Σελίδες

Σάββατο 25 Απριλίου 2009

OI TOKOGLYFITZIDES

The First Bathroom Theater Παρουσιάζει:



http://www.youtube.com/watch?v=UckIq2r9xvo

Added 23 April 2009
from zygomalas

Εκφράζοντας τη λαϊκή αγανάκτηση για το έγκλημα που συντελείται απο μεριάς των τραπεζών σε βάρος του λαού και με τη συναίνεση του ξεπουλημένου κράτους σε παγκόσμιο επίπεδο, ο Χρήστος Ζυγομαλάς θύμα και ο ίδιος, τους κάνει πλάκα, πιστός στο δρόμο που χάραξε με τομ Νικόλα και το σύνθημα που εκφράζει τον ίδιο "ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ" που δεν είναι άλλο απο εκείνο το παληό "Ενα γέλιο θα σας θάψει".
Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά στο rating ένα μόλις 24ωρο απο την δημοσίευση του παρόντος πονήματος: Ποιος άλλος απο έναν που είναι απο τη μεριά των τοκογλυφιτζήδων θα έβαζε αρνητικό (1 αστέρι) στην αξιολόγηση του τραγουδιού και χωρίς σχόλιο μάλιστα; Μήπως καμμιά θεούσα που ενοχλήθηκε απο την αυτολογοκριμένη λέξη; κανένας ευλαβής ρεμπετοπιστός;
Οχι βέβαια.
ΜΑΓΓΕΣ ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΓΙΟΦΥΡΙΑ

_________________________________
-->> Αυτά γράφει ο Χρήστος Ζυγομαλάς στην παρουσίαση του φρέσκου φρέσκου σοβαρότατου πονήματός του και δεν βρίσκω τπτ να προσθέσω. Απολαύστε το!!! Με καρδιά!!!
-->> Το αστέρι μου το έριξα, κοπιαστε παιδιά να το φέρουμε στα ύψη ακροαματικότητας!!!
-->> απαγορεύονται αι δανειολήπτριαι υποστηρίκτριαι πασών_των_τραπεζών και αι τραπεζικαί καθαρίστριαι, μη χάσουν αι μεν τα δάνεια και αι δε την εργασία των -εννοείται!
-->> διαφωνώ με την αυτολογοκρισία λέξεων, δεν υπάρχουν "κακές" λέξεις, υπάρχουν "πονηρά" μυαλά. Η λεξη (υποθέτω) είναι στο στίχο «κύριε τοκογλυφιτζή μου, πάρε τώρα το καυλί μου» και είναι απολύτως δικαιολογημένη, μια και δεν μένει τίποτε άλλο να δώσει ένας χρεωμένος ίσαμε το λαιμό... Νομίζω;

2 σχόλια:

An-Lu είπε...

Parfait maman!

0comments είπε...

Ζυγωμαλά ..ς, απ' τους συντρόφους της νιότης μας. Άψογος! και το κομμάτι Αστέρι!!