Σελίδες

Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

μα τόσο βλάκες είναι οι διαφημιστές... (update 6 May 2009)

...που νομίζουν ότι θα μπει... ΛOYKETTO ΣTO RADIOBUBBLE..?
Χαχα, ας γελάσωμεν ηχηρώς λέμε!!!

..και τώρα συνεχίζω με το χιουμοριστικόν (διευκρινίζω για τους αδαείς, γιατί παρόλο που υπάρχει σχετικό tag "σατιρα" πέσαν στην παγίδα) ποστάκιον, που ανέβηκε χτες: -->>

Δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες ή πόσοι ΕΛ εκ Σειρίου μπορούν να στηρίξουν μια ραδιόφουσκα για να μη διαλυθεί; Δεν είναι αρκετές οι 14.000 ακροατών; (όταν γράφτηκε το ποστ ήταν τόσοι, σήμερα φτάσαν τις 20.000 και για αύριο δεν μπορώ να ξέρω, μπορεί να εκτιναχτεί στο κατοστάρι!!!)

Κρίμα δεν είναι να κλείσει; Κάτι έλεγε ο Διογένης...
Το ξέρω, το ποστ δεν αφορά εσένα,
καλέ/ή μου αναγνώστη/αναγνώστρια, αφορά εκείνους που είναι χωμένοι στον καναπέ τους και ούτε διαδίκτυο ξέρουν τι θα πει ούτε διαγαλαξιακό ραδιόφωνο. Καλά τό'λεγα πως αν δεν μπει το ίντερνετ στο ταξί, οι διαφημισταράδες σε αγνοούν. Αμα μπει όμως, θα παρακαλάνε γονατιστοί και τότε θα είναι αργά. Αμ πώς!
Ελάτε, βρε παιδιά, και παραγγελιές δεχόμαστε, τζάμπα εκπομπές δίνουμε να παίρνετε μαζί σας μαζί με το κολατσιό, και χαζομάρες έχουμε, και ποιοτικά, και απ'όλα! Καλύτερες είναι οι χαζομάρες που ακούτε από τους διάσημους παρουσιαστές; Ωραία, δεν έχουμε Βισοβανδοντάλαρα, αυτό όμως το θεωρούμε υπέρ μας, άσε που καμιά φορά μπαίνει και τπτ τέτοιο κατά λάθος!!!

-->> Τελικά, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

-->> Είναι πράγματι μεγάλο μειονέκτημα, επειδή αν το radiobubble βρισκόταν σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα (να μην αναφέρω ΗΠΑ, Ινδία, κλπ) θα είχε πήξει στις διαφημίσεις, ιδίως τώρα με τα παρατράγουδα που συμβαίνουν με τα πνευματικά δικαιώματα, κλπ κλπ.

-->> ΑΜΑΝ αδερφάκια μου, τά'χω πάρει κράνα λέμε!!! Λες και ζούμε σε (διαφημιστικές LoL) σπηλιές -ακόμα.

5 σχόλια:

kopria είπε...

Τελικά, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!


Τα είπες όλα...

Rodia είπε...

Αμφιβάλλεις ότι αν βρισκόταν το ραδιοφωνάκι σε άλλη χώρα με γλώσσα πολυμίλητη θα είχε την ίδια τύχη; Σίγουρα θα τα έβγαζε πέρα -και όχι μόνο...
Τρεις κι ο κούκος έχουμε μείνει!:)

radiobubble είπε...

εεε, η ανάγκη για ενίσχυση μέσω donate του radiobubble δε σημαίνει ότι θα βάλουμε και λουκέτο παίδες :)
Είπαμε, βοηθήσατε την αποπεράτωση της αγιογράφησης του Ιερού Ραδιομεγάρου(:)-P

Ίσα ίσα, τώρα είπαμε να ανοιχτούμε σιγά-σιγά και στη διαφημιστική αγορά. Και μέχρι οι εν δυνάμει διαφημιζόμενοι να ξυπνήσουν, το radiobubble συνεχίζει να παραμένει θέμα της ευρύτερης κοινότητας του ελληνικού διαδικτύου.

ΥΓ 20.000 ώρες ακρόασης το μήνα χτυπάμε πλέον, ο δρόμος προς τη δόξα!
http://www.radiobubble.gr/el/blog/4090/20-000

Rodia είπε...

Αγαπημένο radiobubble, ευχαριστώμεν δια την επίσκεψις :)
Χτες κιόλας μπήκα σε μια γαλλική σελίδα και είδα ότι ένα γαλλόπουλο κονομάει (μόνο του, χωρίς επιτελείο συνεργατών!) κάπου 2.500 ευρώπουλα τη βδομάδα.
Κακώς μένω και ανεβάζω εκπομπές, κακώς και κάκιστα παραμένουμε όλοι οι διαγαλαξιακοί παραγωγοί σημαιοφόροι της ελεύθερης διαγαλαξιακής ραδιοψωνίας και δεν πάμε να ομιλήσωμεν γαλλιστί ή αγγλιστί (ακόμα καλύτερα) δια να κάμνωμεν γερήν μπάζαν λέμε...

Τι να κάμνομεν όμως που επιμένομεν ΕΛΛΗΝΙΚΑ..??? LoL

Rodia είπε...

Α! ενημέρωσα μόλις το πόστιον περί των 20.000 και μερσι:) είχα μείνει στις 14.000...
Και πού είσαι ακόμα λέμε!!!