Σελίδες

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2008

Ραντεβου Παρασκευη

Τοτε θα γραψω κατι ζουμερο που θα ικανοποιησει τους επισκεπτες του τοπου τουτου -σαν αφρικανικο ηχει: ΤΟΥΤΟ-ΠΟΥΤΟΥΤΟΥ! Ισαμε τοτε, -τι αλλο;- υπομονη. θα εχομεν και εικονιτσες μαζι με τα λογακια.

2 σχόλια:

ILIAS είπε...

Άν η Μάρτζορι η σκουπιδόμαζα ήταν χαρακτήρας του fraggle rock, τότε σίγουρα έχει παιχτεί και στην Ελλάδα, μιας και την θυμάμαι πάρα πολύ καλά πιτσιρικάς.
Όσο για σύγχρονους ήρωες, αγαπητή Rodia, ως πεσιμιστής αν το θές για να μη σε κακοκαρδίσω, δεν υπάρχουν ή τουλάχιστον δεν έχω δει προσωπικά αυτά τα 33 χρόνια που πατώ σ'αυτή τη γη

Καλημέρα

Ανώνυμος είπε...

Οι οικογενοκτόνοι:
Εκφράζοντας την αγανάκτησή του για την επαπειλούμενη ανοιχτή παραβίαση του άρθρου 24, ο κ. Κανδυλαράκης από τον Ζάρακα Μολάων Λακωνίας μίλησε σε υψηλούς τόνους για τη μεγάλη καταστροφή της περιοχής:
«Από το 2000 με απόφαση της ΡΑΕ όρμησαν οι επενδυτές με τεράστια ισχύ. Θα ήθελα να δείτε την τεχνική έκθεση της μελετητικής ομάδας. Οι ίδιοι άνθρωποι συμμετείχαν και στη στρατηγική μελέτη και στο σχέδιο. Οι ίδιοι λένε ότι δεν γνώριζαν τις χρήσεις γης. Χωρίς αναθεώρηση του άρθρου 24 εφαρμόζεται η μελέτη για εγκαταστάσεις ΑΠΕ μέσα στα δάση. Εγώ δεν έχω πια αμφιβολία ότι οι φωτιές έχουν σχέση με την αιολική βιομηχανία».
Το μοντέλο ανάπτυξης των ημερών μας, σημαίνει αιολικά εργοστάσια, κυρίως σε προστατευόμενες περιοχές, που οδηγούν σε αλλοίωση του τοπίου, διάνοιξη δρόμων στα βουνά, νέα δίκτυα με καλώδια υψηλής τάσης και μετασχηματιστές σε περιοχές ήρεμες μέχρι τότε, με αποτέλεσμα την εξαφάνιση της χλωρίδας και πανίδας, την έναρξη έντονης διαδικασίας διάβρωσης και ερημοποίησης του εδάφους και όλη αυτή η καταστροφική διαδικασία αποτυπώνεται στο αντιαισθητικό θέαμα των κολοσσιαίων γεννητριών στις κορυφογραμμές.
Η Greenpeace γνωρίζει καλά αυτά τα θέματα αλλά τα αξιολογεί ως εντελώς δευτερεύοντα. Ζητάει άμεσες αδειοδοτήσεις. Απορία, να μην γίνονται δηλαδή Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τα έργα αυτά;

http://eyploia.aigaio-net.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=1734
Η Greenpeace ξεσκεπάστηκε, τα ίδια κάνει και το WWF...