Σελίδες

Κυριακή 23 Μαρτίου 2008

φιλοι μου, σας παρουσιαζω τον Rino

Χτες ανακαλυψα το Rino. Λιγο αργα, μια και γραφει σε μπλογκ εδω και ενα χρονο και βαλε. Ξετρελαθηκα, μα την αληθεια! Γλαφυρες περιγραφες ολο ζωντανια και φιλοσοφια, ανακατεμενα σαν σιροπακια χαρουμενου γελιου.
Τον παρουσιαζω λοιπον, καταγοητευμενη, μαζι με ενα αποσπασμα απο το ποστ που λυγισε τη χρονια απεχθεια μου για το ποδοσφαιρο. Εμενα, που αμα δω να βαζει ματς η τιβι αλλαζω καναλι πανικοβλητη!

Χρυσό Μπαλλοδέρας 2007

Και εγώ συνέχησα να σκέφτομαι καθώς έκανα τροχαδάκη, και είχα μόλις αρχήσει να αντιλαμβάνωμαι κάποια σπουδέα πράγματα που είχα σκοπό να έρθω εδώ και να σας τα εξιγήσω με κάθε λεπτομέρεια. Γιατί όπως θα καταλάβατε κι από τα όσα είπε ο Αντρέα, η μπλωνγκόσφαιρα και το τσιμπερνοσπάτσιο είναι κάτι το πολύ συναρπαστικό και μιστεριόζο, όπου όλοι ανεξεραίτος μπορούμε να κάνουμε μια καριέρρα τριονφάλε και να κατακτίσουμε το δικό μας Χρυσόμπαλλο Δέρας. Όμως δυστυχώς τότε ο ύστρος μου διακόπηκε και δεν πρόλαβα να καταλάβω περισσότερα. Γιατί ο Ρονάλντο βαριότανε όπως πάντοτε και δεν έκανε σωστό τροχαδάκη, κι έτσι ο τέκνικο Αντσελόττι σινχήστηκε και φούσκωσε τις μαγούλες του, κι έβγαλε μια στεντόρροια αγριοφωνάρα και είπε, αφήστε κατά μέρος το μπίριμπίρι κι ελάτε γλήγορα εδώ να παίξεται οικογεννειακό δηπλώ.

Ρίνο

το άρθρο δημοσιεύτηκε Σαββάτο, 1 Δεκεμβρίου, 2007 στις 5:05 pm.
_____________________
ΣΗΜ. το Χρυσό Μπαλλοδέρας 2007 εδω: -->>
http://www.reality-tape.com/neu/?p=692
ΣΗΜ.2. περισσοτερα ποστ απο το Rino εδω: -->>
http://www.reality-tape.com/neu/?author=22

Δεν υπάρχουν σχόλια: