Σελίδες

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Καλύτερα να περιμένεις αυτό που σε περιμένει

Μόλις διάβασα το ποστ του The Motorcycle boy εδώ-->> και σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να είναι και δικό μου κείμενο. Με μια μικρή αλλά βασική διαφορά.

8 σχόλια:

Stazybο Hοrn είπε...

e, ναι, ποια;

Rodia είπε...

εχμ.. σχετικη με τη προθεση ψηφου

The Motorcycle boy είπε...

Τη γενικότερη ή τη δική μου; Δεν θυμάμαι να έγραψα σ΄αυτό τι θα ψηφίσω, γι΄αυτό ρωτάω μήπως ξεμωράθηκα!

Stazybο Hοrn είπε...

μοτοσακέ, άφησα να το ρωτήσεις εσύ... ;-)

Rodia είπε...

Κάπου γίνονται κάτι υπολογισμοί στο ποστ: "Νομίζω λοιπόν οτι καλύτερα είναι να βγει ένα Πασόκ των 152 εδρών τώρα, παρά ένα Πασόκ των 160-170 εδρών αύριο."
Αυτό πού οδηγεί έναν υποτυπώδη εγκέφαλο;
:)

Stazybο Hοrn είπε...

Mε μονοκούκι Πασόκ, όμως, δεν υπάρχει ο κίνδυνος το 160-170 να προκύψει από την αρχή;

Καπως σαν τους φυλακισμένους είμαστε

Rodia είπε...

Οπότε, μάλλον έχω δίκιο που λέω να ψηφίζει κανείς χωρίς να κάνει υπολογισμούς με το μυαλό. Να ψηφίζει αυτό που θέλει η καρδιά του. Για τούτο διαφωνώ και με τις προτροπές τύπου "ψηφίστε μας για να μη βγουν αυτοί".

Αχ, αν γινόταν να ψήφιζε ο κόσμος αυτό που πραγματικά λαχταράει η καρδούλα του! Μπορεί να μπαίναν καμμιά 20αριά κόμματα στη Βουλή!!!

..το δυστύχημα είναι πως οι κάλπες ειναι ανοιχτές για μια μερα μοναχα και μετα την απομάκρυνση ουδέν λάθος αναγνωρίζεται..
(αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα)

Rodia είπε...

Ιδανική περίπτωση (γνώμη εκφέρω) θα ήταν να βγει πρωτο κομμα το πασοκ αλλα χωρις αυτοδυναμια, ώστε να αναγκαστούν να συνεργαστουν μαζι του τα μικροτερα κομματα, εν όψει του κινδυνου να σχηματισει οριακα κυβερνηση συνασπισμος δεξιος νδ (β' κομμα) με λαος.