ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ
UPDATE: δες και αυτό-->> η μπάλα και το βλέμμα -->>
-->> αν δοκιμάσουμε να βάλουμε στη θέση της μπάλας την ανθρωπότητα και στη θέση του άτυχου ποδοσφαιριστή ένα θεό, μπορεί να λάβουμε απαντήσεις σε αιώνια ερωτήματα...
Καλωσήρθατε στον κόσμο της ΣΚΕΨΗΣ.
Χάρη στον Παγκόσμιο Ιστό, όλοι οι άνθρωποι έχουν ένα βήμα να πουν την άποψή τους.
Η πληροφορία είναι κρυμμένη παντού: σε ιστότοπους, ιστολόγια, βίντεο, wikis, κάτι που μπορεί να μας μπερδεύει εκ πρώτης όψεως. Ολοι μιλάνε την ίδια στιγμή ΑΛΛΑ οι ιδέες έρχονται στη ζωή όταν τις μοιραζόμαστε. Ο παγκόσμιος ιστός γίνεται δημιουργικός όταν οι άνθρωποι δημοσιεύουν τις ιδέες τους, τότε είναι που γίνονται πραγματικά δημιουργικές. Επειδή συνήθως νέες ιδέες αναδύονται μέσα από τις συζητήσεις και ο παγκόσμιος ιστός δεν είναι τίποτε άλλο από μια παγκόσμια συζήτηση, γι αυτό και δημιουργεί καινοτομία.
Ο 20ός αιώνας χαρακτηρίστηκε από τη ΜΑΖΙΚΗ παραγωγή και κατανάλωση (εργοστάσια, αυτοκίνητα, τηλεοράσεις, ψυγεία...)
Ο 21ος αιώνας χαρακτηρίζεται ως ο αιώνας της μαζικής καινοτομίας. Ιδέες μοιράζονται και ανταλλάσσονται από τους ανθρώπους περισσότερο από ποτέ. Τα πρώτα δείγματα δυνατοτήτων η Βικιπαίδεια, το Λίνουξ, το Slashdot... το World of Warcraft...
Εκατομμύρια άνθρωποι δημιουργούν παιχνίδια, (εικονικούς) κόσμους, γνώση, πληροφόρηση, λογισμικό. Οι παλιοί οργανισμοί δεν είναι η κατάλληλη δομή για να γίνει κάτι τέτοιο, μια και μοιάζουν με πυραμίδες. Η καινοτομία προέρχεται από κοινότητες που μοιάζουν περισσότερο με αυτό: (σχ.) αλλεπάλληλους κύκλους σε διάφορα επίπεδα. Είναι σαν να χτίζεις μια φωλιά πουλιών, όπου ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει το κλαδάκι του.
Και γιατί οι άνθρωποι έχουν την τάση συμμετοχής σε αυτές τις κοινότητες; Οχι για να γίνουν πλούσιοι. Γιατί θέλουν να αναγνωριστεί η δουλειά που κάνουν. Το σύνθημα για τη γενιά που μεγαλώνει με την παρουσία του Παγκόσμιου Ιστού είναι ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.
Αυτό είναι καλό
για τη Δημοκρατία, μια και όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν φωνή,
για την Ισότητα, μια και η γνώση μπορεί να βοηθήσει ανθρώπους που δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν για την απόκτησή της,
για την Ελευθερία, μια και περισσότεροι άνθρωποι θα γνωρίσουν τη δημιουργικότητα.
Ακούγεται σαν Ουτοπία και είναι πολλά που πρέπει να λυθούν.
Πώς προστατεύεται η ιδιωτικότητα; Μοιραζόμαστε πάντα με ασφάλεια; Κι αν η Βικιπαίδεια είναι λάθος; Πώς κερδίζουμε τα προς το ζειν αν όλοι μοιράζονται δωρεάν τις ιδέες τους;
Στο παρελθόν ήσουν ό,τι είχες.
Τώρα ΕΙΣΑΙ Ο,ΤΙ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ.
Ποια είναι η άποψή σας;
Oπως ανέφεραν προχθές οι ειδήσεις, η ΕΕ εξέδωσε ένα ψήφισμα για όλες τις μεσογειακές χώρες που επλήγησαν από φωτιές, να δεσμευτούν ότι τα δάση που κάηκαν θα ξαναγίνουν δάση, διότι αυτό αφορά ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. Το ψήφισμα υπεγράφη από τις αντιπροσωπείες όλων των Μεσογειακών χωρών (Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία) και όλων των παρατάξεων... εκτός μίας.
Guess who?... Ο κ. Ρουσόπουλος είπε ως δικαιολογία ότι αυτό είναι παρέμβαση στο Σύνταγμα της Χώρας βλέπε Αρθρο 24, περί "δασικών εκτάσεων και δασών" !!...
Εκτός, αυτού, προχτές οι ειδήσεις ακόμα και των κρατικών καναλιών αναφέραν οτι 2.000 και πλέον στρέμματα στη Ζαχάρω "παραχωρήθηκαν για ήπια τουριστική ανάπτυξη" σε μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα.
Οφείλουμε να δείξουμε σε όλα τα κόμματα οτι δεν είμαστε σύμφωνοι και οτι δεν αδιαφορούμε:
υπογράψτε το petition για την προστασία των δασών. Οι τωρινές 145.000 υπογραφές είναι πάρα πολύ λίγες - οφείλουμε να τις κάνουμε 2.000.000, αφού η αίτηση αυτή θα σταλεί στη Βουλή, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αλλά και στον ΟΗΕ.
εδώ -->> www.petitiononline.com/forestgr/
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ!
Στο πλαίσιο του προγράμματος Διεθνή Γεγονότα Αρχιτεκτονικής Έρευνας 2008 με θέμα το Άκτιστο, το οποίο πραγματοποιείται στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο σε συνεργασία με τη SARCHA/ Αρχιτεκτονικοί Αγωγοί, θα πραγματοποιηθούν τον Ιούλιο εκδηλώσεις που αφορούν στην εμπειρία του Άκτιστου στην σύγχρονη πόλη.
Αρχιτέκτονες και εικαστικοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό παρουσιάζουν εκθέσεις, εργαστήρια, συζητήσεις, σεμινάρια και προσεγγίζουν επίκαιρα θέματα όπως: το ά-κτιστο του Ελαιώνα, το ζήτημα της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, τους υποτιμημένους αστικούς χώρους, την άτυπη πολεοδομία, τις άκτιστες δομές που διαμορφώνουν την σύγχρονη πόλη αλλά και την δυναμική του ουτοπικού αστικού σχεδιασμού.
Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να το δείτε και στην ιστοσελίδα -->>
http://www.byzantinemuseum.gr/unbuilt/unbuilt.htm
Διεύθυνση προγράμματος: Δρ Μαρία Θεοδώρου, διευθύντρια SARCHA
Για πληροφορίες: Γραφείο Τύπου Βυζαντινού Μουσείου-Μάγδα Ζήνδρου
2107294926, press@byzantinemuseum.gr
Η ιδέα είναι να διευκολύνουμε όσους πολίτες υποστούν ζημιές να κινούνται νομικά εναντίον όσων δεν έλαβαν τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, για εγκληματική αμέλεια. Για παράδειγμα, αν καεί μία περιοχή που δεν έχει αντιπυρικές ζώνες ή αυτές δεν έχουν καθαριστεί. Ή αν δεν υπάρχουν πυροσβεστικοί κρουνοί σε λειτουργία. Ή αν λειτουργεί κάποια παράνομη χωματερή που προκάλεσε την πυρκαγιά ή την διευκόλυνε να επεκταθεί.
Ο Χρήστος Ζυγομαλάς ασχολείται με το είδος του τσιμπητού ρεμπέτικου απο το 1981.
Επαιξε γιά πολλά χρόνια σε ακουστικές και κλασσικές κιθάρες, αλλά ένα πρόβλημα στο αριστερό χέρι τον ανάγκασε τα τελευταία δύο χρόνια να παίζει μόνο στην ηλεκτρική κιθάρα που έχει λεπτότερο τάστο και μαλακότερες χορδές.
