Σελίδες

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2009

έλληνα, δεν θα γίνεις ποτέ αλβανός!

Μίζερος, ζηλόφθονος, αλαζόνας και μοχθηρός, να κολυμπάς μέσα στη βλακεία και τη χαύνωση. Ετσι θα μείνεις και, όταν και οι τελευταίοι θα γίνουν πρώτοι, εσύ φουκαράκο θα τεντώνεις το λαιμό και θα κακαρίζεις για την αρχαία ιστορία των προγόνων σου. Οταν θα έχει τσιμενταριστεί και το έσχατο χωματάκι, εσύ θα πριονίζεις τα τελευταία δέντρα και θα θεωρείς πρόοδο το σλόγκαν "αυτό το αμάξι ποιος θα το πάρει" των κινητών που προσφέρουν από ένα ΤΟΥΟΤΑ τη βδομάδα. Α, βέβαια! Πρόοδος είναι και τα κινητά για όποιον δεν έχει αυτοκίνητο...

-->> Ρίξτε μια ματιά εδώ για να καταλάβετε τι εννοώ με τον τίτλο.
-->> Πόσα λεφτά έριξε ο Δήμος Αθηναίων (τρομάρα μας) για τη ηλεκτρονική του σελίδα; ε; Κάπου είχε γραφτεί το αστρονομικό νούμερο, αλλά ξεχνώ...
-->> Το θέμα είναι πού τα έριξε τα λεφτά. Αν δεν μπήκε τίποτα σε (γνωστές και άγνωστες) τσέπες, μάλλον περί τεραστίου βλήματος πρόκειται.
-->> ας αντιγράψω και λίγο από το ποστ του ΝΥΛΟΝ όπου παραπέμπω, να κεντρίσω τη περιέργειά σας:
Την ώρα που ο Δήμαρχος της Αθήνας κ. Κακλαμάνης δίνει τον αγώνα για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, ο δήμαρχος των Τιράνων ανοίγει όλα τα δημόσια δεδομένα της πόλης του σε ένα διαδραστικό χάρτη που περιέχει απίστευτο όγκο πληροφοριών.

2 σχόλια:

ellinaki είπε...

Εμείς ρε ναούμε δεν έχουμε ανάγκη από τέτοια φλώρικα geekish πράγματα ναούμε. Είμαστε πολύ πιο προχώ!

Υ.Γ. Και μετά από πολλά χρόνια κάπου ακούστηκε... "Όταν εμείς φτιάχναμε GIS, εσείς πίνατε φρεντοτσίνο"

Greek Rider είπε...

Όλοι καταλαβαίνουν τι εννοείς. Τα χάλια μας είναι απερίγραπτα! Η αρχαία ιστορία μας μάρανε!!

Λες και έχουμε σχέση μαζί της περισσότερο από όση σχέση έχουν οι "καταραμένοι" του Νείλου στην Αίγυπτο με τους αρχαίους Φαραώ..