Σελίδες

Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Μωρά που γεννιούνται τυλιγμένα σε μια κόλλα χαρτί





-->> Δείτε την καλή δουλειά στο μπλογκ της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ και πράξτε κατά συνείδηση -αν υπάρχει ακόμα...
-->> μικρό αφιέρωμα στη Μέρα Της Γυναίκας, με την υπενθύμηση ότι Γυναίκα δεν είναι μόνο η «Ελληνίδα Μάνα», καθώς και την πρόταση προς τον κ. υπουργό Μεταφορών, κλπ, να διαθέτει τζάμπα μεταφορικά σε Ολους τους Μετανάστες -στη βράση κολλάει το σίδερο...
-->> σκέφτομαι ότι ίσως μια ιδιαίτερα ευμενής αντιμετώπιση των μεταναστών οδηγήσει την πολιτεία στη σύντομη αποκατάστασή τους με την παροχή της ελληνικής υπηκοότητας!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δύσκολο το βλέπω για την υπηκοότητα, αφού αυτοδικαίως θα αποκτούσαν και δικαίωμα ψήφου. Προς το παρόν τα πολιτικά δικαιώματα συζητώνται μόνο σε τοπικό επίπεδο.
Για τις δωρεάν μετακινήσεις : καλή ιδέα !

Rodia είπε...

Εχμ.. το τρίτο πόιντ ήταν ειρωνικό, με την έννοια ότι οι αυτόχθονες βρισκόμαστε αρκετές φορές σε χειρότερη μοίρα... βλ. συνταξιούχους, νοικοκυρές, άνεργους πτυχιούχους, κλπ κλπ

Αλλά, τώρα που το ξανασκέφτομαι... Οποιο κόμμα κάνει (ως κυβερνηση) το μεγάλο βήμα, για σκέψου πόσο θα αυξήσει το ποσοστό του! Ενα 15% των ελληνων ψηφοφόρων για τη πάρτη του με το καλημέρα σας... Εδώ και το άντρο της εθνικοφροσύνης, το ΛΑΟΣ, έχει αρχίσει να "χτίζει" πάνω στους μετανάστες. Ειναι το νέο Κεφάλαιο του έθνους των ΕΛ -και όχι σε μεγάλο βάθος χρόνου, στο άμεσο μέλλον λέμε! :))