Ο ηλεκτρικός ήχος έχει και αυτός τη γοητεία του και όπως δίπλα στα ακουστικά μπλούζ εμφανιστήκανε και καθιερωθήκανε και τα ηλεκτρικά μπλόυζ, έτσι και εδώ γίνεται μιά πειραματική προσπάθεια με τον παραπάνω αδόκιμο όρο. Οπωσδήποτε αυτό το είδος, αν μπορεί να ονομαστεί έτσι, δεν αντικαθιστά τον παραδοσιακό τρόπο, όπως και η μοτοσυκλέττα δεν αντικατέστησε το ποδήλατο, αλλά είναι μιά άποψη που πρέπει να δουλευτεί χρόνια γιά να καταλήξει κάπου. Μερικά προσφέρονται γιά μεγάλη παραμόρφωση και άλλα μόνο με λίγο εφφέ. Υπάρχουνε κομμάτια που θα μπορούσανε κάλλιστα να παιχτούνε και χεβυμεταλλάδικα γιατί είναι πολύ βαρειά όπως το «ρε μάγκα το μαχαίρι σου» ή το «κάντονε Σταύρο κάντονε» όπως και το «Αντιλαλούν οι φυλακές» που πρίν απο χρόνια παίχτηκε απο ένα ροκ γκρουπάκι χωρίς το ενδιάμεσο σόλο. Σίγουρα όμως τα περισσότερα «κλασσικά» ρεμπέτικα δεν σηκώνουνε και πολλή παραμόρφωση παρά μόνο λίγο εφφέ γιατί έχουνε καθιερωθεί με τη φόρμα του μπουζουκιού , ενώ στα πολύ παληα μικρασιάτικα και σμυρνείκα που δεν υπάρχει παράδοση μπουζουκιού, όπως και σε ωρισμένα του Γιοβάν Τσαούς που έχουνε περισσότερο δημοτικό χαρακτήρα, το εφφέ μπορεί να είναι εντονότερο.
Συμπερασματικά γίνεται μιά προσπάθεια προχωρήματος της φόρμας χωρίς να αλλοιωθεί ή ακρωτηριαστεί το αίσθημα που βγάζουνε αυτά τα τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει. Και τούτο γιατί με το λίμνασμα σε μιά μόνο εκδοχή, γίνονται στο τέλος βορά άλλων ντόπιων ή ξένων μουσικών συμφερόντων που δεν διαθέτουνε το ανάλογο τάκτ.
Ο Χρήστος Ζυγομαλάς γλύπτης και συνθέτης με καταγωγή απο τη Σμύρνη και έχοντας ένα δίσκο με ανασκευασμένα σμυρνέΪκα στο ενεργητικό του, «ΑΠΟ ΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ» το 1994 και συνεχή παρουσία ση μουσική απο το 1976, τα χρόνια 1977-1983 με τον Νικόλα τον Ασιμο, το 1984 με το ethnic-new wave «ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ», έχει την άποψη του επίσης μικρασιάτη και μεγάλου Ιωνα φιλσόφου, του Ηράκλειτου, που ορίζει πως «Στην αλλαγή βρίσκουν τα πράγματα ανάπαυση».
Πέρα όμως από όλα αυτά είναι πάνω απ΄όλα, βρίσκονται το βίωμα και η αίσθηση, γιά να μην παραμείνουν τα ανωτέρω μιά διανοητική σαλάτα. Οταν κάποιος έχει μεγαλώσει μέσα στο ρόκ και το ρεμπέτικο και τα έχει αγαπήσει και τα δυό, του έρχεται πολύ φυσικό να τα βλέπει και να τα παίζει ενωμένα. Αλλωστε εκείνο που μετράει είναι το "feeling" και όχι η δογματική αντίληψη. Εν πάση περιπτώσει, μιά πρόταση βρίσκεται στο τραπέζι και έτσι κι αλλοιώς έχει πάρει το δρόμο της.
