Σελίδες

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

NetLog αλλη μια ελληνικη αηδια!


το Netlog μαλλον ειναι μια βλακεια και δεν ξερω πως να ξεγραφτω... Μονο του στελνει προσκλησεις, μαλλον αυτοματα σαν το hi-5 ή οπως το λενε τεσπα εκεινο το αλλο βλακωδες.

Τη πατησα επειδη ελαβα ενα μηνυμα απο φιλο που ειχε ανεβασει εκει κατι φωτο και γραφτηκα η βλαμμενη! Μη δινετε σημασια, δεν ηξερα οτι στελνει αυτοματα, χτες το ψυλλιαστηκα όταν αρχισα να λαβαινω απανωτες προσκλησεις και δεν ξαναπαταω εκειμεσα.

Αν λαβετε ενα μηνυμα με τιτλο" RE: Υπενθύμιση: Ο/Η Marina Rodia θέλει να σε προσθέσει στη λίστα των φίλων του/της στη Netlog" διαγραψτε το αμεσως. Οποιος γραφτηκε και βρει τροπο να διαγραφτει, ας ενημερωσει παρακαλω πολυ.


-->> UPDATE 15/4 -->> Καταφερα και διαγραφτηκα. Αν ξαναενοχλησω, θα ειμαι το.. φαντασμά μου!

7 σχόλια:

ΠΕΤΕΦΡΗΣ είπε...

Είπα κι εγώ! αλλα επειδή σε συμπαθώ, ως μικρούλα και τσαχπινούλα (φαντάσου ότι τα μαθήματα κειμενογραφίας τα κανω στην παλιά Μέριμνα...)δεν το έσβηνα από τακτ...

Glavkos είπε...

Επειδή είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με αυτόν τον spammer ...με κάτι μηνύματα που ερχόταν από μια φίλη μέσω Facebook..όταν της είπα να μην μου τα στέλνει , μου είπε ότι δεν ήξερε τίποτε....Από τότε τα ρίχνω στον αρμόζοντα Κάδο ...

Ανώνυμος είπε...

Μου έχεις στείλει τόσες φορές πρόκληση, που σκέφτηκα μήπως είναι κάτι που έφτιαξες εσύ και ντροπή μου που δεν έχω γραφτεί ήδη :-)

Social media @ web 1.5.
Υγιής επιχειρηματικότητα. Δε γκρικ γουέι.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Η πλάκα είναι ότι έλαβα κι εγώ σε e-mail (στο γραφείο) που το βρήκε όταν κάποτε σου έστειλα ένα μήνυμα από εδώ. Ουσιαστικά χακάρει όλες τις επαφές ή τις αποστολές του ηλεκτρονικού λογαριασμού.

Greek Rider είπε...

Και να ήταν μόνο αυτοί!
Στην εποχή μας πάντως είναι αδιανόητο να στέλνονται σκουπίδια και μέιλς χωρίς δυνατότητα διαγραφής.

zouri1 είπε...

χαχαχ,και μου ερχονται συνεχως προσκλησεις απο σενα,και ελεγα τι εμπλεξε εκει

Rodia είπε...

Συγγνωμη παιδια...
Τελικα, βρηκα τον τροπο και καταφερα και διαγραφτηκα. Αν ξαναενοχλησω, θα ειμαι το.. φαντασμά μου!