Σελίδες

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΝΕΤ, Δελτίο Ειδήσεων 23ης Μαρτίου, 9:00μμ



click! να μεγαλωσουν οι εικονες

46:38
Ε.Στάη: «Για να δούμε τώρα τι έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για τις επιθέσεις κατα των πολιτικών. "Δεν θα κλειστουμε στα γραφεια, θα είμαστε κοντά στο λαό" είπε ο πρωθυπουργός στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο, αναφερόμενος στις προσχεδιασμένες, όπως είπε, επιθέσεις κατά πολιτικών. Την ίδια ώρα, ο κ. Αλέξης Τσίπρας μίλησε για μια πρωτοφανή πολιτική σκευωρία που εξυφαίνεται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.»

46:56
πλανο: γραφ. ΣΥΡΙΖΑ, ανταπόκριση: «Δε λέει να κοπάσει η κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και συριζα, με τον Αλέξη Τσίπρα να καταγγέλλει πρωτοφανή πολιτική σκευωρία εις βάρος του πολιτικού χώρου του οποίου ηγείται και τον πρωθυπουργό απο το υπουργικό συμβούλιο να είναι κατηγορηματικός ως προς το ότι τίποτα δεν πρόκειται να εμποδίσει την επικοινωνία της κυβέρνησης με τους πολίτες.»

εικονα υπουργ. συμβουλιου, υποτιτλοι:
ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: "ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ"

Παπανδρεου (με τη φωνη της ανταποκρίτριας + γραπτό κείμενο): «Παρά το ότι κάποιοι προσπαθούν να μας περιχαρακώσουν, να μας αποκόψουν από την κοινωνία, από την καθημερινή επαφή μας με τον πολίτη και τα προβλήματά του, εμείς θα επιμείνουμε, θα είμαστε καθημερινά κοντά στον πολίτη, όπως κάνουμε μέχρι τώρα, με ακόμη μεγαλύτερη ένταση.»

εικονα Αλέξη Τσίπρα, υποτιτλοι:
ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ: "ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ"

Τσιπρας: «Στέλνουμε ένα σαφές μηνυμα στους κυβερνητικούς κύκλους που προαναγγέλλουν ευρείας κλίμακας προβοκάτσιες. Να εγκαταλείψετε αμέσως τα σχέδια αυτά.»

47:40
Εμφανίζεται στο πλάνο ο κ. Πεταλωτης, κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ρεπορτάζ Αννέτα Καββαδία: «Αφορμή για τη νέα αντιπαράθεση αποτέλεσαν τα όσα είπε μιλωντας χθες στο κεντρικό δελτιο της ΝΕΤ ο κυβερνητικος εκπρόσωπος.»

τρία παράθυρα: Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ (κυβερνητικος εκπροσωπος), ΣΤΟΥΝΤΙΟ 1 (κα Στάη), Π.ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ (εκπρ. Τύπου ΣΥΝ)

κ. Πεταλωτής: «Σε λίγες μέρες έχουμε 25η Μαρτίου. Ο κύριος Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, άραγε, θα καταδικάσουν προληπτικά και προκαταβολικά οποιεσδήποτε ενέργειες γιατί έτσι..»
Στάη: «Φοβάστε μη τυχόν συμβεί κάτι;» κλπ κλπ, αλληλοεπικάλυψη φωνών, για να μη διακρίνουμε τι λέγεται, τα γνωστά κόλπα.

49:00
Τρία παράθυρα: Συζήτηση Πρωτόπαππας, Στάη, Λαφαζάνης

51:00
Στάη: «κ. Πρωτόπαππα, το ίδιο πιστεύετε και για το επειόδιο που είχε δημιουργηθεί εις βάρος σας;»
Πρωτόπαππας: «Εκεί, 'νταξ' φώναξαν κάποια συνθηματα.. ο επικεφαλής ήταν της Χρυσής Αυγής, γνωστό στέλεχος, ελάχιστα μ' ενδιαφέρει. Δεν με πειράζει να φωνάζει κάποιος. Δεν έχει κανείς όμως δικαίωμα -προσωπικά, δεν με πειράζει να φωνάζει κάποιος, ειδικά της Χρυσής Αυγής. Εκείνο που μ' ενοχλεί και μ' ενοχλεί πάρα πολύ, είναι να επιχειρεί κάποιος με αυτό τον τρόπο και να μη το καταδικάζουμε και να ανήκει και σε γνωστές παρατάξεις και μετά να το διαφημίζουν κι οι εφημερίδες της δεξιάς, διότι υπάρχει μια σχεση εκεί..» κλπ κλπ αλληλοεπικαλυψη Στάη-ομιλητή. Τα γνωστα, για να διακρινεται δυσκολα τι ακριβως λεγεται.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Λίγο πιο κάτω, ο κ. Πρωτόπαππας εξισώνει μια κομματικη συγκέντρωση του Πασοκ* με τη συγκεντρωση όπου θα μιλουσε ο αείμνηστος Γρηγόρης Λαμπράκης. Τόσο θράσος και διαστρέβλωση, μα την αλήθεια, δεν την περίμενα. Δυστυχως για τον κ. Πρωτόπαππα και τους ομοίους του χαμαιλέοντες, ζουν ακόμα και θυμούνται καλά τα γεγονότα αρκετοί πολίτες αυτής της χώρας. Ο Γρ. Λαμπράκης ήταν βουλευτής της ΕΔΑ και κυβέρνηση ήταν η ΕΡΕ του κ. Κ. Καραμανλή. Οι τραμπούκοι παρακρατικοί ήταν στο περίπου οι σημερινοι χρυσαυγίτες. Οπότε, κατ' αναλογίαν, Πασοκ=ΕΡΕ. Ο Γρ. Λαμπράκης θα μιλούσε εναντίον της τότε κυβέρνησης. Θέλει να πιστέψω, δλδ, ο κ. Πρωτόπαππας ότι η κομματική συγκέντρωση του Πασόκ θα γινόταν εναντίον της κυβέρνησης; Ε, δεν θα με τρελλάνει κιόλας!!!

