Σελίδες

Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Dust Storm in the Taklimakan Desert



Η περίφημη έρημος Taklimakan (και όχι Τακλαμακάν) όπου, κατά τον Προφήτη Μας, υπάρχει μια Λευκή Πυραμίδα, έδρα των απανταχού κακών του πλανήτη, που συνεδριάζουν για να φέρουν τα μύρια όσα βάσανα, την παγκοσμιοποίηση, τα ιντερνέτια, κλπ κλπ. Αν δείτε κάπου αυτή την πυραμίδα, σφυρίξτε μου κλέφτικα! Από όσο μπορώ να διακρίνω, υπάρχει μονάχα σκόνη...

Dust continued blowing eastward out of the Taklimakan Desert on April 19, 2008, although the plumes were less intense than they had been two days earlier.

The Moderate Resolution Imaging Spectroradiometer (MODIS) on NASA’s Terra satellite captured this image on April 19, 2009. Besides covering almost the entire desert basin, dust plumes in this image extend hundreds of kilometers eastward. North of the thickest dust plumes, skies northeast of the Taklimakan Desert appear slightly hazy. Northwest of the desert basin, however, skies appear crystal clear, with snowy mountain peaks contrasting with the deep blue lake in Kyrgyzstan.
________________
-->> from NASA

6 σχόλια:

BioLogos είπε...

Δεν έχεις δίκιο και θα σου πω το γιατί.Τα εβραιομασονικά μιαρά ανθρωπάρια που κρύβονται μέσα στην πυραμίδα κατέχουν μηχανές ελέγχου της σκόνης με αποτέλεσμα να τυφλώνουν τους δορυφόρους.Άλλο ένα κόλπο των Βριλ και των λοιπών σιχαμερών που βάλλουν ενάντια του Ελληνισμού.Επίσης κάτω αριστερά λίγο πιο πάνω από τα χιόνια φαίνεται καθαρά ένα πρόσωπο ίδιο με αυτό στην επιφάνεια του Άρη...

λωλ.

kopria είπε...

Λυπάμαι αλλά έχεται και οι δύο άδικο. Κατ'αρχάς η πυραμίδα είναι χτισμένη ανάποδα με τη βάση στο επίπεδο της επιφάνειας και γι'αυτό δεν φαίνεται.
Επίσης Βιολόγε δεν είναι Βρηλ αλλά Δρακωνιανοί, μεγάλα καθηκια, που χρησιμοποιούν τεχνολογία Τέσλα που καλύπτουν τα ίχνη τους.
Απώτερος σκοπός τους; Η κλοπή της υπερτεχνολογίας που έχουν οι Έλληνες για να σταματήσει η κυριαρχία μας στον πλανήτη... όπως είπε και ο γέροντας

Stelios Frang είπε...

Μάλλον κάνετε και οι δύο λάθος! Υπάρχει ένα "φρικτό μυστικό", αλλά δεν σας το μαρτυράω, γιατί τι μυστικό θα ήταν άμα το ξέρετε όλοι; Γι' αυτό "πιστεύετε και μην ερευνάτε" που έλεγε και ο παππούς μου! Κάτι ήξεραν παραπάνω οι γέροντες!

BioLogos είπε...

Απίστευτη στιχομυθία μεταξύ σχολιατών ακόμη κι αν απουσιάζει η μπλογκο-οικοδέσποινα...

Ακόμη γελάω πάντως.
(δρακωνιανοί,μεγάλα καθήκια...χεχε)

doctor είπε...

Εκεί δεν έχει εξοχικό ο Λιακόπουλος;;;;;;;

An-Lu είπε...

Δίπλα μου είναι! Να πεταχτώ να δω και να σου πω?
;-)