Σελίδες

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2008

ΔΙΑΦΩΝΩ με τη διασωση του ΕΛΑΙΩΝΑ

Τσιμεντο να γινει! Οπως τσιμεντο εγινε η Πεντελη -αφου καηκε. Οπως καιγεται και τσιμενταρεται ο Υμηττος, οπως καηκε και θα τσιμενταριστει η Παρνηθα, οπως θα τσιμενταριστουν οι καμμενες περιοχες της Πελοποννησου, οπως τσιμενταρεται το γωνιακο νεοκλασσικο που γκρεμιστηκε προχτες στη γειτονια μου.

Τσιμεντο ΟΛΕ!!!! και πισω ειμαστε ακομα, πολυ πισω...
Να γινουν ολα γυρω τσιμεντο, να μας κοπει η ανασα, να μπουκωσουμε, να να να... Ισως τοτε ξυπνησουν τα δισεγγονα μας και μας φασκελωσουν, αλλα θα ειναι αργα. Μονο για το τσιμεντο δεν ειναι αργα: Τσιμεντωστε τον Ελαιωνα! Ριξτε τωρα που σαλευει!

-->> αν παλι διαφωνειτε με μενα που διαφωνω, οριστε η ευκαιρια σας, απο την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΑΙΩΝΑ:

Μετά το Ελληνικό, ο Ελαιώνας
Η Επιτροπή μας χαιρετίζει την πάνω από κάθε πρόβλεψη συμμετοχή πολιτών στις εκδηλώσεις στο Ελληνικό 18-19-20 Γενάρη. Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα για μητροπολιτικό πάρκο στο Ελληνικό και θεωρούμε απαράδεκτο το σχέδιο που παρουσίασε ο κ. Σουφλιάς.Ήρθε ή ώρα να διεκδικήσουμε αποφασιστικά 3 μεγάλα μητροπολιτικά πάρκα στο Λεκανοπέδιο: στο Ελληνικό, στον Ελαιώνα και στο Γουδή.
Η Επιτροπή μας αναγγέλλει τη διοργάνωση ΗΜΕΡΑΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ στις 27 Γενάρη.

10:30 μ.μ. από το σταθμό ΜΕΤΡΟ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
Μέσα από τις γειτονιές του Γκαζιού και του Βοτανικού, με μουσική, δρώμενα και συνθήματα, και αφού θεμελιώσουμε το Πάρκο υψηλού πρασίνου στον Ελαιώνα, θα φθάσουμε

Στις 12:00 μ.μ. στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο
Εκεί θα γίνουν συζητήσεις, προβολές video, έκθεση υλικών από κινήματα πόλης. Στις 2:30 μμ θα ακολουθήσει γλέντι. Συμμετέχουν:Eπιστημονικοί φορείς (ΕΜΠ, ΤΕΕ, Σύλλογος Αρχιτεκτόνων), ο δήμαρχος Ελληνικού Χρ. Κορτζίδης, ο δήμαρχος Ρέντη Γ. Ιωακειμίδης, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Αθήνας «Ανοιχτή Πόλη» Αλ. Τσίπρας και δημοτικοί σύμβουλοι (ανάμεσα τους ο Γ. Αναγνωστόπουλος από το ΠΑΣΟΚ), καθώς και η αντι-νομάρχης Αθήνας Δανάη Αντωνάκου. Κινήσεις και σύλλογοι πολιτών από όλες τις γύρω περιοχές, και εκπρόσωποι επαγγελματιών του Ελαιώνα, ο εκδότης του περιοδικού ΑΝΤΙ Χρήστος Παπουτσάκης, οι αρχιτέκτονες πολεοδόμοι μελετήτριες του Έλαιώνα Μαρία Παντελιά και Μπέτυ Βακαλοπούλου, η καθηγήτρια Ελένη Πορτάλιου από το Ε.Μ.Π. καθώς και το Εργαστήριο Πολεοδομίας του Ε.Μ.Π.


-->> τι να κανει κι η καημενη η Επιτροπη, αναφερει κομματα και ιδιοτητες των συμμετεχοντων, μπας και πεισει κανενα απλο πολιτη να ξεκουνηθει και να λαβει μερος...

1 σχόλιο:

ILIAS είπε...

Άμα δεις πάρκα, σφύρα μου κλέφτικα...
ΤΣιμέντο μωρέ όλα, δε βαριέσαι