Σελίδες

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

αναμνήσεις από το funEL (μη ξεχνιόμαστε)

Monday, September 19, 2005

Λιακουροακράτεια στα ΜΜΕ

Ο φοβερός προφήτης-πλασιέ είναι πλέον πρώτη είδηση (ΣΗΜ. της μεταφορέως: Δυστυχώς, η σελίς εσβήσθη. Τι ανάγκη την έχει σήμερον ένας Προφήτης την Βικιπίδιαν...) σε όλα τα ΜΜΕ του σύμπαντος κόσμου. Η λυσσαλέα αντίδραση των σκοτεινών ηγετών του κόσμου να φιμωθεί η ΑΛΗΘΕΙΑ του Θεού και της Ορθοδοξίας αποβαίνει μάταιη. Όλοι οι δημοσιογραφικοί κολοσοί που ελέγχονται από το γνωστό λόμπυ, τρέπονται σε άτακτη φυγή στη θέα και μόνο της φοβερής προσωπικότητος του ήρωα-επιστήμονα.



Ένα προς ένα και με μορφή χιονοστιβάδας όλα τα έντυπα του κόσμου φωτίζονται από τη θεία πρόνοια ενώ το Ιχώρ αφυπνίζει ελληνορθόδοξες συνειδήσεις σε Δύση, Ανατολή, Βορά και Νότο. O Λιάκουρας είναι πλέον ακράτητος. Η ιερή αυτή ακράτειά του παρασέρνει στο διάβα της ανώνυμους και επωνύμους.
Απόπερα αυτοκτονίας Pavarotti (ΣΗΜ. της μεταφορέως: επειδή ο αξέχαστος τενόρος μας άφησε χρόνους, αντικαταστήσατε με άλλη διασημότητα της αρεσκείας σας, αν επιθυμείτε τον απόλυτον εκσυγχρονισμόν του ποστ. Κατά τα άλλα, δεν αλλάξαν και πολλά). Oι Faithless ισοπεδώνονται με το πασίγνωστο "Δυνατά και ΕΛληναράδικα" (η μουσική δε θάναι ποτέ ίδια μετά απ' αυτό), η Madonna βαπτίζεται ορθόδοξη και μονάζει στο κτήμα Κοινούση. Η Britney Spears εισάγεται κατ' επανάληψη σε κλινικές μετά από κρίσεις υστερικής νυμφομανίας (Let me kiss your fine fingers, my lord Liakoura). Ο Μπους κρύβεται στη τρύπα του Σαντάμ, ο Πούτιν υποβάλει παραίτηση, ο Ρουβάς ξαναγυρίζει στο Ψινάκη.

Business Week
Quik Japan
Tailand
Mogol
Arab
Time 1
Hollywood
Glamour
Mad
New African
Russia
Time 2
Rock
Rolling Stone
Cosmopolitan
FHM

______________________
Μετά από τόση διαφήμιση και πλύση εγκεφάλου από το γνωστό blog του/των funEL, δεν μου κάνει καμμιά εντύπωση η άνοδος του ποσοστού του προσκείμενου στον Προφήτη Μας κόμματος.
Εσένα, καλέ/ή μου αναγνώστη/τρια, σε εντυπωσιάζει;
Πάμε όλοι μαζί, ΔΥΝΑΤά ΚΑΙ ΛΙΑΚΟΥΡΙΚά:
ΛΙΑΚΟΥΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣ, ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ!

2 σχόλια:

kopria είπε...

ο funelος ήταν απίστευτος. Φοβερή σάτυρα. Μας λείπει...
+ευλόγησον+

Rodia είπε...

+ευλόγησον+
:)))