή αυτό είναι: ενας αγώνας διαρκείας. Οσο είμαστε ζωντανοί θα παλεύουμε εναντίον της βλακείας, που είναι η αιτία για τα δεινά του ανθρώπου.
..οι πεθαμένοι μονάχα δεν δρουν, δεν αντιδρουν και, μα την αλήθεια, δεν ζηλεύω τη θέση τους!!!

Rodia είπε...

Ακου μια ωραία εκπομπούλα! θα σου αρέσει, μια και σε κόβω... μπαρόβια!!! :)))

Greek Rider είπε...

Rodia όσοι εργάζονται ως υπάλληλοι, εργάτες, σερβιτόροι, καθαριστές, ντελίβερι, κτλ, κτλ, κτλ ξέρουν πόσο σκατά είναι η κατάσταση.

Η αλητεία της ΓΣΕΕ είναι δεδομένη. Συνδικαλισμός νοείται σήμερα μόνο χωρίς συμβιβασμούς και με μετωπική επίθεση μέχρι θανάτου.

Greek Rider είπε...

Η κάθε ΓΣΕΕ τρώει στο κολωνάκι με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ενώ θα έπρεπε να είναι στους δρόμους και να πετάνε πέτρες ή να συμμετέχουν στις καταλήψεις και τις απεργίες (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΛΕΩ).

Η συμπεριφορά τους μου θυμίζει τους προδότες της κατοχής, τα τάγματα ασφαλείας, τους γερμανοτσολιάδες και πολλά άλλα.

Ωστόσο η καθημερινότητα χιλιάδων ανθρώπων χειροτερεύει, δεν υπάρχει κάποιος να οργανώνει την επανάστασή τους και η ζωή τους καταναλώνεται στην δουλεία και τη δυστυχία.

Οι απατεώνες της δημοκρατίας μας έχουν περάσει πολύ στενούς χαλκάδες γύρω από το λαιμό των εργαζομένων.

Rodia είπε...

~~Greek Rider, καλά... πολεμόχαρο σε βρίσκω και δε σκαμπάζω από τέτοια ταρατατζούμ, είμαι ειρηνικό και πράο παιδί, πώς να το κάνουμε; Μπερδεύομαι τώρα και δεν ξερω τι να σου απαντηξω...