Y.Γ. Ευχαριστώ τον φίλο που το αξιολόγησε ως boring, είναι κι αυτό μιά αρχή και παράλληλα μου έδωσε την ιδέα να προσθέσω την αξιολόγσή του στον τίτλο γιά να τον τιμήσω.
ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ
http://www.youtube.com/watch?v=fVKB9IJzRmQ
Μερικά ακόμα, εδώ:-->>
ΓΥΜΝΑ ΚΛΑΡΙΑ
http://www.youtube.com/watch?v=ybW5BH_SOwc
Η ΦΥΛΑΚΗ
http://www.youtube.com/watch?v=dnK3omhuRus
ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ '77
http://www.youtube.com/watch?v=U-Jc1HrmEr8
-->> η σελίδα του -->> http://www.youtube.com/user/zygomalas
-->> το blog του -->> http://aeizwonpyr.blogspot.com/
-->> οι ζωγραφιές του εδώ -->> http://www.flickr.com/photos/24048500@N08/
και εδώ -->> http://www.flickr.com/photos/24048500@N08/page2/
-->> οι αφίσες του -->> http://www.flickr.com/search/?q=zygomalas
Ο Χρ. Ζυγομαλάς δεν είναι μόνο μουσικός. Είναι ζωγράφος και γλύπτης, ένας καλλιτέχνης με τη βούλα δηλαδή. Θα μάθω περισσότερα και θα ενημερώσω. Αυτά που γνωρίζω είναι ότι: -->>
1. Στην Ηπειρο, σε κάποιο χωριό, υπάρχει ένα γλυπτό του: ΤΟ ΨΑΡΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ.
2. Πριν μερικά χρόνια έλαβε μέρος στο σχετικό διαγωνισμό του Υπ. Πολιτισμού, φιλοτέχνησε μια μαρμάρινη προτομή της Μελίνας, αλλά δεν ήταν τυχερός ώστε να προκριθεί το γλυπτό του.
3. Κάποια καλοκαίρια έβγαζε μεροκάματο σε νησιά των Κυκλάδων ζωγραφίζοντας γραφικά σοκάκια και τουρίστες.
4. Στη ζωγραφική του χρησιμοποιεί δικές του εκπληκτικές τεχνικές, φτιάχνει χρώματα από απίστευτες πηγές.
-->> ΣΗΜ.1. βρίσκω πολύ άδικο να αγνοεί η Πολιτεία τους ευαίσθητους ανθρώπους, όλους όσοι μοχθούν στο μεγάλο ζυμωτήρι του δρόμου.
-->> ΣΗΜ.2. μου αρέσει που βρίσκουν μια θέση στο διαδίκτυο όλοι οι άνθρωποι, ιδίως εκείνοι που επιμένουν διακριτικά στο "περιθώριο"... Στο χέρι μας είναι να τους εντάξουμε στην κοινωνία εμείς, όλοι όσοι αντιδρούμε στα φανταχτερά παγώνια που λάμπουν μονάχα κάτω από το φως της δημοσιότητας των ΜΜΕ.
Ο άνθρωπος έχει μέσα του το σπέρμα της συνέχειας και της καταστροφής. Της επιβίωσης και της καταστροφής. Αυτά τα δύο στοιχεία θα παλεύουν πάντα. Οι ίδιοι άνθρωποι θα είναι καταστροφείς και σχεδιαστές. Ομαδικά προχωράει ο άνθρωπος με ισχυρή παιδεία. Αλλά την ισχυρή παιδεία τη θέλουν τα κράτη. Οι κοινωνίες δεν τη θέλουν την ισχυρή παιδεία διότι ανεξαρτοποιεί τα άτομα και γίνονται επικίνδυνα. Συνεπώς, να πάψει ο κόσμος να πιστεύει ότι υπάρχει οποιοδήποτε σύστημα που επιδιώκει την απελευθέρωσή του.
