Σελίδες

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

Αυτό είναι το πραγματικό νόημα της 28ης ΟκτωβρίουΜ. Γλέζος: "Σήμερα αποκαταστάθηκε ο πραγματικό νόημα της 28ης Οκτωβρίου!" by left-news

http://soundcloud.com/left-news/28-1
Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας να συγκρατηθεί λίγο για να ακούσει μια άλλη άποψη.

Στην Θεσσαλονίκη σήμερα αποκαταστάθηκε το πραγματικό νόημα της 28ης Οκτωβρίου. Η κυβέρνηση υποχρέωσε τον πρόεδρο της δημοκρατίας να αποσυρθεί, δηλαδή το επίσημο κράτος αποσύρθηκε, αυτοκαταλύθηκε, και οι πολιτικοί λαϊκοί φορείς παρελαύνουν μπροστά στον ίδιο τον λαό.

Το νόημα της 28ης Οκτωβρίου αποκαθίσταται.

Πριν από 71 χρόνια ο λαός μας είπε ΟΧΙ στην προσπάθεια κατάλυσης της ελευθερίας του λαού μας και σήμερα ο ελληνικός λαός λέει ΟΧΙ στην μετατροπή της χώρας μας σε προτεκτοράτο. Αυτό είναι το πραγματικό νόημα και όχι όλα αυτά τα οποία έχουνε ξαφνιάσει όσους δεν έχουνε κατανοήσει τί έπρεπε να γίνεται στις παρελάσεις και πώς διαστρεβλώνεται.

Ο λαός, τα στρατεύματα του λαού, η μαθητική νεολαία, παρελαύνει μπροστά σε τι; Μπροστά στο νόημα της 28ης Οκτωβρίου ή μπροστά στο κράτος; Ποιους τιμούμε; Το κράτος το σημερινό και τις κυβερνήσεις του ή τιμούμε αυτούς που θυσιάστηκαν για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι;

Είχε διαστρεβλωθεί το νόημα και ο ελληνικός λαός το αποκαθιστά σήμερα στην Θεσσαλονίκη.

Συγχαρητήρια στον λαό της Θεσσαλονίκης, που υποχρέωσε την κυβέρνηση να αποσυρθεί από τις επίσημες τελετές και, όπως βλέπετε στην παρέλαση, τους πολιτικούς φορείς, τους εκφραστές του λαού, παρελαύνουν και τους τιμά ο λαός.

Αυτό είναι το πραγματικό νόημα της 28ης Οκτωβρίου.

Μανώλης Γλέζος, 28 Οκτωβρίου 2011 στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1

Δεν υπάρχουν σχόλια: