Σελίδες

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2008

Η συνέντευξη Αλέξη Τσίπρα στο metablogging.gr

Τιτανας και Αλέξης Τσίπρας σε βιντεοσκόπηση από ustream στο metablogging.gr

πατειστε εδω να δειτε και να ακουσετε: -->>
http://metablogging.gr/archives/1285

Παρακολουθησα με προσοχη, αντεγραψα το βιντεο, μπορει και να απομαγνητοφωνησω μερικα κομματια. Αυτο που διαπιστωσα σε γενικες γραμμες ειναι οτι κολυμπησε με απαλες απλωτες γυρω απο μερικα ερωτηματα_σκοπελους στη θαλασσα των ερωτησεων. Ο Αλεξης Τσιπρας δεν ταραξε τα νερα στην επιφανεια, αλλα εδωσε τη βεβαιοτητα οτι κατι αλλαζει στη χημικη συσταση και στην ποιοτητα των στοιχειων στο βαθος.

4 σχόλια:

Jim.Hellas είπε...

ποιος... Τιτάνας; :-S Δεν είναι ο Τιτάνας το παιδί που κάνει την "παρουσίαση"

ο δείμος του πολίτη είπε...

Απείχα από το διάλογο, επειδή ακριβώς θεωρώ ότι ο ρόλος του Προέδρου είναι σταθερός και λίγο επηρεάζεται από το ίδιο το πρόσωπο.

greekalert είπε...

ελπίζουμε να μας δωθεί ο χώρος για να διαφωνήσουμε με το πόσο καλή συνέντευξη ήταν...
http://www.greekalert.com/2008/01/blog-post_07.html

Rodia είπε...

~~ Jim, οκ, ο Ματθαιος Τσιμιτακης ειναι, αλλα θα προτιμουσα εναν "απο μας" στη θεση του ρεπορτερ, οπως π.χ. τον Τιτανα -και λογω μεγεθους!!!
Περα απο πλακα, δεν μου αρεσε η ταυτοχρονη προβολη του Ματθαιου. Μηπως εγινε για την αναδειξη αρχηγου των μπλογγερς και δεν το καταλαβα; :-))) χαχαχα

~~ Δειμε, και 'γω δεν εδωσα ερωτησεις, επειδη δεν ειχα κατι συγκεκριμενο να ρωτησω -που να μη γνωριζω την απαντηση δλδ.

~~ greekalert, νομιζω οτι το θεμα εξαντληθηκε και ειναι χασιμο χρονου να το τραβαμε σα λαστιχο. Μια κουβεντουλα ηταν, καλοστημενη ηταν, εθελοντικη εργασια και πολυς κοπος με ενα καλο αποτελεσμα, μια προβα τζενεραλε για μελλοντικα ανοιγματα των μπλογκ προς την κοινωνια. Εμενα αυτο μου αρεσε.