Σελίδες

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Παντερμαλιάδα

Εμένα ακόμα με εντυπωσιάζει πώς, με ποια θαυματουργή ικανότητα, οι παπάδες αναγνώρισαν τον εαυτό τους να σπάνε τα γλυπτά του Παρθενώνα πριν από χιλιάδες χρόνια! Και μάλιστα όχι σε ακριβείς απεικονίσεις, αλλά σε μικροσκοπικά σκιτσάκια κόμικ!!! Αυτό θα πει ενόραση... ή όπως αλλιώς λέγεται αυτή η μεταφυσική ικανότητα. Μυστήρια πράγματα...



http://www.youtube.com/watch?v=nlGEL6acRvM

6 σχόλια:

Κλείτωρ είπε...

Είναι επισή το βλέπουν και στον ύπνο τους. :) Και στον ύπνο τους ακόμα βλέπουν τον κόσμο να τους χλευάζει και για όσα έκαναν και για όσα κάνουν. Λες να βγει ο Ιερώνυμος να ζητήσει συγνώμη σαν τον πάπα; δεν αντέχει και το ξέρει. Ο κόσμος έχει φύγει από τις εκκλησίες και έχει πάει στις παραλίες επειδή αυτές λατρεύει. Από την άλλη έχει πολύ σοβαρά προβλήματα η εκκλησία τόσο οικονομικά όσο και δογματικά. Οικονομικά καταρέει αφού λειτουργεί ανέκαθεν ως μαυρη τρύπα αχόρταγη και δογματικά θα πρέπι να συμπλέυσει με τους καθολικούς και άλλους άπιστους πράγμα όμως που σημαίνει πως το φανατικό ποίμνιο θα είναι το πρώτο που θα αρχίσει επισόδια. Να μου το θυμηθείς το ποίμνιό τους το ίδιο θα τους κατασπαράξει.
Γι αυτό σου λέω, και στον ύπνο τους παπάδες βλέπουν κι αν δεις στον ύπνο σου παπά.... :)))

Αγησίας είπε...

Οι παπάδες ξέρουν πολύ καλά, που είναι θαμμένα τα πτώματα.

0comments είπε...

Μάλλον ισχύει το:
Όποιος έχει τη μυίγα, μυιγιάζεται
Πως τα περνάς Ροδούλα!

Αntidrasex είπε...

Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ, και αυτό που λέει ο 0comments: Όποιος έχει τη μύγα, να την φέρει πίσω!
Πάντως, μπούμερανκ τους γύρισε: πλέον το ξέρουν πολλοί πολλοί περισσότεροι από όσους θα το μάθαιναν και θα το πρόσεχαν κιόλας από την επίσκεψη τους στο μουσείο.
Δες και το ποστ του Sry στο Jungle-Report.

Rodia είπε...

γεια σας παιδιά!:)
συγγνωμη για το βιαστικο.. βγαινω για μπιρες.. γενικα συμφωνουμε..
Αυτο που σκεφτηκα ειναι οτι αν ο κ. Γαβράς δεν ήταν έλληνας, ο Παντερμαλής και οι συν αυτώ θα την είχαν βάψει στα σιγουρα!!!

Nicholas είπε...

Με πρόλαβε ο/η 0comments.
με την παραλαγή, ότι όποιος έχει τη μύγαν σφίγγεται