Σελίδες

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Η μεγαλοφυής πρόταση του Α.Κ.Σαμαρά

Θελκτική η ιδέα του κ. ΑΚΣ να επιστρέψουμε στην ένδοξη εποχή του θείου ΚΑΚ, όπου η οικοδομή είχε χρισθεί "ατμομηχανή της ανάπτυξης" της χώρας και ο ίδιος ο αείμνηστος ΚΑΚ "προστάτης άγιος" των εργολάβων. Ακουσα λοιπόν, ότι ένα από τα αναπτυξιακά οράματα του κ. ΑΚΣ είναι η καθιέρωση της οικοδόμησης εξοχικής κατοικίας με την αρωγή του κράτους, το οποίο θα επιδοτεί τραπεζικό δάνειο για την ανέγερσή της με 2% επί 10 χρόνια, ούτως ώστε να ενισχυθεί η αγορά, να τρέξει χρήμα και να πάρει μπρος η φοβερή και δοκιμασμένη ατμομηχανή. Μάλιστα.
Ολα τα υπόλοιπα που ανέφερε με άφησαν παγερά αδιάφορη, μια και αυτή η πρόταση και μόνο αναδεικνύει την ποιότητα της φαιάς ουσίας του ανδρός, του οποίου όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ -καθώς με ενημέρωσαν φίλοι και γνωστοί- υποστηρίζουν εδώ και δυοτρείς μέρες την επερχόμενη πρωθυπουργία. Εμπαινε ΑΚΣ λέμε! Τα υποζύγια αναζητούν γερό... σαμάρι!

ΣΗΜ. Ανησυχώ μόνο μήπως δεν βρίσκονται πλέον αρκετά τούβλα στη χώρα μας, ώστε να πραγματοποιήσουν το όραμα...

4 σχόλια:

A certain crazed alien penguin είπε...

Τούβλα υπάρχουν.
(πως λέγαμε "λεφτά υπάρχουν";)

pølsemannen είπε...

Οϊμέ...

Σ' αυτήν την χώρα όπου έχουμε ισοπεδώσει τα πάντα, έχουμε ισοπεδώσει και την έννοια της "ατμομηχανής της οικονομίας".

Σαν "ατμομηχανή της οικονομίας" σε οποιαδήποτε ΑΛΛΗ χώρα του κόσμου, νοείται ο ΕΞΑΓΩΓΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΖΙΡΟ.

Η οικοδομή τι λεφτά φέρνει από το εξωτερικό; Α; Μηδέν μήπως;

Το επιχείρημα είναι ανάλογου επιπέδου με αυτό πολιτευτή της ΝΔ παλαιότερα, που περίμενε ανάπτυξη από την ίδρυση πολλών μοδέρνων περιπτέρων.

Τι θα πουλάνε τα περίπτερα ρε βοθροκέφαλε; Εισαγόμενα τσιγάρα PRINCE και σοκολάτες Mars; Ποιος θα τα πληρώσει αυτά; Η Μέρκελ;

H 8eia Ap To Chicago είπε...

Μάάάλιστα.... Εδώ δεν έχουμε πρώτη κατοικία και θ'αποκτήσουμε εξοχική! Κάτι δεν έχει καταλάβει ο κύριος ΑΚΣ (αυτό είναι σαν το "Axe για τον άνδρα;), μου φαίνεται...
Παρεπιπτόντως κύριε crazed alien penguin, δυστυχώς υπάρχει μια τεράστια διαφορά μεταξύ των δύο. Τούβλα όντως υπάρχουν και σε αφθονία στην Ελλάδα, ενώ λεφτά υπάρχουν αλλού...
Ν'αρχίσουμε να σφιγγόμαστε στον καμπινέ μπάς και βρούμε και τα μπετά!

Yank_o είπε...

Τον ΚΓΚ εννοείς ως θείο. ΚΑΚ ήταν ο ανιψιός.
Το δε μέτρο του ΑΚΣ είναι προφανώς στο πλαίσιο του τέταρτου δρόμου προς τον σοσιαλισμό. Κι αν προσθέσουμε τα περί ιθαγενείας ο σοσιαλισμός αυτός γίνεται και λιγάκι εθνικός.