Σελίδες

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

Εβρεχε γκολ στη Βιέννη μάγκες...

...και η μπάλα γλίστραγε γλίστραγε γλίστραγε στο χορτάρι στο χορτάρι στο χορτάρι στο πράσινο χορτάρι και οι ρώσοι παραπατούσαν στα χόρτα λες και ήταν μεθυσμένοι από τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών όπως έλεγε ο σχολιαστής και ο τερματοφύλακάς τους ήταν χώμα και το γήπεδο αρένα όπου οι άρρενες ισπανοί έγδαραν τις πολικές αρκούδες και είναι κρίμα γιατί δεν χωνεύω τους ισπανούς μια φορά είχα πάει σε ταυρομαχία και έβγαλα τ' άντερά μου με το αίμα που έτρεχε από τους λαιμούς των ταύρων και όταν διαβάζω Λόρκα στο πρωτότυπο με πιάνει μια μελαγχολία με το αίμα του καημένου του Ιγνάθιο Σάντσεθ Μεχίας α λας θίνκο ντε λα τάρδε έραν λας θίνκο ιν τόδος λος ρελόχες και αν και νιώθω τον πόνο των ζώων που αδικοσφάζονται δημόσια λυπάμαι πολύ τον Ιγνάθιο που τον διαμέλισε ο ταύρος και η μελαγχολία μου δεν λέει να λήξει δεν έχει ημερομηνία λήξεως και λέω να ευχηθώ στο Στελάρα καλή τύχη όπως μου ευχήθηκε κι αυτός από την οθόνη της τελευταίας ζωντανής εκπομπής του αλλά αυτή την ευχή για καλή τύχη την έχει απόλυτη ανάγκη ο Παναγόπουλος μήπως και διατηρήσει τη θέση του για λίγο διάστημα ακόμα ώσπου να ξεχρεώσει τις κάρτες και τα δάνεια κλπ κλπ και τα γκολ πέφταν βροχή στα τελευταία λεπτά του αγώνα και δεν πάθαινε μια βλάβη η ΔΕΗ να γλιτώσω τουλάχιστον το θέαμα αλλά καλύτερα που δεν έπαθε βλάβη γιατί αν πάθαινε θα έκλεινε το κλιματιστικό που αν και οικολόγα σκάω και το ανοίγω το ρημάδι και είμαι διχασμένη διχάζομαι εξακολουθητικά δεν είναι δυνατό να παραμένω ολόκληρη για πολύ δίχως διχασμό και χάσματα ένα από αυτά παραδίδω στα λαίμαργα βλέμματα των πιστών τώρα δα και ψήστε κάνα σφάγιο να χορτάσω κνίσσα...

Ισπανία-Ρωσία 3-0
(βοήθειά μας, εμείς χάσαμε νωρίς!)

Κυριακή: Γερμανία-Ισπανία και στηρίζω ΙΣΠΑΝΙΑ!
(το γράφω μήπως κερδίσουν οι αγαπημένοι γερμανοί, γιατί μέχρι τώρα όσοι ήθελα να κερδίσουν χάνανε)

6 σχόλια:

pølsemannen είπε...

Και τώρα πώς θα μας δώσει το ΞανΦόν ΓΚένος την ΜΠόλη;

Πως θα κάνει εκπομπές με τον Πούτιν ο Λιακό;

Αυτός ο Αρσάβιν ήτο μια κάποια λύσις.

ΥΓ.

(Περάστε από το Jungle. Προσγειώθη υπερμπαζοπακέτο).

Rodia είπε...

Εύχομαι μακροημέρευσιν εις αμφοτέρους, Πούτιν και Λιάκουρα, ώστε να πάρει το Ξανφό γκένος τήν κούπαν το 2024 και να γίνομεν ομού αντάμα και οι δύο κυρίαρχοι του πλανήτου. Εκεί οδηγείται το πράγμα ως φαίνεται, αγαπητέ Κάρολε. Ας έχομεν Υπό Μονήν και θα πάρομεν και τη Μπόλιν και την Τακλαμακάν. Εσσεται Ηπαρ (και νεφραμιά) :)

Rodia είπε...

Πέρασα από το ιερόν μπαζοστάσιον αλλά μόνο ένα σχόλιον έγινε δεκτόν. Τα καλλικαντζάρια δεν άφησαν να αφήσω περισσότερα σχόλια και απεγοηθεύθην σφόδρα. Και είχα μία όρεξη... Ενημερώστε τους διαχ/στάς, αν γνωρίζετε τον τρόπον, κάτι συμβαίνει εις τον κ. Haloscan.

An-Lu είπε...

Πάντως οι Σπανιόλοι τον ήπιαν τον βιεννέζικο στην Κούπα!
;-)

Ανώνυμος είπε...

Εύγε Ροδιά. Είναι λοιπόν τουλάχιστον 2 οι άνθρωποι που σπάνε τον τελευταίο νόμο Μακμάνους. Εβίβα Αλεμάνια.

Rodia είπε...

~~Γοργονίτσα, απογαλακτίστηκες βλέπω! ;)

~~Γιώργο, κρύβε λόγια κρύβε λόγια... θα τα ματιάξουν τα παιδιά... :)
(εμείς θα το γεμίσουμε μπίρα)