Οταν έρχεται η Πολιτεία και μας περιφρουρεί, από ομάδες που δεν μας μοιάζουν, και καταδιώκει αυτές τις ομάδες αστυνομικά, είναι πιο επικίνδυνο από το να τους άφηνε να υπάρχουν. (...) και είναι λάθος μας να νομίζουμε ότι περιφρουρείται η ελευθερία μας με το να καταδιώκονται άνθρωποι που δεν μας μοιάζουν. Τότε, θά 'ρθει μια δεδομένη στιγμή που και μεις δεν θα μοιάζουμε με κάποιους και θα καταδιωχθούμε. και θά 'χουμε το παρελθόν ότι ανεχθήκαμε τις καταδιώξεις των ατόμων που δεν μας μοιάζουν. Αρα, και μεις σωστά θα καταδιωχθούμε. Μη ξεχνάμε ότι αυτό είναι η αρχή και η βάση του εθνικοσοσιαλισμού και του φασισμού. Δεν κινδυνεύουμε από αυτούς που δεν μας μοιάζουν, κινδυνεύουμε από αυτούς που μας περιφρουρούνε και καταδιώκουν αυτούς που δεν μας μοιάζουν.
Μάνος Χατζηδάκις
Τι να κάνουν τα θύματα της δικής μας (δυτικής, ευρωπαϊκής) πολιτικής; Τι άλλο μπορούν να κάνουν ώστε να ξεφύγουν από τα δίχτυα που τους στήσαμε εδώ και κάτι αιώνες και που τώρα φαίνονται καθαρά τα αποτελέσματά τους, έχουν άλλο τρόπο να γλιτώσουν από την πείνα, τη φτώχεια, τη μιζέρια, όπου εμείς -οι πολιτισμένοι με τα εκλεπτυσμένα συναισθήματα- τους έχουμε καταδικάσει;
«Αποδοκιμάζω την πολιτική πρακτική που ποινικοποιεί τον λόγο δεν σημαίνει επιδοκιμάζω τη λεκτική βία. Η ελευθερία του λόγου είναι ο μοναδικός παράγοντας που επιτρέπει στην κοινωνία να αναλύει τις εμπειρίες της, να αυτορρυθμίζεται, και να υπερβαίνει κάθε φορά τις τρέχουσες προκαταλήψεις της.»
1. Δεν ανέφερε ρητώς στο συμβόλαιο ότι με κλειστό ρούτερ διακόπτεται η τηλεφωνική επικοινωνία (ελλιπής πληροφόρηση)
2. Δεδομένου ότι η σύνδεση έγινε ένα χρόνο μετά την αίτησή μου, ζητά να καταβάλλω πρόστιμο ως "ποινή" προκειμένου να διακόψει την παροχή υπηρεσιών επειδή δεν συμπλήρωσα ως χρήστης το απαιτούμενο χρονικό διάστημα του ενός έτους
3. Επανειλημμένως έχει διακοπεί απροειδοποίητα η παροχή υπηρεσιών -και ως εκ τούτου η τηλεφωνική επικοινωνία- ακόμη και σε διαστήματα μεγαλύτερα των 24 ωρών, προκειμένου να εκτελεί η εταιρεία "εργασίες αναβάθμισης του συστήματος", όπως με ενημέρωσαν αφού επικοινώνησα με το αρμόδιο τμήμα από τηλεφωνικό θάλαμο! Την τελευταία φορά που συνέβη αυτό, όταν ρώτησα αν η αναβάθμιση περιλαμβάνει την διαρκή τηλεφωνική σύνδεση, η απάντηση ήταν καταφατική, πράγμα που στη συνέχεια ενημερώθηκα (πάλι με δικό μου τηλεφώνημα) ότι δεν ισχύει.
4. Η εταιρεία κατέχει όλα τα στοιχεία μου, πράγμα που με προβληματίζει για την χρήση τους στην περίπτωση που προβώ σε αίτηση διακοπής.
Νάταν μόνο αυτό; Η ενοχική σεξουαλικότητα; Αυτό πιστεύεις; Όχι. Κι άσε τώρα το χώμα.
