Σελίδες

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

τηλεοπτικα spots της ΝΔ

1. http://www.youtube.com/watch?v=vlnrexS0Oz4



2. http://www.youtube.com/watch?v=AdqKQFKWfxs



Τα είδα και σκέφτηκα ότι κάτι παίζει εδώ πέρα. Δεν ειναι δυνατό να αποτελούν διαφήμιση αυτά τα κουρασμένα και απογοητευμένα πρόσωπα. Δείτε με ποιο τρόπο κοιτάζουν το φακό, πόσο ΔΕΝ πείθουν ότι πιστεύουν αυτά που λένε. Σαν να πρόκειται για κάποια συνομωσία. Σαν να μη θέλει να εκλεγεί ξανά αυτό το κόμμα και (παρα)δίδει τη σκυτάλη στο Πασοκ να λουστεί αυτό τις αποτυχίες -ή να "πείσει" το λαό με "δημοκρατικό" τρόπο να σφίξει κι άλλο το ζωνάρι. Εντυπωσιακά δυσφημιστικά της ΝΔ -έτσι νομίζω. Σεις τι λέτε; Ειναι διαφημιση αυτα τα πραγματα;

10 σχόλια:

Greek Rider είπε...

Γνωρίζοντας τι έκανε η ΝΔ με πιάνει αηδία βλέποντας τις διαφημίσεις της..

Rodia είπε...

Μια απαντηση που έλαβα με μέηλ:
«Kai omws, diafimiseis einai... pane na apey8yn8oun sto lao kai kala... stis mamades, tis kores, tous neous ergazomenous, tous mikromesaious, tous ypallilous se etairies, tous foitites, klp..
kai tous deixnoun etsi kourasmenous giati kai o laos kourasmenos einai opote 8a sympasxei / taytistei me ayto pou blepei. sa na leme, ki aytos san ki emena einai kai psifizei/empisteyetai ND, ara to idio 8a kanw ki egw..

milame gia poly psyxologia... kala, tous forous pote tous meiwse??? LOL»

Rodia είπε...

Greek Rider, νομίζεις πως τις είδα με ευχαρίστηση; Πέτυχα μια σε ζάπινγκ και περνώντας απο Γιουτουμπ μεριά έπεσα πάνω τους! Πρώτα σε κάτι χιουμοριστικές και μετά στις "σοβαρές". Τύφλα νά'χουν οι σατιρικές λέμε!!! Οι "σοβαρές" είναι για να σκας στα γέλια...
(είμαστε για κλαμματα γενικα, οπότε ένα γέλιο σώζει: ανεβαζει την αδρεναλίνη, μην αρχισουμε να πέφτουμε απο τα μπαλκόνια)

Αntidrasex είπε...

Τους φόρους τους μείωσε.
Για τις επιχειρήσεις.
Από 35% πήγε στο 25%.
Τώρα, πόσο δίκαιο είναι αυτό, είναι άλλο καπέλο.
Γιατί αν θες να "ενισχύσεις" τις επενδύσεις, δεν μειώνεις μόνο την φορολογία των επιχειρήσεων, αλλά τις δεσμεύεις να κάνουν επιχειρήσεις.
Αν μειώνεις απλώς τον φόρο, τους δίνεις το ελεύθερο είτε να επενδύσουν είτε να τα κρατήσουν.

pølsemannen είπε...

Παιδιά, ο άνθρωπας είναι Εθνάρχης, τι να λέμε τώρα...

Κουνάει και ωραία τα χεράκια...

Τι να λέμε τώρα...

Χη ιζ ε Χελλένικ Γκαντ!

Rodia είπε...

Αντιδρασέξ, μια καλή σκέψη θα ήταν να "διευκόλυναν" με διαφορους τροπους τις επιχειρησεις, αφού αυτές αποδεδειγμένα ευνοούσαν την αγορά εργασίας. Μια απλή μείωση της φορολογίας μπορεί να σημαίνει αύξηση των καταθεσεων του επιχειρηματια π.χ. στην Ελβετια!

Θυμάμαι ότι το '88 (περίπου, λίγο πριν το σκανδαλο Κοσκωτά) απαγορευόταν να δινουν οι επιχειρησεις αυξησεις μισθων στους υπαλληλους και προσπαθω να συνδεσω αυτο το φαινομενο με τα σημερινα γεγονοτα. Σκεφτεσαι κατι; Γιατι άραγε συνεβαινε αυτο; Οι επιχειρηματιες ειχαν καθε διαθεση να δωσουν αυξησεις, αλλα ο νομος το απαγορευε. Γιατι αραγε; Λέγαν "για να μην αυξηθει ο πληθωρισμος"...

Rodia είπε...

Αγαπητέ Κάρολε, τι να υποθέσω; Οτι έχει πάρει μαθήματα απο τον (επιτυχημενο στον τομεα των πωλήσεων) Προφήτη Μας;
Ολοι οι τηλεπροφητες κουνάνε κάπως ετσι τα χερια τους και κοιταζουν το κοινο τους με αυτο το "αποφασιστικό" βουβαλίσιο βλέμμα!:))

Zaphod είπε...

Ρε σεις στα βιδεα δεν σπάνε ούτε χαμόγελο!

Zaphod είπε...

Mηπως το κρυμμενο νοημα ειναι πως τα πραγματα ειναι ζορικα και δεν ειναι για αστεια;;;;

Αntidrasex είπε...

ΗθΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ:

Με την ΝΔ δεν μπορείς να σκάσεις χαμόγελο που να σε πληρώνουν!