Σελίδες

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

εισβολη των ΜΑΤ στην Κερατέα (8.2.2011)


http://www.youtube.com/watch?v=KhBec1_Z3bE

Αυτο δεν ειναι πόλεμος; Αφου λένε οτι οι εγκαταστασεις δεν βλαπτουν το περιβαλλον, ειναι ανωδυνες, κλπ, γιατι δεν τις πανε στα Β.Π. (Εκαλη, Κηφισια, Πολιτεια, κλπ) να τις εχουν κοντα τους να τις χαίρονται και να τις απολαμβανουν;

Καταστρεψαν την Ελευσινα με τα σημαντικοτατα αρχαια της μνημεια... Εχει και η Κερατεα αρχαια μνημεια. Μετα, διαμαρτυρονται για ενα πανώ στην Ακροπολη. Τι να πεις...

Μας δουλεύουν.. Το σύστημα (καύσης ουσιαστικα) που στήνουν, είναι εχθρικό προς το περιβάλλον.

Η Νίκη των κατοίκων θα είναι Νίκη για το περιβάλλον.

Αν γίνει διαλογή στο χαρτί και στο πλαστικό, τι θα καίει ο Μπόμπολας; τις φλούδες των πορτοκαλιών;

Ρήτρες για συγκεκριμένες ποσότητες σκουπιδιών και άλλα κόλπα...

Αλληλεγγύη στους κερατιώτες τώρα!

Θα πρέπει οι Δήμοι να δεσμευτούν για συγκεκριμένη ποσότητα σκουπιδιών, αλλοιώς θα υπάρχει πρόστιμο! Το εργοστασιο θα παραγει ηλεκτρικο ρεύμα απο την καύση για να παίρνει επιδότηση απο την Ε.Ε.

Δηλαδή, αν δεν παραγουν τα αναγκαια σκουπιδια θα πληρωνουν κι απο πανω!!! Καλα λεω λοιπον να τα πανε στα Β.Π. Η Εκαλη, Κηφισια, κλπ, σιγουρα θα εχουν αφθονια σκουπιδιων.
__________________________
ΣΗΜ.1. Λεπτομερέστατο σχετικό ποστ εδω, με συνδεσμους και 16 βίντεο!
Απόσπασμα: «Δύο μήνες τώρα τουλάχιστον οι κάτοικοι παλεύουν με τα ΜΑΤ των εργολάβων, με βάση τα εκατό χρόνια αμέλειας της πολιτείας, σε ένα προαναγγελθέν σκηνικό.»

ΣΗΜ.2. Οι Κερατιωτες νοικιασαν πουλμαν και βρισκονται στην Ευελπιδων
Σε μας εδω, η Κερατέα πεφτει πιο μακρια κι απο την Αιγυπτο...
Λογια λογια λογια.

ΣΗΜ.3. Επι χούντας καταστρεψανε τα Μεγαρα.. ξεριζώσαν τους ελαιώνες και τους αντικαταστήσαν με δεξαμενες πετρελαιου, ξεθεμελιωσαν τη ζωη των κατοικων... η ομορφη παραλια της Πάχης των Μεγαρων με το φρεσκο ψαρι ειναι μακρινη αναμνηση.. Αλλα τοτε ηταν χουντα. Σήμερα, γιατί; Γιατι ξαναβλεπουμε το ίδιο "εργο" με νεους πρωταγωνιστες -ίσως και νεους σκηνοθετες, αλλα αυτο δεν ειναι σιγουρο..

Δεν υπάρχουν σχόλια: