Σελίδες

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Καλό μήνα με τους 120 κατασκευαστές (γνώμης)

Τοποθετώ εδώ τη λίστα και θα επανέλθω στο θέμα. μην ανησυχείτε!
http://www.foreignpolicy.com/2010globalthinkers
Μελετήστε καλά, αγαπητοί/ές μου αναγνωστες/τριες, και πείτε τί παρατηρείτε. Σε επόμενο ποστ θα γράψω τι πρόσεξα, να δούμε αν ταιριάζουν οι παρατηρησεις μας.
Α! Καλό μήνα!!! με το πες πες ευχές, μπορει να ειναι καλυτερος απο τον προηγουμενο...

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό μήνα.
Για τη λίστα είπαμε, Henry Kissinger, Bill & Hillary Clinton, Madeline Albright, George Soros...
Και όπως σχολίασα και στου Ροϊδη, ο Γιωργάκης κολαούζος...

ο δείμος του πολίτη είπε...

Ε, κι εσύ, δεν παύει να είναι πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, της μόνης πολιτική ένωσης στην οποία μετέχουν 150 χώρες και περισσότερα κόμματα.

Rodia είπε...

Το θέμα ειναι το περιοδικό και τι σημαίνουν τετοια δημοσιεύματα. Μαλλον τύπου "Εσπρεσσο" δείχνει.. και οι ψήφοι που έφεραν τα πρόσωπα αυτα στη λιστα ανηκουν σε αναγνωστες ανάλογου επιπέδου, φανερωνει τα ενδιαφέροντά τους... Πιθανοτατα να μην εχουν ακουσει ότι υπαρχουν κι αλλα επαγγελματα -πλην οικονομολόγων π.χ., πληροφορικαριων και πολιτικων! :))

Οταν διαβαζω π.χ. οτι η Χιλαρυ βαζει κρατικους υπαλληλους να ψαχνουν τα σώψυχα των προέδρων ξενων κρατών, τι να υποθεσω για τα δικα της... σώψυχα; Οτι.. σκεφτεται; LoL

Δεν περιποιεί τιμήν δλδ μια θέση σε μια τέτοια λίστα, αντιπροσωπευτική των κοινωνικων γνώσεων της αμερικανικής ελίτ. Μεταξύ τους αλληλοψηφίζονται και ρίχνουν και καμμιά ψήφο κάπου αλλού, έτσι, για ξεκάρφωμα, σε καποιο προσωπο που έτυχε να διαβάσουν δυο αράδες για τη πάρτη του ή το δείξαν μερικες φορές τα κανάλια τους. Ο ΓΑΠ ο καημένος είχε την ατυχία να προβληθεί λόγω οικονομικης κρισης, αλλοιως δεν θα τον ήξεραν... Εκτος αν οι ομογενεις μας ανηκουν στην ελιτ που διαβαζει το περιοδικο. Τι να πω.

Καλό μηνα παιδια! (ξανα, μηπως πιασει)

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ κι επαυξάνω με το σχόλιό σου.

Καλό μήνα (ξανά) και σε σένα !!!
(Θα πιάσει, θα πιάσει...)

ο δείμος του πολίτη είπε...

Απλά ήταν πρόεδρος της Διεθνούς πριν εκλεγεί πρωθυπουργός και κύριος εμπνευστής της "πράσινης ανάπτυξης" της "ολυμπιακής εκεχειρίας" κτλ.

Rodia είπε...

Δείμε, δεν πιστευω οτι τον γνωριζαν απο αυτες τις δραστηριοτητες οσοι ψηφισαν να μπει τη λιστα...
Απο τα προσφατα γεγονοτα τον (μας) εμαθαν. Και αν δεις την αιτια που ψηφιστηκε, ειναι κατι που τους συμφερει.

Ανώνυμος είπε...

Σαν να μου φαίνεται ότι έχει δίκιο η Rodia...

tiktos είπε...

Καλό μήνα
Φυσικά, δεν γνωρίζω όλες τις φάτσες στην 100στάδα ελίτ των genius, αλλά από όσους αναγνώρισα,βγάζω το συμπέρασμα ότι μισούν την ανθρωπότητα και κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να προφυλάξουν τα προνόμια της τάξης τους.

Rodia είπε...

Αν πατησεις πανω στο καθε εικονιδιο.. νατο πετιεται! το βιογραφικο του καθενα. Αν κουραζεσαι, αστο, θα ανεβασω αναλυτικο ποστ...

ο δείμος του πολίτη είπε...

Πάντως μάλλον είναι πουλημένο το περιοδικό. Εμένα δε μου ανακοίνωσαν τίποτα πριν το εκδόσουν.