Σελίδες

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Debtocracy: Εξαιρετικό!

Untitled from ThePressProject on Vimeo.


Το είδα! Εξαιρετικά ενδιαφέρον. Σύντομα, απομαγνητοφωνημένα κείμενα εδώ.

Διαβάστε και την ενδιαφέρουσα συνέντευξη: Α.Χατζηστεφάνου: Ο δημιουργός του Debtocracy μιλάει στην iefimerida

Μια παράκληση έχω προς τον κ. Χατζηστεφάνου: να μη μας ξεχάσει και να συνεχίσει την καλή εργασία, να μη θαμπωθεί από την --ανέλπιστη γι αυτόν αλλά βέβαιη για μας-- επιτυχία του ντοκυμαντέρ.

2 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Είχε τα κενά του, αλλά προσέγγισε πολύ καλά τα θέμα. Στα πρώτα λεπτά είχαμε μία αναμάσηση των δεδομένων -τουλάχιστον για εμάς- αιτιών, αλλά μετά έγινε πολύ καλό. Πρότεινε λύσεις. Ίσως ήθελα περισσότερες εναλλακτικές, ίσως του έλειπε λίγο ένας μικρός αντίλογος. Αλλά κινούνταν στο σωστό πνεύμα πιστεύω της τεκμηρίωσης. Τέλεια σκηνοθεσία κι εξαιρετική εικόνα. Η σκηνοθετική παράθεση αποσπασμάτων και το μοντάζ άγγιζαν την τελειότητα. Μπράβο του.

Rodia είπε...

Καλά, αυτή ειναι η συνταγή των κριτικών: λίγη γκρίνια και μετά ένα "αλλά".. και κατόπιν λίγος έπαινος και ύστερα ένα "αλλά".. ;)

Εμένα με ενθουσίασε και το λέω με όλο το θάρρος --ίσως επειδή δεν έχω βλέψεις για... κριτικός! Εμαθα αρκετά που συμπλήρωσαν την ενημέρωσή μου και μάλιστα με ένα λιτό και ταυτόχρονα απολαυστικό τρόπο (τέλειο, για τη δικη μου αισθητική)

Δεν γίνεται ΕΝΑ ντοκυμαντέρ να καλύψει όλο το φάσμα της ενημέρωσης. Χρειαζεται να βλεπουμε και πολλά άλλα ακόμα, να συνθέτουμε τις πληροφορίες στο μυαλό μας.. Ολα μασημένα πια;