Σελίδες

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

Φθηνό Σκληροπωρινό Ροκ

Σεπτ-έμβρυος γαρ και η γέννα αρχινά. Οι συνταξιούχοι θα χάσουν τις πισίνες τους, οι μισθωτοί θα στερηθούν τα επιπλέον οχήματά τους -μόνο 2 τουτού ανά οικογένεια επιτρέπονται- και οι ψιλικατζήδες θα πρέπει να ζήσουν χωρίς γήπεδο τένις στον ακάλυπτο χώρο των επιταγ... ουπς! των καταστημάτων τους.

Παράξενο πως εξασφαλίζεται το κατώτερο εισόδημα και η κατώτερη σύνταξη παράλληλα με την πάταξη όλων αυτών των "μικρών". Μικρομεσαίοι, μικροσυνταξιούχοι, μικροεισοδηματίες, μικροεπιχειρηματίες, βάψτε τα μαύρα και χορέψτε! Τα σκυλόψαρα θα βλέπουν από κοντά -από τις θάλασσες των Β.Π.- και θα καταπίνουν όποιον στραβοπατάει.

Ο πρωθυπουργός μας αναλαμβάνει προσωπικά το ρόλο DJ και όποιος σταματά το χορό θα ξεγυμνώνεται επιτόπου, χωρίς να εξετάζεται καν η περίπτωση να μη γνωρίζει Ροκ ή να μη τον βαστούν τα πόδια του. Πιθανολογείται ότι αυτή είναι η αληθής πρόθεση: να τα τινάξουμε χορεύοντας.

Λέγεται ότι (μαζί με τα σκυλόψαρα που βρίσκονται στο απυρόβλητο) οι 152 θα επιβλέπουν τους χορευτές για να μη βρεθούν -ξαφνικά και απροειδοποίητα- στη θέση τους. Μυστήριο πράγμα πάντως να κρέμεται η ευημερία μιας χώρας και των πολιτών της από μια ευαίσθητη ισορροπία. Πόσο γερά σχοινιά κρατούν τους ισορροπιστές στη θέση τους, άραγε;

Ο Οκτώβριος μάλλον είναι απίθανο να δείξει κάτι, οπότε, ας αναμένουμε τον παραγωγικό Νο-έμβρυο! Νο, νο, νο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: