Σελίδες

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Παρέχονται και λίφτινγκ για υγιείς οικονομίες


Διαβάζω τις ανταποκρίσεις του N.Ago -να'ναι καλα- και πέτυχα πριν απο λιγο εδώ πέρα αυτή την ειδησούλα:

Η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ κατέληξε σε συμφωνία με το ΠΣΥ (=Παγκοσμιο Συστημα Υγιεινης) για τη λήψη σιροπίου 480 σταγόνων νευρώξ.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα στα Σκόπια από τον υπουργό Υγιεινής της ΠΓΔΜ, (δεν προσεξα ονομα) και τον επικεφαλής του κλιμακίου του ΠΣΥ, Μακ Γκρου, οι πολυήμερες διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ με την αντιπροσωπεία του ΠΣΥ για τη χρήση του σιροπίου αυτού από την ΠΓΔΜ είχαν ευνοϊκή κατάληξη.

(δηλαδή, θα το πιει κι αυτή το σιροπάκι, που τόσο γουστάρει, 480 σταγόνες θα της στάξουν!)

Η ΠΓΔΜ θα κάνει χρήση του σιροπίου αυτού, το οποίο αποτελεί ένα νέο χειρουργικό εργαλείο που χορηγεί το ΔΝΤ.

(α, ώστε δεν είναι σιρόπι που πίνεται.. τσ τσ τσ.. τι μαθαίνει κανείς σήμερα..)

Όπως τονίστηκε, συμφωνήθηκε η παραχώρηση 480 σταγόνων νευρώξ κατά τα επόμενα δύο χρόνια. Την απόφαση αυτή πρέπει να επικυρώσει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΥ, τον Ιανουάριο του 2011,αφού προηγουμένως η ΠΓΔΜ υποβάλει το σχετικό αίτημα.

Ο κ.(δεν θυμαμαι ονομα) ανέφερε ότι η ΠΓΔΜ είναι το πρώτο μέλος του ΠΣΥ που χρησιμοποιεί αυτό το νέο χειρουργικό εργαλείο, το οποίο προορίζεται για χώρες με υγιή οικονομική πολιτική και με αρκετά ευνοϊκό επιτόκιο.

(αυτό δεν το κατάλαβα.. αφου εχουν υγιή οικονομική πολιτική, τι στο καλο θελουν να μπουν στο χειρουργειο με τα νεα εργαλεια; Για λίφτινγκ..? Το αιώνιο κόλπο των γιατρων στα μικρα παιδακια: "πιες το μουρουνόλαδο, να σου δωσω καραμελίτσα", αλλα μολις κατεβει η γουλια, μην τον ειδατε το δοκτορα!)

Την απόφαση της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ να κάνει χρήση του σιροπίου αυτού που προσφέρει το ΠΣΥ χαιρέτισε ο Γενικός Διευθυντής του ΠΣΥ Ντομινίκ Στρος-Καν.
____________________
ΣΗΜ.1. Κοίτα να δεις φίλε μου, σιροπάκια μοιράζουν σε υγιείς οργανισμούς, σιροπάκια που δεν πίνονται αλλά είναι εργαλεία για εγχειρήσεις, και με το όνομα "νευρώξ".. κωδικό είναι άραγε το όνομα ή πραγματικό; Τεσπα, αφού είναι υγιείς οι οργανισμοί και μάλιστα παρακαλάν να τους το δώσουν, ε, μάλλον για κάνα λίφτινγκ θα πρόκειται -ελάτε μανδάμ να σας στρώσουμε την οικονομία σας.. έχετε μια ρυτιδούλα εδώ και το προγούλι κοντεύει να φτάσει στο τραπεζικό σύστ.. στο τραπεζομάντιλο λέμε για!
UPDATE, 17:30
ΣΗΜ.2. Φυσικα ειναι παραποιημενο το κειμενο του ΑΠΕ. Κατω κατω, αναφερονται οι ετικετες, όπου ειναι ταξινομημενο το ποστ -- σατιρα. Το λεει καθαρα. Πόσο πιο λιανα πια; Αυτη η σημειωση για τους ηλιθιους και απροσεκτους που στελνουν κατακεραυνωτικα μέιλ. Αμαν! Τοσο υπερτιμημενο το γελιο, που δεν περισσευει τπτ.. εστω.. να αγορασεις λιγο γελιο, ρε φιλε;..