Δεν καταλαβαίνω τί άραγε προσπαθεί το Πασοκ δια του κ. Πρωτόπαππα. Προσπαθεί να ανασυστήσει το παρακράτος, κολακεύοντας τη Χρυση Αυγή; Να κατευθύνει το ρεύμα των διαμαρτυρόμενων πολιτών προς τη Χρυση Αυγη που "δεν τον ενοχλεί"; Να κατευθύνει τη Χρυση Αυγή προς πράξεις τις οποίες θα καλύψει η κυβέρνηση όπου αυτός ανήκει; Εμένα αυτά τα τερτίπια δεν μου φαίνονται απλοϊκά, ίσα ίσα φανερώνουν προθέσεις εκ του πονηρού, και μάλιστα ενός πολύ κακού πονηρού πνεύματος.

____________________
*απ' όσο κατάλαβα, θα γινόταν μια κομματικη συγκεντρωση του Πασοκ καπου στα Ν. προαστεια, η οποια ματαιωθηκε λογω μικρης προσελευσης ακροατων/μελων του κομματος.

ΣΗΜ.1. Τι θέλω και βλέπω ειδήσεις; Είχα πολλές μερες να ανοίξω το χαζοκούτι, αλλά μετά το χθεσινοβραδινό καταιγισμό ανοησίας, θα το ανοίγω συχνότερα. Να ενημερώνομαι για τη θέση του βαθμού βλακείας, πόσο ανεβοκατεβαίνει καθημερινά, τα βαρομετρικά υψηλά και τα χαμηλά του, σαν να παρακολουθώ μετεωρολογικό δελτίο ή τις τιμες του ΧΑΑ και των ξένων χρηματιστηρίων.

ΣΗΜ.2. Ακούστε/δείτε το δελτίο εδώ και βγάλτε και τα δικά σας συμπεράσματα.

ΣΗΜ.3. Αρνούμαι να μπω στο τριπάκι της προβαλλόμενης από την κυβέρνηση παράνοιας περί δήθεν "κόντρας" με ενα κομματάκι του 3% της ελληνικής Βουλής, όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Το αν ο κόσμος προτιμά να ακούει τις λύσεις που προτείνει π.χ. για την κρίση ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι πρόβλημα της κυβερνησης που έφερε τον ελληνικό λαό, εμάς δηλαδή, στα χάλια όπου βρισκόμαστε και θα μας πάει και πολύ παρακάτω, με τις πράξεις της -νόμους, διατάξεις, επιτήρηση, δανειακή σύμβαση, μνημόνιο, κλπ. Ο ελληνικός λαός αντιστέκεται, ο έλληνας πολίτης αντιστέκεται πρώτα από όλα και, αν το αυτό πράττει και ο ΣΥΡΙΖΑ, σημαινει ότι συμφωνεί με τη βούληση του ελληνικου λαού και όχι το αντίστροφο.
Ο ελληνικός λαός έδωσε πλειοψηφία και εξουσία στο Πασόκ, μη το ξεχνούμε. Το ότι το Πασόκ στην εξουσία είναι κάτι εντελώς ανάποδο απο το Πασόκ που ψηφίστηκε, είναι λάθος του Πασόκ και όχι του ελληνικού λαού, ούτε κανενός άλλου, ούτε βεβαιως του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ψηφίστηκε το Πασόκ απο τον ελληνικό λαό για να τακιμιάζει με τους φασίστες, να ξεπουλά τη χώρα, να απεμπολεί την εθνική μας κυριαρχία και να ντροπιάζει την προϊστορία του κόμματος αυτού, που θα έφερνε δήθεν την αλλαγή. Αυτή την αλλαγή, να βουλιαξουμε στα τάρταρα της ανέχειας, να καταβαραρθρωθούμε στη φτώχεια και την αναξιοπρεπεια, κανείς δεν την υποσχέθηκε. Κάνω λάθος;
ΣΗΜ.4. Το ποστ το ανεβασα αντί να κάνω Update στο προηγούμενο.

2 σχόλια:

KnowDame είπε...

"θα είμαστε καθημερινά κοντά στον πολίτη, όπως κάνουμε μέχρι τώρα, με ακόμη μεγαλύτερη ένταση"

Άμα σου πω ότι αυτό με φόβισε, θα με πιστέψεις; Η οργουελιανή γλώσσα που χρησιμοποιεί αυτή η κυβέρνηση έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Μη ξεχνάμε ότι οι μόνες προσλήψεις που εξακολουθούν να κάνουν είναι στα σώματα ασφαλείας και κάτι λίγες στα νοσοκομεία

Rodia είπε...

Κι εμένα αυτο το "με μεγαλύτερη ένταση" με έκανε να τρέξω στο βεσε! :Ρ
Πόση ένταση πια... ΜΑΜΑ ΜΟΥ