Σελίδες

Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

κοιμάμαι στον καναπέ και ντύνομαι στο διάδρομο

Το σπίτι είναι ξενώνας και κέντρο διερχομένων ταυτόχρονα. Ολα τα δωμάτια πιασμένα και στα λουτρά μπαίνεις με σειρά προτεραιότητας! Στη κουζίνα ντάνες από κούπες και ποτήρια, στοίβες πιάτα που, όσο πλένονται τόσο ξεφυτρώνουν καινούργια άπλυτα... Μια φρίκη λέμε.. μια φριχτή φρίκη! Ευτυχώς, ο καναπές μένει άδειος επειδή δεν ξεστρώθηκε το χαλί και η νεολαία προτιμά την αλάνα του πατώματος. Οχι, δεν φιλοξενώ μετανάστες.. ή μάλλον.. όχι ξένους μετανάστες, αλλά δικούς μου που επιστρέψαν προσωρινά για τις πασχαλινές διακοπές. Να φάνε αρνί και κοκορέτσι να στανιάρουν οι άνθρωποι!

8 σχόλια:

cynical είπε...

Tι τυχερή που το σπίτι σου ειναι γεμάτο κόσμο και μαλιστα νέο! Πόσο ευλογημένη αυτή η ακαταστασία!!

pentanostimi είπε...

''ευλογημενη ακαταστασία'';....αρκει να μην βαλεις ΕΣΥ τάξη οταν αποχωρήσουν οι γλυκύτατοι ουνοι και βησιγότθοι ....αστειεύομαι χαζομαμάδες...

Rodia είπε...

~~Cynical, ναι, ωραία είναι! Τρέμω την ώρα που, αναγκαστικά, θα αδειάσει πάλι το σπίτι...

~~Πεντανόστιμη, έχουν γνώση οι φύλακες! Θα φέρω ενισχύσεις για το "μετά". Το Στρατό Σωτηρίας έχω υπόψη λέμε!

mindstripper είπε...

Καλώς τους δέχτηκες Ροδιά μου. :-)

L'Enfant de la Haute mer είπε...

Καλώς τα δέχτηκες !
(αν κρίνω από τα δικά μας) κοίτα να τα βλέπεις όσο κοιμούνται, γιατί όσο δεν κοιμούνται, δύσκολα θα μαζεύονται..

An-Lu είπε...

Καλώς τα δέχτηκες τα ξενιτεμένα νιάτα σου! ;-)

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΝΑΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΣΙΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΠΤΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΡΑΜΑ ΜΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS, ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΛΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ, ΣΙΩΠΕΙΣ ΕΚΩΦΑΝΤΙΚΑ! ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΝΕΔΩΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΩΝ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΣΟΥ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ. ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΕΣ ΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΟΥ. ΛΟΓΟΚΡΙΝΕ ΜΕ, ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

S FOR SANTSOS είπε...

Τώρα εδώ που τα λέμε δεν έχει και άδικο η ανώνυμη..!! Εσύ δεν ήσουν που ζητούσες συγνώμη για τη γκάφα που έκανες με τους υπότιτλους στα dvd...? Κάπου τοχεις παραχέσει και συ και κάτι άλλοι καβαλημένοι φλόκερς που 2-3 χρόνια πριν δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους..!! Ευτυχώς που δε δίνω και μεγάλη σημασία σε ότι διαβάζω δηλαδη... ok, αποψή μου.

s fof santsos