Σελίδες

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Γίνε δωρητής κινητής τηλεφωνίας! Μπορείς!


Ντριν ντριν ντριν.. λαβαίνω και σήμερα στο κινητό μου ένα μήνυμα προσφοράς. Συνήθως διαγράφω τα παρόμοια μηνύματα, αλλά σήμερα μου κατεβαίνει η φαεινή ιδέα να δοκιμάσω.. να δω τί συμβαίνει τεσπα με αυτές τις προσφορές.. να διαπιστώσω αν είναι πράγματι προσφορές ή μούσια.

Το μήνυμα γράφει ότι κερδίζω 300 λεπτά ομιλίας συν 300 sms αν ενεργοποιήσω την προσφορά, καλώντας ένα νούμερο της κινητής. Μάλιστα... Πονηρή η δικιά σου όμως.. ο έλεγχος πρέπει να είναι πλήρης και τεκμηριωμένος. Πηγαίνω λοιπόν στις πληροφορίες υπολοίπου και μαθαίνω ότι έχω υπόλοιπο, ας πούμε, 10 (δέκα) ευρά. Στα υπόψη αυτό, το κρατάω. Για να δούμε τώρα τι θα γίνει μετά την ενεργοποίηση της προσφοράς, είμαι πολύ περίεργη να μάθω πόσα θα γίνουν τα ευρά (+ΦΠΑ, εννοείται).

Πατάω το νουμεράκι και ενεργοποιώ, η αυτόματη τηλεφωνήτρια με ευχαριστεί πολύ και με ενημερώνει ότι για να κερδίζω αυτά τα 300 λεπτά και τα 300 sms έχω τη δυνατότητα να κάνω κάθε 30 μέρες το ίδιο κολπάκι. Ωραία... στα υπόψη κι αυτό.

Ξαναπάω στις πληροφορίες υπολοίπου της κινητής και μαθαίνω ότι το υπόλοιπό μου είναι πλέον... 7 (επτά) ευρά! Μίκρυνε κατά τα 3 (τρία) ευρά της.. προσφοράς! Δηλαδή, ο χρόνος ομιλίας μου αντιστοιχεί πια μόνο σε επτά ευρά! Αντί για προσφορά λοιπόν, αντί να αυξηθεί ο χρόνος ομιλίας κατά 300 λεπτά, μειώθηκε.

Εγινα δωρήτρια κινητής τηλεφωνίας! Αν ακολουθήσω κιόλας την ενημερωτική προτροπή, κάθε τριάντα μέρες θα μπορώ άνετα να δωρίζω τρία ευρά στην εταιρεία! Νοιώθω απέραντα ευτυχισμένη! Είχα ένα βάρος στη τσέπη.. αυτά τα τρία ευρά με βάραιναν πολύ και η καλή κινητή με βοηθά να κάνω ένα μηνιαίο... ξεφόρτωμα!

Προσοχή λοιπόν, μη πατάτε εύκολα την ενεργοποίηση παρόμοιων προσφορών που μόνο προσφορές δεν είναι.. ή μάλλον είναι προσφορές προς την κινητή τηλεφωνία!

Επειδή αφαιρέθηκαν τα τρία ευρά από το λογαριασμό μου και προστέθηκαν -πού αλλού;- στο λογαριασμό της εταιρείας. Τά 'θελα και τά 'παθα, αν και τό 'ξερα ότι η περιέργεια έφαγε τη γάτα.. Αλλά, αν δεν δοκίμαζα, πώς θα μάθαινα για να ενημερώσω και το πλατύ αναγνωστικό μου κοινό; ε;

Αποκάλυψα κάτι με το οποίο αποκλείεται να ασχοληθεί κανένα σοβαρό ΜΜΕ. Δέχομαι ευχαριστίες και συγχαρητήρια! Μερσί :)

2 σχόλια:

sonora είπε...

XA,XA,σ'ευχαριστώ για την ανάρτηση του θέματος,έχω πάθει το ίδιο επί τρεις μήνες συνεχώς.Πήγα σε υποκατάστημα ΟΤΕ και έκανα επισήμως παράπονα.Καταχωρήθηκαν,αλλά δεν πήρα καμιά απόδειξη γι'αυτό,γιατί δυσλειτουργούσε το σύστημά τους.Δεν θα τους τη χαρίσω όμως.Αν κάνουμε όλοι το ίδιο ίσως αλλάξει κάτι.Εντάξει δεν περιμένουμε πολλά,θα βρουν άλλο κόλπο.

Rodia είπε...

Εχμ.. τρις εξαμαρτείν, δλδ.. ;))
Η δικη μου εταιρεια δεν ειναι ο ΟΤΕ.. άρα;