Σελίδες

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

cucula: το τρομερό όπλο -Β' Η διάβρωση της παιδικής ψυχής


Ολα τα καταχθόνια όπλα -η cucula δεν εξαιρείται φυσικά- φροντίζουν οι δόλιοι εμπνευστές τους να τα διαδώσουν πρώτα πρώτα στα αθώα ανθρώπινα πλάσματα, τα παιδιά, με διάφορους τρόπους. Ενα τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί το φαινομενικά διδακτικό παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας, που δεν αναφέρει τίποτα το μεμπτόν για την cucula που φορούσε η μικρή ηρωίδα και τα φορτώνει όλα στον "κακό" λύκο!



Με τη "στολή" της αθώας -τάχα- μικρούλας δεν δίστασαν να ντύσουν ακόμα και κούκλες με τη τρομερή cucula, έφτασαν μάλιστα στο σημείο να τη μετατρέψουν και σε Ninja, ώστε να επηρεάσει και τις αθώες παιδικές ψυχές των μικρών αγοριών!




Για να δείξουν ότι η κοκκινοσκουφίτσα δεν είναι επικίνδυνη, χρησιμοποίησαν το ένδυμά της (με το όπλο cucula φυσικά) σε αποκριάτικες στολές, μαζί με άλλα κοστούμια φαινομενικά ακίνδυνα, όπως π.χ. του κουκουλοφόρου Ρομπέν των Δασών. Φυλαχτείτε άνθρωποι, και διαφυλάξτε τα νεαρά βλαστάρια σας! Το ύπουλο όπλο cucula κυκλοφορεί και ανάμεσα στους εορτάζοντες το αγγλικό Χάλλοουίν!



Το επόμενο βήμα, αν θέλει η κυβέρνηση και ο κ. Δένδιας ειδικώς να προφυλάξουν την παιδική ψυχή από τη διαφθορά, είναι να απαγορεύσει τις απόκριες!
Η ενδιαφέρουσα -νομίζω- αυτή σειρά θα συνεχιστεί και σε επόμενα ποστ, όπου θα αποκαλυφθεί η ύπουλη συνδρομή της γυναίκας στη διάδοση του όπλου cucula, καθώς και με πατρόν που πρέπει να αποφεύγονται. Stay in scene!

4 σχόλια:

Νοσφεράτος είπε...

εχεις διαβασει το δικο μου;: Η κουκουλοσκουφίτσα και ο Τζακ ο κουκουλοβγαλτης;

Rodia είπε...

Ακουγεται πολυ καλοοοοοοο
Ε-ε-ερχομαι!

Νοσφεράτος είπε...

http://nosferatos.blogspot.com/2009/01/blog-post_4444.html

Rodia είπε...

Τετάρτη, 21 Ιανουάριος 2009 ???
Α, είναι και προφητικόν!!!
Μόνο που ακόμα δεν το έγραψες... Τι περιμένεις; Την Πρωταπριλιά;
:)))