Σελίδες

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Elliniki Klossa

Το κείμενο αυτό δεν γράφτηκε για σοβινιστικούς λόγους. Σκοπός του είναι να αποκαταστήσει την πλήρη ιστορική και τρέχουσα αλήθεια γύρω από την ελληνική γλώσσα, φέρνοντας στο φως γνώ­σεις και δεδο­μένα γνωστά και παραδεκτά εδώ και δεκαετίες, τα οποία δυστυχώς αποκρύ­πτον­ται ή υπο­βαθ­μίζονται, είτε εξ αιτίας ιδιοτελών συμφερόντων είτε από απλή αφέ­λεια.

Προκειμένου ο αναγνώστης να αντιληφθεί το μέγεθος τής διαστρέβλωσης, στα πιο χαρα­κτη­ρι­στικά σημεία τής μελέτης έχουν εισαχθεί σύνδεσμοι προς ιστοσελίδες που φιλοξενούν τις αντίστοιχες παρα­δοσιακές, διαστρεβλωμένες πληροφορίες.


Κεφάλαια

Σύντομο ιστορικό της ελληνικής γλώσσας

Ειδικά ιστορικά θέματα

Κατηγορίες γλωσσών

Χαρακτηριστικά τής Ελληνικής γλώσσας

Παραφθορά των ελληνικών κατά την διάδοσή τους

Σύγχρονες εφαρμογές, οφέλη και θαύματα τής Ελληνικής Γλώσσας
______________
Με αυτα τα λογια μας εισαγει η ομαδα των πανσοφων μελετητων γλωσσολογων* στα άδυτα της Κλωσσολογιας.

* Η Ελληνική Κλώσσα είναι μια ομάδα γλωσσολόγων, πανεπιστημιακών και ακαδημαϊκών, αναμφισβήτητα και αναντίρρητα πάνσοφων και παντογνωστών επιστημόνων. Συστάθηκε με στόχο να διαλύσει τις πλάνες και τις απάτες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και αλλού σχετικά με την ελληνική γλώσσα και να διαλύσει το σκοτάδι της άγνοιας και της προκατάληψης με τις λαμπρές ακτίνες του Φωτός της Αληθινής Γνώσης. Τα μέλη της ομάδας επιθυμούν να διατηρήσουν την ψευδωνυμία τους, προκειμένου να αποφύγουν απειλές και επιθέσεις ανθελληνικών στοιχείων κατά του προσώπου τους. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιούν το ψευδώνυμο Ανώνυμοι Κλωσσολόγοι (Klossologists Anonymous)

ΣΗΜ.1. Μελετησατε προσεκτικα σημειον προς σημειον τα πονήματα, καλοί/ες μου αναγνώστες/τριες, και δεν θα χάσετε! Αντιθέτως, θα κερδίσετε ενα χαρουμενο και αναζωογονητικό πρωϊνό, ή μεσημεριανό, ή απογευματινό, ή βραδινό, ή νυκτερινό -εξαρτάται απο την ώρα της αναγνώσεως. Προσοχή όμως, να μη τρώτε (ή πίνετε) ταυτοχρόνως, ε
ΣΗΜ.2. Ολα τα κεφάλαια της μελέτης είναι ενδιαφέροντα, μη παραλείψετε κανένα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: