Σελίδες

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ποιά κυβέρνηση οέο!;


Πριν από λίγα λεπτά, στις 09:43μμ, η κυρία Ελλη Στάη, δημοσιογραφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του κρατικού καναλιού ΝΕΤ, διέκοψε τον ομιλούντα υφυπουργό κ. Μαγκριώτη για να συνδεθεί με κάποια κυρία Λάμπορου, εκπρόσωπο της εταιρείας "Νέοι δρόμοι" (ή "νεος δρόμος", δεν θυμαμαι ακριβως) περί των διατρεξάντων στη Μαλακάσα, όπου παρέμειναν εγκλωβισμένοι "50.000 ταξιδιωτες επί πέντε ώρες" -κατά δήλωση της παρουσιάστριας.

Η απόλυτη γκάφφα: Το τηλέφωνο ήταν λάθος! "Λάθος αριθμός" απάντησε μια γυναικεία φωνή στην κυρία Στάη.

Αυτό που παρατήρησα με λύπη είναι το γεγονός της διακοπής του κ. Μαγκριώτη και αναρωτιέμαι τί συμβαίνει: υπάρχει κράτος; πόσο κράτος; η εταιρεία κυβερνά τελικά; αν κυβερνούν οι εταιρείες, τι χρειάζεται η κυβέρνηση;
Κατά τα φαινόμενα, αποκλείεται να λάβω απάντηση και, αν λάβω, η απάντηση θα είναι του τύπου "και τί σε νοιάζει εσένα; σάμπως πότε κυβερνούσαν οι κυβερνήσεις;"

Χαιρετίσματα.

4 σχόλια:

celin είπε...

Η κυβερνηση υπαρχει για να μαζευει τους φορους και να εχει την Αστυνομια να προστατευει τα μελη της,τους προεδρους των αθλητικων ομαδων,τα τσιρακια δημοσιογραφους και τον καθε καριολη βιομηχανο η τοκογλυφο.Rodia,εμεις που διαβασαμε το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ,τα καταλαβαμε αυτα μια ωρα αρχυτερα απτους αλλους..

Rodia είπε...

Ακόμα δεν το τέλειωσα το βιβλιο... Μόλις διάβασα το κεφάλαιο περί Ν. Αφρικής, που θα μπορούσε κάλλιστα να ανεφέρεται σε μας εδώ.
Φοβερό βιβλίο, πράγματι, και σε ευχαριστώ που το σύστησες :)

celin είπε...

Παρακαλω:)
Δεν εχεις ιδεα ποσο ικανοποιημενος νιωθω που επρηξα τα α@@@@ της μπλογκοσφαιρας για αυτο το βιβλιο και βλεπω ποσο πολυ επιδραστικο ειναι σε ολους εμας που το διαβασαμε!

Προφανως δεν ειμαι τοσο φαντασμενος βλακας ωστε να πιστευω οτι εξαιτιας μου,εγινε μπεστ σελλερ!Αλλα,ενα ελαχιστο λιθαρακι το εβαλα,εστω και 5-10 ατομα ,τα "εσπρωξα" εγω.

Και ερχονται κ αλλες αναρτησεις για τη Κλαιν.Το ειχα δωσει σε ενα φιλο μου πασοκο μπας και αλλαξοπιστησει(!),και τωρα που το εχω παλι,θα συνεχισω ακαθεκτος.

ΥΓ Πληροφοριακα:ο βαμμενος πασοκος φιλος μου σχεδον πειστηκε απτο βιβλιο για τη καταστροφη που ερχεται απτο κομμα του.

Rodia είπε...

Χαχαχαχα!!! :)))
Μπήκα και'γω στο χορό. Εκτός από έλληνες, το σύστησα και σε φίλο νοτιοαφρικανο -την αγγλικη έκδοση.
Αν είναι θέμα πίστης για το φίλο σου, ε, μη περιμενεις και πολλα! ;))