Σελίδες

Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010

«Μίλα μου για μένα»


Αυτό ακριβώς της είπε Εκείνος, να του μιλάει γι αυτόν, και μετά συμπλήρωσε «κι εγώ θα σου μιλάω για σένα, πόσο καλή είσαι, τί ωραία που μαγειρεύεις, πώς με τρελλαίνουν τα χάδια σου, πώς με ζαλίζει το άρωμα των μαλλιών σου, όλο τέτοια θα σου λέω, όχι για το πώς αισθάνομαι για σένα, αν είμαι ευτυχισμένος μαζί σου, αν σ' αγαπώ και κρυάδες, και μετά πες μου κι εσύ για μένα» κι Εκείνη του είπε «σ' αγαπώ τρελλούτσικε, ό,τι και να μου λες» κι Εκείνος άνοιξε τη μπαλκονόπορτα, βγήκε στο μπαλκόνι, ανέβασε το ενα πόδι στο κάγκελο, πέρασε και το άλλο πόδι και -παφ!- έσκασε στο πεζοδρόμιο σα μπαλόνι γεμάτο νερό, μόνο που δε γέμισε νερά ο δρόμος, αίματα γέμισε, και μια κυρία φώναζε για το καινούργιο της παλτό και ποιος θα την αποζημιώσει κι Εκείνη βγήκε στο μπαλκόνι και κοίταξε την κυρία και το παλτό και φώναξε «τί σκούζεις κυρά μου; σιγά το παλτό!» και μετά κατέβηκε κάτω και μαλλιοτραβήχτηκαν κάμποσην ώρα -πάλι αίματα και σάλια- μέχρι που έφτασε το ασθενοφόρο και τις πήρε, επειδή νόμισαν οι τραυματιοφορείς ότι για τις γυναίκες αυτές το είχαν καλέσει, και ο σκασμένος Εκείνος έμεινε λιώμα στις πλάκες και ήρθε ένας οδοκαθαριστής κι έσπρωξε τα κομμάτια στο οδόστρωμα γιατί βαριόταν, και τα διερχόμενα οχήματα πάτησαν τα κομμάτια και τα ισοπέδωσαν όπως κάνουν με τα ψόφια σκυλιά.
____________________
ΣΗΜ. Στην αρχη, ήθελα να γράψω κάτι για τα τρέχοντα θέματα, π.χ. τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό ή κάτι παρόμοιο, δλδ για την κρίση και τα συναφή, μετά άλλαξα γνώμη και σκέφτηκα να γράψω κάτι τι αστείο να γελάσει το χειλάκι μας κυριακάτικα, αλλά τελικά αποφάσισα να στείλω τούτο δω το κειμενάκι. Νομιζω οτι αντιπροσωπεύει καλύτερα την απόγνωση για το ακατανόητο, που έχει εισβάλλει σαν οβίδα στα κρανία μας.
απο εδώ

3 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Πολύ καλό...

landlord45 είπε...

αυτό κι αν ήταν εσαεί επίκαιρο θέμα και βαθύτατα πολιτικό

Κ.Κ.Μ.

Rodia είπε...

@ Δείμε, αν πρόσεξες, ειναι μια πρόταση μονο. Ευτυχως, ειχα ενα σπουδαιο Δάσκαλο που μας παρακινούσε να πειραματιζόμαστε στις εκθεσεις! ;)

@ Κ.Κ.Μ., λες, ε; Μας εχει διαποτίσει αυτο το ομιχλώδες που ζουμε -ζούμε ή βλέπουμε εφιάλτη;...
(σιγουρα υπαρχει εφιαλτης)