Τον είχα δεί παλιά μαζί με την Καραμπέτη σ' ενα δύσκολο θεατρικό. Ηταν παρασάγγας ανώτερος απο εκείνη. Φαντάστηκα οτι έρχεται ένας μεγάλος επίγονος του δράματος.. Λάμψη. Η αίσθησή του, η σφραγίδα του ξεπερνούσε τον ρόλο, τον έσκιζε σαν στενο ρούχο.. Σκληρός και τόσο ευάλωτος κι ανοιχτός μαζί, υπέροχα τρωτός στον χρόνο, δικές του εναλλαγές, κομψές.. ένταση, πόνος, ουσία, ευφυία, νεύρο. Επειτα είχε δεξιοτεχνία χωρίς καμιά μανιέρα.. Ιδρώτας αληθινός χωρίς να υπολογίζει.. Θεατρικό animal.
Ηλπισα σαν κάτι παλιούς ρομαντικούς της τέχνης που ονειρεύονται στο φως του λαμπατέρ.. Υπάρχει τέχνη.. Και μετά άρχιζε να παίζει σε κάτι ξεφωνημένα σήριαλ.. σιγά σιγά έγινε θλιβερή καρικατούρα του εαυτού του. Μια εκνευριστική περσόνα μετροσέξουαλ που έπαιζε μαζί με μια υστέρω ανορεξικιά δηθενιάρα και πλασαρόταν για άγριος γκόμενος. Μόνο το βλέμμα-μελαγχολία πρόδιδε κατι ακόμα. Για αυτόν ήταν παιχνιδάκι οι διάλογοι-ξεφτίδια, μια βαρετή μανιέρα, αλλά οι φίλοι, ο Ρήγας, το common sense, τα λεφτά.. για την κόκα.. τους εραστές, την αδελφή στο χωριό..
Πόσο κοστίζει το ξεπούλημα; Στούς άλλους τίποτα σε κείνον όμως πόσο κόστισε;
Πόση εκδίκηση έπαιρνε στα κρυφά εκείνη η φωτογραφία της μάνας απο την Δράμα στο σαλόνι; Πόση ενοχή "ξεπλήρωνε" στην κόκα και το αλκοόλ; Πόσο αποζήτησε την απουσία, την ανυπαρξία πριν πεθάνει; Τι βλέπετε εσείς σ΄αυτό το τρομαγμένο βλέμμα του, στο πικραμένο σφιχτό στόμα;
Κρίμα γαμώτο. Αυτή η ταλεντάρα είχε ανάγκη πραγματικά απο κάποιον που δεν βρέθηκε.Να τον κρατήσει στο νόημα.Στο νόημα με καταλαβαίνετε; Να σταματήσει να εκδικείται τον εαυτό του. Το άξιζε. Αυτός έφτυσε αίμα για την τέχνη χρόνια. Κι ήταν κι αποδιωγμένος, μόνος. Και μετά ενέδωσε. Σε όλα. Είναι κι αυτό μια ολέθρια τιμιότητα. Με καταλαβαίνετε;
Ποιός τελικα τον σκότωσε αυτόν; Φονιάδες υπάρχουν παντού. Αυτός όμως του άνοιξε την πόρτα διάπλατα.Γιατί;Πως οδηγήθηκε εκεί;
Πάμε οι άνθρωποι σε θέατρα, ταινίες, συναυλίες για να νοιώσουμε κάτι.. Aς νοιώσουμε αυτόν τον απελπισμένο άνθρωπο να σφάζεται κάτω απο το βλέμμα της μάνας του στην φωτογραφία στο σαλόνι. Να βασανίζεται να πεθάνει με 21 μαχαιριές.. Να σφαδάζει μόνος. Δεν έχω λόγια. Νοιώστε επιτέλους. Άς νοιώσουμε τον πόνο του άλλου. Είναι δίπλα και μας μοιάζει τόσο πολύ.. Ο θάνατος είναι ένα στιγμιαίο γεγονός. Πού όμως μας οδηγεί ο καθημερινός θάνατος κι η αδιαφορία ακομη και φίλων; Ποιοί μας σκοτώνουν κάθε μέρα συστηματικά;
Μήπως τελικά η τραγική αυτή πορεία Πτώσης αυτού του ανθρώπου είναι ένα σημάδι για το που φτάσαμε; Ποιός ακολουθεί;