Σελίδες

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2008

ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ

Ο κατηγορουμενος αναζητα ενα αλλοθι. «Δεν ημουν εγω εκει κ. Προεδρε» δηλωνει για να αποδειξει την αθωοτητα του. Ετσι και οι κυβερνωντες ειναι αποντες. Αποντες απο ολα οσα συμβαινουν τελευταιως -και παλιοτερα βγαζαν την ουρα τους απεξω, σημερα ομως το εχουν παραξηλωσει. Σχεδον παντα οι κυβερνωντες ειναι αποντες ή, οταν δεν απουσιαζουν, σπευδουν να εγκαταλειπουν το καραβι με την παραμικρη φουρτουνιτσα.

Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι η επιμονη των κυβερνητικων (υπουργοι, βουλευτες, παραγοντες) στο οτι παραπεμπουν καθε υποθεση στη Δικαιοσυνη, οπως δηλωνουν διαρκως στη ΒΟΥΛΗ, στα καναλια, στις εφημεριδες -κι οπου βρεθουν κι οπου σταθουν. Σαν να εχει αναλαβει η Δικαιοσυνη (να την εχουμε εξουσιοδοτησει δλδ εμεις οι πολιτες) εργολαβικα τη διακυβερνηση της χωρας.

Εμεις ομως οι πολιτες ψηφιζουμε βουλευτες, ψηφιζουμε κομματα, αναδεικνυουμε τους αριστους ωστε να κυβερνησουν. Δεν ψηφιζουμε δικαστες ωστε να δικαζουν τους παρανομουντες (υπουργους, βουλευτες, παραγοντες, λαμογια, κλπ) και να βγαζουν το φιδι απο την τρυπα εκεινοι (μεσα απο τα δικαστηρια δλδ) αντι να φροντιζουν οι κυβερνωντες να εμποδιζουν τα φιδια να μας ζωνουν!

- Τι εκανες παλι Βαγγελη;
- Μπα, τιποτα, ενα παλιοστουντιο γκρεμισα...
- Α, και δεν φοβασαι τις κυρωσεις;
- Το θεμα θα σταλει στη Δικαιοσυνη και εκεινη θα αποφασισει.
- Καταλαβα.

-->> Η 34χρονη προφυλακισμενη δια του ερ-Γατολογου της δηλωνει οτι δεν παρεδωσε τιποτα σε εφημεριδες και καναλια, αλλά, δεδομενης της αναξιοπιστιας της εως τωρα, μπορω καλλιστα να υποπτευτω πως πιθανοτατα τα 'χει αρπαξει -απο εφημεριδες και καναλια. Δωστε τωρα που σαλευει μαγκες.

Καποτε η Δικαιοσυνη ΘΑ αποφασισει.

7 σχόλια:

Zaphod είπε...

Σωστές οι παρατηρήσεις.

Κατά τα άλλα το έχουμε κάνει σαν το πάμε στοίχημα....βάλτε τώρα που γυρίζει!!

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε 18.000 οι νέοι άνθρωποι που λάβαμε μέρος στο διαγωνισμό της ΓΓΟΑ. (Γενικής Γραμματείας Ολυμπιακής Αξιοποίησης του υπουργείου Πολιτισμού).
Πιστέψαμε σε αυτά που επίσημα και αναλυτικά μας είπε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος εδώ:
http://diagonismosggoa.blogspot.com/
Σας παρακαλούμε σχολιάστε όσο και όπου μπορείτε αυτές τις δηλώσεις εμπαιγμού και απάτης. Βοηθείστε να σταματήσει ο εμπαιγμός μας. Δεν ζητάμε διορισμό. Ζητάμε να σταματήσει η ομηρία.
Ας πάρουν μια απόφαση, αναλαμβάνοντας το βάρος είτε να τιμήσουν τις δηλώσεις τους είτε να τις διαψεύσουν.
Σας ευχαριστούμε θερμά

KitsosMitsos είπε...

Η τυφλή, μουγκή, κατευθυνόμενη και εν πολλές αμαρτίες πεσούσα δικαιοσύνη...

Rodia είπε...

~~ Michalis, ασχοληθηκα ηδη με το θεμα, με τον τροπο μου, εδω: http://rodiat7.blogspot.com/2008/01/blog-post_10.html

Rodia είπε...

Προεδρε και Κιτσο, εχω ενα καλο τραγουδακι για την εμπλοκη με την εξουσια, το "χορο των 7 πεπλων", εδω: http://rodiat4.blogspot.com/2008/01/blog-post_13.html

Rodia είπε...

Κίτσο, διορθώνω τον προηγούμενο σύνδεσμο: https://rodiat4.blogspot.gr/2008/01/296.html

Rodia είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.