5 σχόλια:

Ναπoλέων είπε...

Τόση διαστρέβλωση τίτλων και εννοιών δεν τήν περίμενα ούτε από σένα ούτε από τον/την Ν-πριν!

1. Το φάρμακο δεν λέγεται "νευρώξ" αλλά καλαφατόξ! Και βγήκε από την γιαννιώτικη έκφραση «τήν καλαφάτισε», την ΠΓΔΜ εν προκειμένω, κι εκείνες τις περίεργες χημικές ενώσεις που αποκαλούνται "τοξίνες".

2. Οι υγιείς οικονομίες είναι που τό χρειάζονται. Πώς αλλοιώς θα αρρωστήσουν;;; Και ως γνωστόν και η ΕΞΑΡΤΗΣΗ από τον καλαφατίζοντα, μιά αρρώστεια είναι κι αυτή.

3. Ο Κυριάκος Στρώσε-Καν έχει ξεκινήσει την διαδικασία μετονομασίας του ΔΝΤ, όταν έμαθε ότι τό έχουν ονομάσει -όχι άδικα, αν θυμηθούμε την Αργεντινή, την Γουατεμάλα κ.ά.- Διεθνές ΝεκροΤομείο, και αγγλιστί International Morgue Fabrication, όμως δεν τό είπε ΠΣΥ!!!
Απλώς προκήρυξε Διεθνή Διαγωνισμό για μιά νέα ονομασία με «χοντρό» βραβείο μάλιστα.

Κατά τις πληροφορίες μου οι νέες ονομασίες που έχουν υποβληθεί για έγκριση είναι:

Υ.Δ.Τ. {Υπηρεσία Διεθνών Τοκογλύφων}
I.U.S. {International Usurers' Service}
Θ.Α.Κ. {Θα Απομυζήσουμε Καθετί}
W.W.S.E. {We Will Suck Everything}
Π.Δ.Σ. {Πέμπτος Δρόμος για τον Σοσιαλισμό}
F.R.S. {Fifth Road to Socialism}

Υπάρχει όμως χρόνος και για άλλες προτάσεις, αν σκεφτείτε κάτι και σεις.
Στείλτε τις στο:
webmaster@imf.org

Ανώνυμος είπε...

Rodia, δεν τα είπα στη χτεσινή μου ανάρτηση!!! Ούτε προφήτης να ήμουνα με τα 'σιρόπια'...

Ανώνυμος είπε...

Τον/την Ν. ;
Ο N.Ago που γράφει η Rodia, δεν παίζει κάποιο ρόλο στην διευκρίνηση του φύλου;

Rodia είπε...

Συγγνωμη παίδες για την αργοπορία, αλλα τα σχόλια κάπου είχαν μαγκώσει και μόλις σήμερα τα βρήκα.

@ Ναπολέοντα, σκίζεις λέμε!!!
(θα ενδρυφήξωμεν)

@ Τελευταίε, μάγος είσαι; :)) χεχε

@ odromos, ειναι... σκοτεινός (μάλλον!!) αφου δεν ξερει οτι ο N. Ago είναι επώνυμο πρόσωπο. Ειδες που έμαθες σημερα κατι τι; Καλωσορισες! :)))

Rodia είπε...

Α! ξέχασα κατι για τον/την Ναπολεων!! χεχε.. Στο μπλογκ του Ν. Σαραντακου ειχε γινει παλιοτερα ενα σχετικο διαγωνισμα και υπεβλήθησαν πολλαί προτάσεις.