Σελίδες

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Φτηνό ίντερνετ και πράσινα άλογα!

Διαβάζω τη διαφήσιση (Ads by Google)-->>

Φαντάσου μόνο με 14,90€
να έχεις και δωρεάν τηλεφωνία και πραγματικά γρήγορο Internet!
www.ontelecoms.com


Πατάω και πάω στη σελίδα -->>


http://www.ontelecoms.com/on/residential/on2play.jsp?category=on2play&main_category=residential

..και διαβάζω τα ψιλά γράμματα-->>

After first 4 months, Telephony & Internet: 32.00€

Οταν εδώ και πέντε χρόνια τουλάχιστον, στη Γαλλία κοστίζει 2,5€ και στο Ην. Βασίλειο 5 Lίρες χάρτινες

Μα, ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΕΣΠΑ..?????


Update-->> στο Ην. Βασίλειο με 5 λίρες δεν έχεις γρηγορο ίντερνετ.

10 σχόλια:

Nicholas είπε...

Διευκρίνιση, μιας και ζω στο UK, το ιντερνέτι εδώ έχει κάτι παρόμοια κόλπα, πχ 10 λίρες το πρώτο τρίμηνο και 40 τους υπόλοιπους 9 μήνες, αλλά και για γραμμή !!έως!! 20mbps πληρώνουμε περί τις 32 λίρες το μήνα συν 30 λίρες σύνδεση και "free" router.

Το έως 20 mbps, μεταφράζεται σε 56kbps ορισμένες ώρες της μέρας. πχ απόγευμα και βράδυ που πλακώνουν όλοι να κατεβάσουν ταινίες συν του ότι αν είσαι σκληρός κατεβαστής ταινιών κλπ, σου περιορίζουν την ταχύτητα κατεβάσματος τις ώρες αιχμής με αποτέλεσμα μια απλή σελίδα να κάνει να κατέβει λεπτά ολόκληρα (αν κατέβει τελικά)

Rodia είπε...

Σεβαστή η διευκρινιση Νικόλα :)
Η πληροφορία μου είναι λίγο μπαγιάτικη, πριν 5 χρονια μου είπε προσωπο εμπιστοσυνης ότι κοστιζε 5 λιρες. Αλλαξε κατι άραγε ή (εξακολουθει να) κοστιζει 5 λιρες για ειδικες περιπτωσεις, π.χ. σπουδαστες; Θα ξαναρωτησω με πρωτη ευκαιρια.
(πριν παρω πισω την αγανακτηση μου)

ο δείμος του πολίτη είπε...

Το ζήτημα είναι γιατί διαφημίζουν "έως" και όχι "το ελάχιστο Χ mps";

surfmadpig είπε...

επιβεβαιώνω για άθλιες τιμές και -κυρίως- άθλιες ταχύτητες στο UK, εκτός της Virgin που όμως κάνει παρόμοια κόλπα στυλ διαφημίζω τόσο αλλα ισχύει για 6 μήνες και μετά πάει τόσο (πολύ παραπάνω). υπάρχουν ορισμένα πράματα που μπορεί να ζηλέψει η ελλάδα από τη Βρετανία, αλλά η ποιότητα και η τιμή του ιντερνετ σίγουρα ΔΕΝ ειναι ένα από αυτά.

Nicholas είπε...

H virgin που έχω και γω, προσφέρει μέχρι 50mbps που είναι γαμάτη ταχύτητα και δεν νομίζω ότι προσφέρεται στο greece αλλά όπως και να έχει μερικές φορές που έχει τύχει να μετρήσω την ταχύτητα της 20ρας μου, ήταν όντως 20. Αλλά όχι σε 24ρη βάση δυστυχώς. Μια μικρή πχ 10ρα σύνδεση κάνει όντως 5 λίρες για 3 μήνες και 14 μετά, με την υποχρεωτική σύνδεση (και χρήση) τηλεφώνου που κοστίζει επιπλέον 11 λίρες :) ενώ χωρίς τηλέφωνο, κοστίζει 15 λίρες το μήνα για 3 μήνες και 20 μετά. Όπως αντιλαμβάνεσαι από κόλπα να φάνε και οι κότες. Τις προάλλες θέλησα να αυξήσω την ταχύτητα από 20 σε 50 γιατί μου είπαν ότι θα κοστίζει μόνο 8 λίρες παραπάνω, αλλά το μπουγιουρντί μου ήθρε επιπλέον 50 λίρες 30 η "εγκατάσταση" και 20 η ενεργοποίηση οπότε φάγαν άκυρο....
τι να πεις

Rodia είπε...

~~Δείμε, καλά... Για διαφήμιση πρόκειται, όχι για... δυσφήμιση! :)

Rodia είπε...

~~surfmadpig και Νικόλα, πάει, απελπίστηκα λέμε...
Χάλια κι εκεί, ε, χάσαμε τα πρωτεία -απο την ανάποδη!!! :)))
Ελπίζω η Γαλλία να κρατά τη θέση της.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά τα ψιλά γράμματα και γενικώς τα ψιλά στην τσέπη είναι αυτά που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία. Ούτε ψίλος στον κόρφο μας!

Φτού φτού μη μας ματιάσω Ροδιά, στο Ελλαδιστάν ζούμε. Δε μ'άφηνε ο πελαργός λίγο βορειοδυτικότερα; Ας ήταν και στην Αγγλία βρε αδερφέ και ας είναι χάλια οι γραμμές. Μάλλον τσαντίστηκε που του φώναζα Σκανδθναβία Σκανδιναβία και με παράτησε εδώ :)

Καλημέρα

KitsosMitsos είπε...

Ζούμε εκεί που Λέλος κάνει μπανάνα...

ellinaki είπε...

Μα πού είναι το μεμπτό; "Φαντάσου" λέει...