Σελίδες

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

Obama: Reclaiming the American Dream

Η ιστοσελίδα «The Ointment» ανήκει στον Steven Tatham και στη Mary και έχει 25 εγγεγραμμένα μέλη. Ο Barack Obama είναι το μέλος με αρ. #16 στη «The Ointment» από 12 Νοεμβρη 2007.

Με τον τρόπο αυτό κέρδισε την επικοινωνία με το πλήθος των ψηφοφόρων του, σελίδα-σελίδα, όπως λέμε πόρτα-πόρτα. Η απευθείας επαφή και γνώση των προβλημάτων, το ενδιαφέρον για τον κάθε πολίτη, αυτό είναι το όπλο του και μακάρι να μη το εγκαταλείψει μόλις μπει στο Λευκό Οίκο. Προσέξτε τι γράφει στο βιογραφικό του κάτω κάτω. Προσέξτε και το βιντεάκι και σκεφτείτε αν σας θυμίζει κάτι, αν το έχετε ξαναδεί.

Reclaiming the American Dream



http://theointment.ning.com/profile/BarackObama

Barack Obama's Page

Profile Information

My Politics:
Progressive

About Me:
Barack Obama was born in Hawaii on August 4th, 1961. His father, Barack Obama Sr., was born and raised in a small village in Kenya, where he grew up herding goats with his own father, who was a domestic servant to the British. Barack's mother, Ann Dunham, grew up in small-town Kansas.

In the U.S. Senate, he has focused on tackling the challenges of a globalized, 21st century world with fresh thinking and a politics that no longer settles for the lowest common denominator.

My Website:
http://www.barackobama.com/

My Issues:
Environment, Taxes, Peace, Terrorism, Education, Internet

My Heroes:
Working families all over this country
_____________________________
Φωτογραφίες από εξώφυλλα εφημερίδων θα βρείτε -->> εδώ και -->> εδώ

-->> Μια και τρελαίνομαι για κιτς αυθεντικά, πάρτε κι ένα γλιφιτζούρι από -->> εδώ

δείγματα -->>






_____________________________
Φωτογραφίες βρήκα και -->> εδώ. Παρατηρώ ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν φοβάται, δεν αποστρέφεται τους άλλους ανθρώπους και τολμά να τους αγγίζει και να τους αγκαλιάζει.

1 σχόλιο:

Βλαχοκυριλές είπε...

Εντυπωσιακά πειστικός. Ακόμα και το προσωπό του σαν εικόνα μόνο, δείχνει μια καθαρότητα. Μακάρι πρώτα από όλα να βγάλει την Αμερική από την άβυσσο που την έριξε ο παγκόσμιος φασίστας, θα είναι καλό για όλο τον κόσμο...